Wtrysk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Czy coś wiadomo na temat ewentualnego spotkania?
Qbakr Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Wszyscy by wpadli A później program "500 +" Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
detailingservice Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Sam bym wziął udział jak by to było możliwe Pewnie w wakacje coś się pomyśli o ile czas pozwoli
jakub1989 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jest jakiś sklep w okolicy andrychowa z kosmetykami samochodowymi ?
mateeusz_sz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jezeli chodzi o sklep w Krakowie to zdecydowanie SHINIGCAR, tyle ze z Andrychowa dosyć daleko.
jbiz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jest jakiś sklep w okolicy andrychowa z kosmetykami samochodowymi ? www.oryginalneoleje.pl masz w Andrychowie :0
Treys Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 up coś z Krakowskimi spotami będzie organizowane ?
xXKrystianXx Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 jakub1989 Pisałem na PW o sklepie w andrychowie, dokładnie oryginalneoleje.pl , asortyment się powiększa, dziś byłem i jest w czym wybierać...
Treys Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 up coś z Krakowskimi spotami będzie organizowane ? podbijam
lukasz7 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Jeśli ktoś jest chętny, to nocne spoty są ciągle i jak widać jest naprawdę gruuubo
sredniaq Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Poza Krakowem, od strony Zakopanego są jacyś detailerzy?
Treys Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Poza Krakowem, od strony Zakopanego są jacyś detailerzy? ja urzęduje w Nowym Targu praktycznie
sredniaq Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Poza Krakowem, od strony Zakopanego są jacyś detailerzy? ja urzęduje w Nowym Targu praktycznie PW
Roonie Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Szukam pomocy Strzeliła mi w Volvo nagrzewnica i trochę płynu chłodniczego poszło w wykładzinę. Usterke już naprawiłem i poszukuje kogoś kto pomógłby mi w wypraniu tego. Nie mam odkurzacza, więc sam tego nie zrobię. Jeśli chodzi o zwrot kosztów to myślę, że się dogadamy
lukaskrk86 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam, Jako ze zaczynam swoja przygode ze smart repair i detailingiem chcialbym poznac ludzi z Krakowa i bliskich okolic rowniez rozpoczynajacych nauke tego szerokiego i jakze wciagajacego tematu Pomyslalem ze fajnie by bylo wymieniac doswiadczenia a moze kiedys wspolpracowac. Pozdrawiam
f1poczta Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 650696 up coś z Krakowskimi spotami będzie organizowane ? Coś ? ktoś ? Ustawiamy się ?
ktm950 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Panowie, widzę, że jest wola w narodzie, ale brakuje kogoś kto to skoordynuje? Co wy na to, żeby zacząć spotykać się regularnie na myjce bezdotykowej przy galerii bronowice/ lub na parkingu przy IKEA? Np. w każdy czwartek lub w sobotę/niedzielę o 20:00? Możnaby pogadać o autach/kosmetykach/pokopać w opony, itd. Byłoby super, gdyby udało się ustalić regularne spotkania, (co tydzień, albo co dwa) tak aby każdy zainteresowany mógł wpaść i poszerzyć swoją wiedzę o detailingu. Zachęcam do wyrażenia swojego zdania odnośnie terminu/miejscówki. Warszawka spotyka się regularnie od lat, to i chyba my damy radę, co nie? ?
Tommymarine Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 22 godziny temu, ktm950 napisał: Panowie, widzę, że jest wola w narodzie, ale brakuje kogoś kto to skoordynuje? Co wy na to, żeby zacząć spotykać się regularnie na myjce bezdotykowej przy galerii bronowice/ lub na parkingu przy IKEA? Np. w każdy czwartek lub w sobotę/niedzielę o 20:00? Możnaby pogadać o autach/kosmetykach/pokopać w opony, itd. Byłoby super, gdyby udało się ustalić regularne spotkania, (co tydzień, albo co dwa) tak aby każdy zainteresowany mógł wpaść i poszerzyć swoją wiedzę o detailingu. Zachęcam do wyrażenia swojego zdania odnośnie terminu/miejscówki. Warszawka spotyka się regularnie od lat, to i chyba my damy radę, co nie? ? Czwartek albo niedziela, 19 lub 20. Czemu nie.
Rekomendowane odpowiedzi