Justyna Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 A ono ma jakieś przyciski, czy to coś się odbija? ma kilka przycisków, wyświetla datę, godzinę i temperaturę, ale nie jest to podłączone
GUCIO-59 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Justyna co słychać, jak wygląda dziś Poldek? Pozdrawiam
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 GUCIO-59, mimo starań dziadek nie zmienił przyzwyczajeń i auto wygląda gorzej niż przed zabiegami poza tym, że na razie nie ma rdzy.
GUCIO-59 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ojoj... To Twoja ciężka praca poszła na marne a może nie bo pokazałaś nam swoją siłę i wolę walki, jesteś DB Pozdrawiam...
dzinkins Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 mimo starań dziadek nie zmienił przyzwyczajeń i auto wygląda gorzej niż przed zabiegami Dziwne że zrobił to w ok miesiąc a wcześniej niszczył parę lat Ogólnie szkoda Twojej pracy
Moderator krd Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dziwne że zrobił to w ok miesiąc a wcześniej niszczył parę lat Przeciez korekta Poloneza byla w zasadzie rowno 2 lata temu... Ogólnie szkoda Twojej pracy +1
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 no niestety przy okazji kolejnego mycia zrobię jakieś fotki...
GUCIO-59 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ach, ten Dziadek... Ale i tak nic w naszych oczach nie straciłaś...
SJake Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Justyna, bierz POLDKA na warsztat i od nowa Prawda jest taka, że Detailing dla osób trzecich to na ogół syzyfowa praca... szczególnie jeśli za to nie zabulą. Moja Babcia za wypranie dywanów zawsze dziękuję mi smacznym schabowym (pomimo iż działam bezinteresownie), a czym odwdzięcza się Twój Dziadek za tyle trudu po za szczerym uśmiechem?
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Poka Poldka
Justyna Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Domel, jak tylko skończę Tolka to postaram się umyć Poloneza i zrobić foto, bo obecnie dziadkowie są na działce.
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 super a domyslam sie ze senior rodu myl auto odswieta ludwikiem ?
Justyna Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Do mycia to dziadek używa mokrej mikrofibry
jarko85 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem początkujący wiec mam do Ciebie pytanie: Lakierowałaś Poldka miejscami w związku z tym zostały odcięcia starego lakieru od nowego. Jak sobie z tym poradziłaś? Sama polerka? dzięki za pomoc pozdrawiam
tango Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właśnie jestem po lekturze całego wątku - i jestem pod wrażeniem Włożyłaś mnóstwo pracy, zapału i podziwiam do czego udało się dojść Bardzo ważne jest to, że nie leciałaś po wierzchu, tylko rozłożyłaś sobie na raty - i dzięki temu co raz to jest lepszy wynik... A to, że niestety właściciel zaniedbał - dzięki Twojej pracy łatwiej jest go teraz znów odświeżyć Sam miałem kiedyś takiego - ale ciemnozielonego, identyczny silnik - wspominam z sentymentem... Jeśli potrzebowałabyś pomocników - daj znać, chętnie pomogę i popatrzę przy okazji jak robi to Master
Justyna Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem początkujący wiec mam do Ciebie pytanie:Lakierowałaś Poldka miejscami w związku z tym zostały odcięcia starego lakieru od nowego. Jak sobie z tym poradziłaś? Sama polerka? dzięki za pomoc pozdrawiam przejścia ścięłam papierkiem i potem polerka
jarko85 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a papierek o jakiej gradacji? I jeszcze wodny czy zwykły?
Justyna Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 papierki wodne od 1500 do 3000
jarko85 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dziękuję ci bardzo będę działał i zobaczymy co z tego wyjdzie
Justyna Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A nie starczył by blender? pewnie tak tylko trzeba wiedzieć jak go używać. Ja wolę jednak malować cały element i nie bawić się potem w przejścia
Justyna Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 zdjęcia będą w chwili obecnej nie mam jak opłacić imageschacka, ale niedługo to zrobię edit: zdjęcia już powinny być widoczne u mnie się wyświetlają
patrykBmw95 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 wielki pokłon dla ciebie za wkłady pracy polonez otrzymał drugą młodość
Rekomendowane odpowiedzi