Viento Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Poorboys wcale nie jest zły do Beemki Kolega używa z powodzeniem w e46 i wygląda to bardzo ładnie. To fakt, wykończenie bardziej satynowe, ale za to dość mocno przyciemnia. Gtechniq dla mnie osobiście wygląda tak, jakby na plastikach nic nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No i właśnie mam dylemat czy Natural look czy może właśnie Koch Chemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Skyn3t, subiektywnie, na większości kokpitów lepszy efekt wychodzi po Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingKong Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Koch Chemie Refresh Cockpit Care jest zdecydowanie lepszy od Natural Looka. Nie bardzo nawet rozumiem ten forumowy fenomen NL. Jak dla mnie to słaby produkt. Znika po pierwszym kontakcie z kroplą wody i powstają zacieki. Nie wnika w strukturę plastiku, lecz leży na nim jak masło. Taka zabawka a nie porządny dressing, który ma zapewnić ochronę plastikom. 100% mat - Gtechniq C6. Mat, ale fajnym podkreśleniem koloru tworzywa - Koch Chemie Refresh Cockpit Care Mat z wyraźnym podkręceniem nasycenia barwy - Duragloss #201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja mogę polecić dresing od Tuning Kingz fajny mat środek alfa 159.Co najważniejsi nie zauważyłem zaciekawieniem po kontakcie ze sniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Polecam Koch Chemie Refresh Cockpit Care dzis zakupilem i powiem szczeze na poczatku podchodzilem zceptycznie do tego produktu ale naprawde daje efekt tak jakby odzywiony -mat, aplikuje sie go ok zobaczymy jeszcze jak zachowuje sie przy kontakcie z woda , jak bedzie chwila to wrzuce jakas fotke 50/50.... cena ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No dobra Panowie , zamówione Koch Chemie Refresh Cockpit Care Zobaczymy jak się sprawdzi , nanosimy miękkim padem a na koniec przecieramy całość miękką ścierką np. Mikrofibrą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak.... ja tak stosowalem:) i nawet niezle pachnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zobaczymy mam nadzieję że się sprawdzi i będę bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Koledzy, co sądzicie o Sonax - do czyszczenia wnętrz ? Ktoś używał, jakieś opinie, spostrzeżenia, kupiłem go przed przygodą z porządnym myciem, i teraz pytanie jako co mogę go używać czy mogę go użyć przed PB natural look? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Koledzy, co sądzicie o Sonax - do czyszczenia wnętrz ? Ktoś używał, jakieś opinie, spostrzeżenia, kupiłem go przed przygodą z porządnym myciem, i teraz pytanie jako co mogę go używać czy mogę go użyć przed PB natural look? Kolega go przy mnie używał i widziałem, że dawał radę wiec spokojnie możesz tak przygotować powierzchnie pod Natural Look'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dziękuję za informację ! Sprawdzę w przyszłym tyg jak dojdzie PB to zobaczymy czy jednak obejdzie się bez wcześniejszego używania APC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ciężko będzie bez APC efekt będzie taki sobie Ale będzie gorszy zresztą zobaczysz na aplikatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Panowie doszedł mi właśnie Koch Chemie Refresh Cockpit Care i 3 mięciutkie aplikatory I mam jeszcze jedno pytanie do Was , Póki co mam deskę czyściutką ale do wiosny może się zakurzyć , moge bezpośrednio kocha nanosić na deskę i nim ją czyścić czy lepiej by było umyć wcześniej czymść deske a kocha nałożyć jako wykończenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Żeby były najlepsze efekty czy to w przypadku Kocha czy innego dressingu to kokpit należy wcześniej wyczyścić APC, a dopiero później nanosić dressing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A jakie byście polecili dobre APC ? Auto to bmw e92 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Do pracy wewnątrz auta nie potrzeba super kilera APC, bo siła czyszczenia zmienia się wraz z rozcieńczeniem. Ja do pracy wewnątrz auta używam takich, które nie są duszące np. Blink czy ADBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Coś takiego masz ? http://www.deepgloss.pl/pl/p/Blink-All- ... 1000ml/822 Rozumiem że to już jest gotowy produkt , rozrabiać nie trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tak akurat mam ten wiśniowy, ale to nie jest gotowy środek do użycia. Trzeba go rozcieńczyć z woda demi. Z gotowych środków do czyszczenia jest np Autoglym Interior Shampoo. Używam go do bieżącego czyszczenia, ale na gruntowne czyszczenie morze być za słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Koledzy a coś do czarnych plastików w alfie 159 który da trochę satyny nie typowego matu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Akurat nie dotykałem nigdy czarnego wnętrza w 159,ale na jasnym natural look wyglądał całkiem ok.W rzeczywistości może nie było takiego matu,ale efekt całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Natural daje fajny efekt ale ma minus zacieki po wodzie.A używał ktoś Mothera Protectant jak wypada nie zostawia tłustej deski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukatoni190 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 jedrek1980, Spróbuj Chemical Guys Vintage. Dla mnie na długi czas nr jeden jeśli chodzi o satynowy wygląd. Co prawda nie używałem go np do Alfy jakiejkolwiek ale na B5, Ibizie 6l oraz na moim V40 daje taki zejfajny satynowy efekt że mmm ja jestem zachwycony. Jedynie zapach... mi się podoba ale nie wszystkim robione telefonem, wieczorem, więc jakość marna i niby widać tam połysk ale to tylko lampa błyskowa [mod=Piotrek]Rozmiar zdjęcia do poprawy [/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 lukatoni190, który to http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/pielegnacja-wnetrza/pielegnacja-tworzyw-i-gumy/zabezpieczenie-tworzyw-i-gumy/chemical-guys-natural-shine-matt-dressing-473ml.html http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/pielegnacja-wnetrza/pielegnacja-tworzyw-i-gumy/zabezpieczenie-tworzyw-i-gumy/chemical-guys-silk-shine-dressing-473ml.html Dodane po 3 godzinach 43 minutach 33 sekundach: Nie widział może ktoś przypadkiem w jakimś sklepie tetera Mothers Protectant? Dodane po 1 minucie 7 sekundach: Nie widział może ktoś przypadkiem w jakimś sklepie testera Mothers Protectant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukatoni190 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mój wygląd tak http://zapodaj.net/fcaa41183b620.jpg.html [mod=Piotrek]Rozmiar zdjęcia do poprawy [/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi