Shaddy Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak w między czasie. Od dziś oficjalnie dołączyliśmy do forum, więc wszystkich serdecznie zapraszamy. I native jak czegoś nie ma to pytać, a zawsze coś się znajdzie:) Witamy kolegów ze Ślężnej. W końcu na Forum Ilość asortymentu na półkach przy każdej wizycie zaskakuje i cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikar133 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie są jakieś spoty we Wro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Spoty są jak się auta ubrudzą i jest pogoda, która powoli chyba wychodzi na prosta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Panowie pogoda dopisuje może jakieś wspólne mycie na car spa dzisiaj? Ja tam się raczej wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja bede koło 15.30 na carspa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ktos wie co sie dzieje ze snap'em? od dwoch miechow go na forum nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankess Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Panowie pogoda dopisuje może jakieś wspólne mycie na car spa dzisiaj? Ja tam się raczej wybioreNa którym CarSpa się myjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na którym CarSpa się myjecie? kępińska lub przyjaźni coś gdzieś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankess Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na którym CarSpa się myjecie? kępińska lub przyjaźni coś gdzieś dziś? Na bielanach widziałem jakieś CarSpa, ale to nie jest bezdotyk, tylko chyba automatyczna Ale tak mi się skojarzyło... Ja dzisiaj już z rana obskoczyłem swojego przed pracą, teraz stoi i razi w oczy przechodniów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam jak ktos ma ochote popatrzec na auta Amerykanskie to w Kielczowie jest zlot. Miejscowka to Sielska Zagroda pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 2car, miałem przyjemność nakładać powłoki kwarcowe od 4nano i cquartz. O skutecznośći i trwałośći się nie wypowiem, ale sama aplikacja 4nano jest dość ciężka i wymagająca na tle cquartza, co przekłada się na jej jakość jeżeli zostaną popełnione błędy. Ceny kwarców są zbliżone, wiec jak jest wybór to dobrze wybrać najlepiej Mozesz sprecyzowac, ktore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mozesz sprecyzowac, ktore? Lack Protect 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mozesz sprecyzowac, ktore? Lack Protect 3D W takim razie ciezko jest mowic o zblizonej cenie, zestaw LP3D starcza spokojnie na 2 duuuze lub 3 srednie auta, co daje nam zakres cenowy w przedziale 60-90PLN na auto, wiec roznica moim skromnym zdaniem jest mocno odczuwalna Jezeli chodzi o aplikacje to kwestia wprawy, fakt, za pierwszym razem moze byc troche upierdliwa (domyslam sie ze chodzi o polerowanie komponentow 1 i 2), ale jak sie zalapie co i jak, idzie bardzo lekko i szybko W kwestii trwalosci, zapowiadalismy, ze LP3D utrzyma sie do 2 lat i/lub 30 000km, tyle o ile nasze testy moge byc odbierane subiektywnie, to mysle ze testy niezaleznych uzytkownikow powinny juz byc miarodajne Przy 1:50 pokazany jest blotnik sprintera, powloka siedzi tam 10 miesiecy i jakos ponad 20 000 km, auto uzytkownika Maq. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MhvwbQQzUc Dlaczego wiec mielibysmy "marketingowac" w przypadku 5 letniej ochrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak ktoś chętny to ja bede na auto spa na okolo 18 40 jechal umyc autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ktoś z was się wybiera może na Top Gear live w Wawie ? http://www.topgearlive.pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Coś tu głucho ostatnio ktoś się wybiera dzisiaj może na auto spa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kto ma wosk ten może na auto spa, niektórych tylko piana z kępińskiej ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja lece juto wieczorkiem na auto spa, wiec Native jak cos to moze jutro bo dzisiaj napewno nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jutro zero czasu mam ;(chyba że Ci czwartek 18-19 pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Native z czwartkiem lipa zero czasu bo sie bede pakowal juz na urlop bo w piatek po pracy odrazu smigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ciekawa informacja dla Wroclawian: na Orlenie zaraz za Wrockiem lecac na Jelcz, Olawe maja pelna game zapachow CS. Palmy po 5 zl, puszka z drewnem (60 dni) po 17,50, zelowe puszki (30 dni) po... 7,90 Sa tez wersje na nawiewy, ale nie pamietam po ile. Moge cos kupic i podwiezc jakby ktos chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Thomas207, już to kiedyś pisałem. Właściciel stacji przywiózł trochę z Niemcowni. Puszek CS jest już mały wybór Stacja w Kamieńcu, jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mały nie mały, z puszek byly te fajniejsze, czyli Wisnia, Truskawka, Golden State, Balboa Bubble Gum, Napa Grape, New Car, Orange, Vanilia... takze jest w czym wybierac Ja sobie sprawilem zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Szkoda, ze dopiero trafiłem na ten wątek bo już złożyłem zamówienie na dwa zapachy CS w żelu i okazuje się, że przepłaciłem dwukrotnie:) Ale jak żony nie będą mdliły ( nie cierpi wszelakich "choinek" w aucie) to wtedy może zaopatrzę się w większy zapas na tej stacji. Również mam propozycję dla Wrocławian. W weekend ( sobota + niedziela) zaczynam swoją przygodę z detailingiem- kompletne przygotowanie auta przed zimą. Jakby ktoś miał ochotę i chęci zadbać w spokoju o swoje auto i przy okazji wspomóc kompletnie "zielonego" swoją wiedzą i doświadczeniem to zapraszam. Warunki może nie najbardziej komfortowe bo jednak na zewnątrz ale nikt nie będzie się czepiał mycia auta. Święty spokój gwarantowany:) Jak coś to PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi