Skocz do zawartości

Coś do kokpitu

MetalMagnes

Rekomendowane odpowiedzi

Poorboys wcale nie jest zły do Beemki ;) Kolega używa z powodzeniem w e46 i wygląda to bardzo ładnie. To fakt, wykończenie bardziej satynowe, ale za to dość mocno przyciemnia. Gtechniq dla mnie osobiście wygląda tak, jakby na plastikach nic nie było.

Koch Chemie Refresh Cockpit Care jest zdecydowanie lepszy od Natural Looka. Nie bardzo nawet rozumiem ten forumowy fenomen NL. Jak dla mnie to słaby produkt. Znika po pierwszym kontakcie z kroplą wody i powstają zacieki. Nie wnika w strukturę plastiku, lecz leży na nim jak masło. Taka zabawka a nie porządny dressing, który ma zapewnić ochronę plastikom.

100% mat - Gtechniq C6.

Mat, ale fajnym podkreśleniem koloru tworzywa - Koch Chemie Refresh Cockpit Care

Mat z wyraźnym podkręceniem nasycenia barwy - Duragloss #201

Polecam Koch Chemie Refresh Cockpit Care dzis zakupilem i powiem szczeze na poczatku podchodzilem zceptycznie do tego produktu ale naprawde daje efekt tak jakby odzywiony -mat, aplikuje sie go ok zobaczymy jeszcze jak zachowuje sie przy kontakcie z woda , jak bedzie chwila to wrzuce jakas fotke 50/50....:) cena ok

Koledzy, co sądzicie o Sonax - do czyszczenia wnętrz ? Ktoś używał, jakieś opinie, spostrzeżenia, kupiłem go przed przygodą z porządnym myciem, i teraz pytanie jako co mogę go używać czy mogę go użyć przed PB natural look?

Koledzy, co sądzicie o Sonax - do czyszczenia wnętrz ? Ktoś używał, jakieś opinie, spostrzeżenia, kupiłem go przed przygodą z porządnym myciem, i teraz pytanie jako co mogę go używać czy mogę go użyć przed PB natural look?

Kolega go przy mnie używał i widziałem, że dawał radę wiec spokojnie możesz tak przygotować powierzchnie pod Natural Look'a.

Panowie doszedł mi właśnie Koch Chemie Refresh Cockpit Care i 3 mięciutkie aplikatory :D I mam jeszcze jedno pytanie do Was , Póki co mam deskę czyściutką ale do wiosny może się zakurzyć , moge bezpośrednio kocha nanosić na deskę i nim ją czyścić czy lepiej by było umyć wcześniej czymść deske a kocha nałożyć jako wykończenie ?

Do pracy wewnątrz auta nie potrzeba super kilera APC, bo siła czyszczenia zmienia się wraz z rozcieńczeniem. Ja do pracy wewnątrz auta używam takich, które nie są duszące np. Blink czy ADBL

Tak akurat mam ten wiśniowy, ale to nie jest gotowy środek do użycia. Trzeba go rozcieńczyć z woda demi. Z gotowych środków do czyszczenia jest np Autoglym Interior Shampoo. Używam go do bieżącego czyszczenia, ale na gruntowne czyszczenie morze być za słaby.

jedrek1980, Spróbuj Chemical Guys Vintage. Dla mnie na długi czas nr jeden jeśli chodzi o satynowy wygląd. Co prawda nie używałem go np do Alfy jakiejkolwiek ale na B5, Ibizie 6l oraz na moim V40 daje taki zejfajny satynowy efekt że mmm ;) ja jestem zachwycony. Jedynie zapach... mi się podoba ale nie wszystkim ;) robione telefonem, wieczorem, więc jakość marna i niby widać tam połysk ale to tylko lampa błyskowa

[mod=Piotrek]Rozmiar zdjęcia do poprawy ;)[/mod]

lukatoni190, który to

http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/pielegnacja-wnetrza/pielegnacja-tworzyw-i-gumy/zabezpieczenie-tworzyw-i-gumy/chemical-guys-natural-shine-matt-dressing-473ml.html

http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/pielegnacja-wnetrza/pielegnacja-tworzyw-i-gumy/zabezpieczenie-tworzyw-i-gumy/chemical-guys-silk-shine-dressing-473ml.html

Dodane po 3 godzinach 43 minutach 33 sekundach:

Nie widział może ktoś przypadkiem w jakimś sklepie tetera Mothers Protectant?

Dodane po 1 minucie 7 sekundach:

Nie widział może ktoś przypadkiem w jakimś sklepie testera Mothers Protectant?