Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witamy :)

Z racji, że co raz więcej entuzjastów car detailingu działa w Krakowie to co Wy na to, żeby zorganizować spotkanie, porozmawiać, wymienić się doświadczeniem, uwagami :)

Termin spotkania do ustalenia :)

pozdrawiamy :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również :D w końcu w Krakowie coś się ruszy! Jakie miejscówki wchodziłyby w grę? Najlepiej będzie chyba podać też termin z tygodniowym lub dwutygodniowym wyprzedzeniem, tak żeby ludzie mogli sobie wszystko na spokojnie zaplanować :good: Ja jestem chętny tak po 5 czerwca bo samochód idzie do lakiernika 8-)

Posted

Może Częstochowa też by zawitała ;) ShiningCar mógłbym Twoją ślicznotkę oblukać na żywo :good:

Posted

Jestem na tak, co do miejsca:

Wiem że zloty Seata na które wpadam są w dwóch miejscach w tej chwili.

Bora-Bora, czyli parking Krokusa

Zakopianska, parking Cinema-City

Termin ? Hmm czerwcowy pewnie już jakiś :D

Posted
Krokus albo M1 to dobre opcje; godziny wieczorne :)
Najlepsza pora to tak po 17, już nie ma takiego upału, a do zmroku jeszcze daleko. W końcu spotkamy się także po to, żeby oglądać fury 8-)
Posted

Zróbmy krótkie podsumowanie :mrgreen:

Terminy : 3 | 4 czerwca

Godzina : 18:00 | 19:00

Miejsce : Krokus | Zakopianka

Kto za kto przeciw kto wstrzymał się od głosu ? :D

Mam nadzieję, że w razie uzyskania większości co do powyższych ustaleń,

mniejszość :ad: się dostosuje 8-)

Posted

Ja proponuje po 5 czerwca na tygodniu bo na weekend dużo osób może mieć inne plany.

Posted
Zróbmy krótkie podsumowanie :mrgreen:

Terminy : 3 | 4 czerwca

Godzina : 18:00 | 19:00

Miejsce : Krokus | Zakopianka

Kto za kto przeciw kto wstrzymał się od głosu ? :D

Mam nadzieję, że w razie uzyskania większości co do powyższych ustaleń,

mniejszość :ad: się dostosuje 8-)

Ja w tych terminach nie dam rady, mam zjazd na uczelni.... :cry:

Posted

Ja byłbym za 3 czerwca, o 18:00. Miejsce obojętne - dostosuję się do większości bo wszędzie mam blisko :D

Posted

Myśle że albo piątek, albo po weekendzie bo wiadomo ze dużo osób gdzieś wypada za miasto w weekend.

Czyli ja w tej chwili na 3 czerwca, miejsce obojęnie ( bardziej mi zakopiańska pasuje ale wszędzie przyjade )

Posted

BTW - czy zostały przewidziane jakieś atrakcje poza staniem na parkingu? :D szkoda, że nie mam domu z garażem bo zrobilibyśmy kameralnego spota i zrobili jakąś furę, testując przy okazji trochę kosmetyków :thumbdown:

Posted

W sumie to nawet ja bym się pisał tylko tak troszkę później 22 :-] taki jakiś fajniejszy klimat w tedy jest bora-bora oświetlone zakopianka też więc wszystko widać a tak na serio tak koło 19 to chyba w miarę godzina jak coś to będę śledził i jak mi nic nie wypadnie to pod jadę