faraon3021 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 faraon3021, przyjemne z pożytecznym mówisz Pzyjemnosci tylko w domu Ci ktorzy o tym zapomnieli mieli pozniej bardzo dlugo "bezdotyk w domu" ......... nie dokykaj mnie chamie jeden ................ Wiecie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ci ktorzy o tym zapomnieli mieli pozniej bardzo dlugo "bezdotyk w domu" ......... nie dokykaj mnie chamie jeden ................ Wiecie jak jest Ja to sobie wydrukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 minetoo, Ty pilnuj zeby Twoja pani sobie tego nie wydrukowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 "bezdotyk w domu" rozwalił nerki moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rom Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dla tych co Mają blisko OBI Marolex i zestaw koncówek powinien być. Dzisiaj sprawdzałem w W-CHu jest A cena ? i to za 1500 czy 2000 ?? Za 2 litrowego 43 zł za 1,5l 38zł. Zestaw 5 końcówek był za złotych 23. Nie widziałem zestawu 3 koncówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj akurat byłem w OBI i był pełny asortyment, 3 końcówki za 17zł z groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja też jak byłem to było od metra tych zestawów z 3 końcówkami(obi w Kato,a w obi w D.G były tylko ze z 7 końcówkami). faraon3021 nie masz w domku zwykłego zmywaka kuchennego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Żartowałem Mam rożne filce tylko czasu na takie zabawy za wiele nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (obi w Kato,a w obi w D.G były tylko ze z 7 końcówkami Dokładnie godzinę temu byłem w OBI w Katowicach i są pakowane po 3 sztuki za 17,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w tesco dziś widziałem filcowe podkładki pod meble, żeby sie np panele nie rysowały za 12 sztuk 4 zł. wystarczy ściągnąć z nich taśmę dwustronna i nadają sie do wycinania krążków;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 grabek246, wg mnie to one są zbyt zbite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 kolargol, zobaczymy czy się do czegoś nadadzą narazie przesyłka z moim marolexem sie spóźnia a miałem nadzieję w weekend pianować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 grabek246, opłaca to się gdzie kolwiek zamawiac ?? Chyba,ze nie masz gdzieś Obi bliżej siebie ? Chyba jedynie Krk ?? Albo w Kwaczale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w Kwaczale nie ma;P trzeba by było do krakowa a tak mam bez wychodzenia z domu;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie no żarcik to był. Leń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 kojak, spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_rahzel Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Byłem dzisiaj w OBI na wielickiej w Krakowie i ceny tak się przedstawiają: - Marolex 2000+ za 42,99zł - Marolex 1500+ za 37,99zł - zestaw 5-u dysz za 23,99zł - zestaw 7-u dysz za 31,99zł Dzisiaj przeróbka rurki i filce z "zmywaka" i jutro testy [ Dodano: 5 Styczeń 2012, 23:01 ] Panowie,a gdzie w Krakowie mogę dostać te filce do Glorii?? U siebie dałem 2x filc ze zmywaka,potem filc z podkładek pod meble,potem 2x filc ze zmywaka i na koniec filc z pod mebli i ledwo co się zakręciła końcówka,ale dalej mi leci mleko,takie skondensowane,ale mleko. PS.1.U mnie rurka jest o bardzo grubej ściance i ma średnice wew. w kształcie krzyżyka + (ma ktoś taką i działa mu normalnie przerobiona pianownica?) PS.2.Użyłem VP Snow Foam na 1l dałem ok.30ml,(60-70% z kieliszka do wódki 50ml) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja mam pytanko:czy orientuje się ktoś może czy dałoby się troche przytuningowac"pianownice" z myjki ciśnieniowej Powertec-a(zielona myjka z castoramy). Bo po wlaniu do tej pianownicy piany,otrzymujemy poprostu wode wymieszaną z pianą,nic co powinno przypominac piane z pianownicy(przerobiony Marolex daje bez porównania o niebo lepszą pianę) Czy jakby tam w niej zrobic cos na podobe przeróbki Marolexa to zmieniłoby się coś ? Możnaby spróbowac upchnac do końcówki filce. Ale zrobienie dziurki w rurce w pojemniczku to już chyba raczej nic nie da ? Ma ktoś na ten temat jakieś obeznanie lub próbował coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 kojak, próbuj i podziel się efektami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 k24, a co,też masz podobny"sprzęt" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie, ale kilka osób napewno mają coś na kształt tej "pianownicy" i napewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 kojak, jedyny pomysł jaki mam to zrobienie dziurki w rurce wchodzącej do pojemniczka. Tylko musi to być dość wysoko, aby pobierało powietrze z nad cieczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tylko musi to być dość wysoko, aby pobierało powietrze z nad cieczy. w pianownicy do myjki cisnieniowej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 faraon3021, w mojej "fabrycznej" pianownicy od Lavora jest taka dziurka tylko ze to nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi