Koszal Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ostatnio położyłem na plastiki wewnętrzne GYEON Q2M Preserve. Co możecie polecić na częstsze/regularne czyszczenie kokpitu po nałożeniu tego dressingu, można próbować przecierać plastik ADBL INTERIOR QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 [ref=#ff3366]Koszal[/ref], Można. W zasadzie każdy detailer do wnętrza będzie ok. Mnie przy dłuższym używaniu ADBL męczy trochę zapach, z jednej strony fajny, z drugiej strony trochę sztuczny. Z podobnych równie dobrych jest np. Autofinesse Spritz, Surf City Garage Dash Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszal Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], dzięki za odpowiedź :-) sprawdzę sobie który z wymienionych odpowiada mi najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 czy SONAX XTREME DO CZYSZCZENIA WNĘTRZA traktujecie i używacie jako APC i po nim dressing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref=#ff3366]Polfat[/ref], tak, to środek, któremu najbliżej do APC i zdecydowanie warto po nim położyć dressing. Swoją drogą interes mało opłacalny, bo szybko się zużywa i zdecydowanie lepiej zainwestować w dobre APC w koncentracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 a czy dressing można kłaść tak samo często jak QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Nie ma takiej potrzeby. Jak chcesz często to lepszym wyborem będzie np Interior QD od ADBL do przelecenia dressingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oren Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Mam Funky Witch Mademoiselle, i w sumie kupilbym znow kolejna buteleczke - problem w tym ze chce wyprobowac czegos nowego Jakies propozycje ? Zalezy mi na mega zapachu i matowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]oren[/ref], Good Stuff Black Panthera, mocno matowy, zapach czekoladki wyczuwalny tylko przy aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oren Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Fitte[/ref], Wlasnie chodzi mi o cos co bedzie sie utrzymywalo nawet po wejsciu do auta Widzialem testy GS Black Panthera i jakos mi nie podpasowal... Jak z ADBL Interior WOW? Dlugo trzyma zapach?...( bananowy jesli dobrze pamietam ? ) Jesli nic nie znajde to zostane przy tym co mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]oren[/ref], ja sposród wszystkiego co testowałem nie czułem nic dłużej niż na drugi dzień ADBL fajnie pachnie bananem ale otrzymany efekt raczej Cię nie zadowoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Nie ma takiej potrzeby. Jak chcesz często to lepszym wyborem będzie np Interior QD od ADBL do przelecenia dressingu Strus ale po położeniu dressingu należy położyć od razu tez Interior QD czy pomiędzy aplikacjami dressingu tak dla odświeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oren Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Fitte[/ref], Ja tak 2-3 dni, ale wiekszosc znajomych lub rodziny jak wsiadaja do auta to pytaja co to za zapach sie utrzymuje A ja tylko Mademoiselle obficie psikam i przecieram (srednio co 2 tyg. - moze co 1,5 tyg.) Wiec ADBL WOW odpada Czytam i szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]oren[/ref], ja sposród wszystkiego co testowałem nie czułem nic dłużej niż na drugi dzień ADBL fajnie pachnie bananem ale otrzymany efekt raczej Cię nie zadowoli. Tak jest. Dressing ma niby umilić tylko pracę/aplikacje a plastiki nie chłoną zapachu niestety Ale mogę polecić koledze interior QD i jego zapach przez tydzień bałem się wsiadać do samochodu przez ten "zapach". Ten produkt jest dobry bo dzięki niemu już nie chce ZADNYCH pachnących dressingow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Fitte ja mam właśnie GS Black Pantherai nie wiem czy to mój wyczulony węch czy co ale ja to dłużej czuje. co wcale mnie nie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 713305 pomiędzy aplikacjami dressingu tak dla odświeżenia Bardziej dla oczyszczenia ale tak. Pomiędzy aplikacjami dressingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oren Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Tomas22[/ref], Tak jak pisalem, szukam pachnacego dressingu Zawsze lece APC i pozniej dressing i wsio Wiec 2 w 1 niechce, a chyba ten Interion QD taki jest ? Kurde ciezki wybor ... chyba FW Mademoiselle zostaje na dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Tomas22[/ref], Tak jak pisalem, szukam pachnacego dressingu Zawsze lece APC i pozniej dressing i wsio Wiec 2 w 1 niechce, a chyba ten Interion QD taki jest ? Kurde ciezki wybor ... chyba FW Mademoiselle zostaje na dluzej Tak tak interior QD to takie 2 w 1 to był taki mój delikatny sarkazm po prostu nie przepadam za zapachem tego produktu. Co do dressingow nie pomogę za bardzo w kwestii zapachu. Używałem 3 dressingow w swoim życiu. Zymola Vinyl, carchem plastic care i interiow wow. Interior wow zapach może i ciekawy ( ale ta słodycz kojarzy mi się z taką lepkoscia że już go też nie używam ) efekt no w miarę ale życi nie urywa. Zymol ma jakiś taki "kremowy" zapach ciężki do określenia ale nie za bardzo wyczuwalny a efekt bardzo dobry no i mój ulubieniec jest oczywiście Carchem bezzapachowy a efekt taki że po dresingu nie chce mi się z autka wychodzić Ps. Moja narzeczona lubiła nakładać dresing właśnie zymola ale gdy u niej w aucie użyłem Interior QD przy niej to nawet dostałem zakaz trzymania tego w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Mi zapach WOW kompletnie nie leży. Efekt na mojej desce też taki sobie. Kiedyś kładłem też Nielsena Finesse i efekt bardzo zbliżony. Ale w kwestii zapachu uwielbiam zapach PB NL. A ponieważ wygląda u mnie idealnie to jest to mój number one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oren Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Tomas22[/ref], O Ty smieszku Lepiej nie kombinowac bo sie przedobrzy Moze wyjdzie cos z czasem godnego sprobowania Zostaje przy FW Mademoiselle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czemu wam nie podchodzi ADBL WOW ? złe efekty ? ja tylko raz go nałożyłem to pod słońce widać nabłyszczenie ale w zachmurzenie czy coś to nie widać zbytnio.. więc o takie coś chodzi że inne dressingi oferują takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Mi zapach WOW kompletnie nie leży. Efekt na mojej desce też taki sobie. Kiedyś kładłem też Nielsena Finesse i efekt bardzo zbliżony. Ale w kwestii zapachu uwielbiam zapach PB NL. A ponieważ wygląda u mnie idealnie to jest to mój number one Zapach bomba nie używałem ale wachalem ale warto wspomnieć że PB zmieniło od niedawna zapaszek w NL Edit, Alfa, mi po otwarciu strasznie przeszkodził zapach i od razu pomyślałem że mi efekt się nie spodoba kupiłem go z ciekawości ale używałem na zasadzie "no już skoro kupiłem i otworzyłem to muszę przecież użyć " Efekt i zapach bardzo indywidualna kwestia ( co kto lubi, jakoś plastiku) u mnie się bardzo świeci (Hyundai, golf i opel ) a zero efektu w Dodge ( ale tam plastiki naprawdę tandeta i nic w sumie nie działa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 O wiele dłużej pachnie IQD od ADBL niż WOW. Wowa na drugi dzien nie czuc. A iqd pachnie te 2-3dni. Tak czy siak od zapachu sa zapachy samochodowe a dressingi chyba tylko maja fajnie przy pracy pachniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 A iqd pachnie te 2-3dni. No i właśnie tu jest problem Gdyby "pachnial" tylko przy używaniu to może i bym częściej po niego siegal a tak jest gdzieś tam w piwnicy razem z Tuga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dla jednego wada dla drugiego zaleta skoro pyta co pachnie dluzej Mi ten zapach nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi