DawcaOrgazmów Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zdecydowanie by się przydało
zspl Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Podpisuje się pod tym, jestem za.
maniek21 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Koledzy i jak z tym myciem w Krakowie? W najbliższym czasie muszę umyć swojego ręcznie w Krakowie i nie bardzo jest gdzie. Nie próbowałem jeszcze podjechać na polecaną Prądnicką, może ktoś w międzyczasie zorientował się gdzie jeszcze można? Wystarczy mi w sumie dostęp do węża z wodą
sayanblade Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 ja jak chce ręcznie umyć to jade na tomex tam jest myjnia nowo otwarta. Jade wieczorkiem jak mało ludzi jest, nikt tego nie pilnuje wiec wyciagam cały asortyment który mam i pucuje(wode biore z myjka wrzucam 2 zl)
boss777 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 zgadza się nowa i jeszcze ludu nie ma
maniek21 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Dziękuję za podpowiedź, niedaleko mam to sobie podjadę, a później
DawcaOrgazmów Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 To jak ma ktoś miejscówkę, gdzie można by spokojnie ręcznie umyć sobie auto i przy okazji odkurzyć? Nie interesuje mnie bez dotyk
boss777 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Wpisz sobie w Google wysil się trochę , na placu jest, tam gdzie parking
SebastianKR Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam, orientuje się ktoś czy na Siewnej można nadal umyć sobie samemu samochód?
Abdul Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 W Krakowie chyba ciężko o 'spokojną' myjkę Ja najczęściej śmigam na myjkę koło galerii bronowice, ale raczej w późnych godzinach.
ktm950 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 W Krakowie chyba ciężko o 'spokojną' myjkę Ja najczęściej śmigam na myjkę koło galerii bronowice, ale raczej w późnych godzinach. Masz na myśli tą nowo wybudowaną niedaleko motogo?
Abdul Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 ktm950, tak, dokładnie Ewentualnie nowo wybudowana na stacji arge jak lecisz od Pasternika w strone Ikei.
Guenther Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie wiecie, czy pojawiło się w ostatnim czasie jakieś spokojne miejsce?
stawek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Koledzy, a w okolicach czyżyn są jakiekolwiek myjnie bezdotykowe? Mieszkam i pracuje od niedawna w tych stronach i to jest po prostu dramat bo nie spotkałem nic w swoim zasięgu. Jest na lotosie (przy al. Pokoju) ale taka "szczotkowa". Na mapach Google też mi pokazało parę miejsc ale wszystko daleko :-/ poza tym obstawiam, że i tak nie wszystkie miejsca są tam oznaczone. Proszę pomóżcie bo już skorupa się na aucie robi :-/
Prox Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Mieszkasz w nowym geccie, Avia? Pozdrawiam że starego 2go Pułku. Myjnie masz koło Tomexu, na kocmyrzowskiej pomiędzy rondem kocmyrzowskim a czyzynskim jadąc w stronę tego drugiego, lepszą ale z cieciem przy Kauflandzie, niedaleko. To najbliżej, do tego jest jeszcze na Ujastku jakbyś był okolicy kombinatu. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
stawek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 [ref]Prox[/ref], nie nie, centralna. Tutaj jest ciężko o myjke :-/ ktoś może coś zna bliżej centralnej ale tylko bezdotykowa wchodzi w grę.
Prox Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 z Centralnej na ta kolo Tomexu masz chyba najblizej, innej niestety nie kojarze, chyba ze gdzies tam jest jakas ukryta w osiedlach.
stawek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 [ref]Prox[/ref], bardzo dziękuję za pomoc
397 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ewentualnie naprzeciwko tandety masz myjke bezdotykowa chyba przy stacji arge. Byłem tam dzisiaj i ciśnienie napewno lepsze niż to na myjni pod kauflandem
kempus Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Polecam myjnię na Prądnickiej, na stacji paliw, chyba R8? Nigdy nie miałem problemów jak wpadałem z wiadrami, tylko zawsze grzecznie pytałem czy można umyć i nigdy nie robili problemów.
stawek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 [ref=#ff3366]397[/ref], [ref]kempus[/ref], dzięki koledzy za pomoc Choć jak dla mnie to i tak jest daleko wg mnie ;/ Mieszkałem wcześniej w małej miejscowości gdzie miałem w zasadzie 3 myjki i to w zasięgu 1km dlatego teraz tak wybrzydzam
Rekomendowane odpowiedzi