SzaKal Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dopiero mam to od wczoraj, więc nie wiem jak z trwałością, ale krople są.
lukasz04 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 SzaKal, a jak to się ma cenowo w porównaniu do konkurencji?
moons Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dokładnie 41,76 zł plus przesyłka. Zakładając że da się tym zrobić jakieś 20 aut cena wydaje się rozsądna tym bardziej że wychodzi że jest tu wszytko wymieszane więc odpada sporo miziania Pozdrawiam
lukasz04 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 w takim razie bez rewelacji.
SzaKal Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja płaciłem 30 zł Zapomniałem dodać, że można śmiało smarować plastiki.
ktm950 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jestem wielce ciekawy, czy tenzi tenzon 4 ('hi endowy' produkt serii ceramic) rzeczywiście chroni obiecywane 6-12 miesięcy Jeśli tak to będzie masakra Preparat do perfekcyjnego zabezpieczania wszystkich typów lakierów samochodowych na bazie wosku Carnauba i unikalnej formuły TENZON. Preparat charakteryzuje się największą zawartością wosku Carnauba wśród preparatów z linii TENZON, co pozwala na pokrycie powierzchni lakierowanych najtwardszą warstwą ochronną. Ułatwia to odprowadzanie wody z karoserii, zapobiega tworzeniu się osadu mineralnego, gwarantuje efekt lustrzanego odbicia. Dodatkową zaletą jest zdolność zwiększania intensywności barwy. Tworząca się na powierzchni antystatyczna powłoka chroni przed wilgocią, korozją, osadzaniem się brudu, solą oraz szkodliwym oddziaływaniem czynników atmosferycznych. Zastosowanie preparatu ułatwia proces mycia i zabezpiecza karoserię na okres od 6 do 12 miesięcy, w zależności od częstotliwości mycia.
DDominikk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Biznes detailingowy upadnie... nikt już nie będzie potrzebował korekty
dzinkins Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 SzaKal, zrób oficjalny test bo chyba warto
JM63 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Sonax BSD + Tenzi i reszta siuwaxów staje się zbędna No, prawie... Ale wygląda na idealny produkt na odpicowanie fury kumplowi, kiedy nie chce się robić korekty, a zwykłe aio za mało wypełnia albo za krótko leży Jakieś właściwości ścierne? Zapach?
Sabat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dobra tylko żeby kumpel po tygodniu nie zadzwonił. "Kurna byłem na bezdotyku, tak jak mówiłeś opłukałem demineralizowaną i mam auto takie jak przedtem " ściąga utlenienie lakieru?
moons Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Podejrzewam że skoro aplikacja to bajka to nic nie ściąga a wszystko ukrywa inaczej pewnie trzeba by się namachać trochę Pozdrawiam
SzaKal Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zapach, hmm czuje alkohol, czy ma właściwości ścierne, nie wiem tego jeszcze nie sprawdzałem.
Kr3t Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak na moje to skoro ma tak banalnie łatwą aplikacje to raczej ograniczone do minimum własciwości ścierne, przecież nie rozpuszcza tych rys po czym się je ściera...no nic, czekamy na jakiś test trwałości
Damianldz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Efekt super,pomyśle nad zakupem , jestem ciekaw jak wypadnie Tripple vs tenzi pcw
blaszczu Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Naprawdę ciekawie się to prezentuje, aż chętnie bym przetestował u siebie póki jeszcze korekty nie zrobiłem. Nadawałby się do maszynowej aplikacji czy raczej tylko ręczna?
Sabat Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jeżeli po myciu nie zniknie, to będzie jak z pastą Tempo Więc ja bym poczekał na informację jak to wygląda po pewnym czasie.
Marcin P. Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jeżeli po myciu nie zniknie, to będzie jak z pastą Tempo Więc ja bym poczekał na informację jak to wygląda po pewnym czasie. Miałem dokładnie to samo skojarzenie
SzaKal Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Znalazłem w końcu dobrego pacjenta hmm no w sumie aż za bardzo porysowany ,ale co tam . Po lewej stronie sonax Hybrid NTP (od błotnika) z prawej tenzi PC-1 Nie wiem dlaczego, ale miałem problem z uchwyceniem tego Jeżeli chodzi o odpychanie wody to wygląda to tak Trwałość ? Myjemy maskę silną pianą aktywną . No i terasz niestety nie mam zdjęcia po umyciu, chyba zapomniałem zrobić obydwa produkty poddały się, zero odpychania tylko tafla wody . Ale jakiś ślad po sobie zostawiły więc chyba te środki mają jakieś właściwości ścierne . Oby dwa były aplikowane maszyną na niebieskim 3M, trzeba jeszcze dodać że tenzi spokojnie można używać jako QD.
kamil_rosen Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Na ostatnim to są rysy po myciu, czy po prostu usunięte wypełniacze zawarte w pastach? Czy tak było od początku, ale to jest akurat zdjęcie z bliska Rozumie, że ostatnie zdjęcie lewa strona Sonax, prawa Tenzi? O ile po aplikacji wyraźnie widać, że Tenzi lepiej wypadło, to już po myciu, bardziej skłaniał bym się ku Sonaxowi, o ile dobrze obstawiłem prawa, lewa
Damianldz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Kurde ,ukradles mi 156 , chodzi o kolor i tapicerke,kolor to Nero fuoco?
SzaKal Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Niewiem, auto kolegi mechanika no jak widać lakier w złym stanie
avocado Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 probował ktoś A1 Polish&Wax - 2w1 Politura i Wosk ? Podobno zwyciezca testów autobilda http://wack.pl/index.php?a=prod_a1
Sabat Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ale jakiś ślad po sobie zostawiły więc chyba te środki mają jakieś właściwości ścierne . Pewnie jakbyś samą maszyną pojechał z jakims poślizgiem to było by podobnie Czyli środki raczej nie w nasz target, ale dla handlarzy jak znalazł. Wypełniaczy w bród.
Rekomendowane odpowiedzi