2car Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeśli się pojawię to mógłbym udostępnić samochód do drobnych testów, bo póki co dziecko pochłania cały mój czas i nie mogę się zebrać na upiększanie. Przy okazji niech mała się uczy jak się powinno dbać o samochód PS> Może głupie pytaniem, ale który to Wasz wątek w dziale handlowym? Kliknikj http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=142&t=22479&start=30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja swojego turana czarnego przed korekta tez mogę podstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja swojego turana czarnego przed korekta tez mogę podstawić. Przyjedź. Jak tylko będzie taka możliwość to choć maskę czy klapę bagażnika zrobimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 2car będę bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaxh Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 @Manolito77 Ty dzisiaj byłeś na cmk?? koło 20:40?? W sumie kto inny mógł myć czysty samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dicappo Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 To są spotkania cykliczne czy raz w roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Event był spotkaniem na rozpoczęcie tegorocznego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 To są spotkania cykliczne czy raz w roku? Czas pokaże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Może byłby ktoś zainteresowany jakimś małym spotem Detailingowym w przyszłym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zima sroga, ale spocik dobra sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Drodzy koledzy i koleżanki, Chciałbym Was oficjalnie zaprosić na II "mały" zlot rozpoczynający sezon 2016. Miejsce spotkania: Wrocław, ul. Morelowskiego 24 Czas: kwiecień/maj (konkretniejsza data niebawem) Co nas czeka? Podobnie jak w zeszłym roku planujemy: - pokazy - testy produktów i maszyn - konkursy i zagadki z nagrodami - rabaty na zakupy dla odwiedzających nas gości - grill i lekki catering, zimne i ciepłe napoje - miła atmosfera:) - (ten temat jest jeszcze otwarty, więc pewnie dopiszemy tu jakieś informacje) Zachęcam wszystkich forumowiczów do aktywnego udziału w tym wątku i do zgłaszania swoich pomysłów, próśb i uwag. Prosimy też o informację odnoście obecności. Pozwoli to nam na możliwie najlepsze przygotowanie się do imprezy. Aby nie dublować tematu zapraszam Was do wpisywania wszystkich uwag, pomysłów, sugestii i obecności w dziale handlowym zakładce naszej firmy - TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatWroclaw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zapraszam Was na Event 23 kwietnia we Wrocławiu. Pielęgnacja Aut, ul. Morelowskiego 24 Więcej informacji w naszej zakładce, w dziale handlowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 zbliza się jakiś spot zimowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam Może ktoś kupił większą ilość APC i potrzebuję 1l ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Kiedy spotkanie we Wrocławiu?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi