michal88 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Spotkaliście się kiedyś z taką pianownica ? http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-h ... p1808.html Miał ktoś z was ją kiedykolwiek w ręku ? Fakt faktem produkt u partnera na razie niedostępny ale ciekawe jaką piane daje
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Dzięki Gracjan za odp na PW http://allegro.pl/profesjonalna-pa-pian ... 06149.html Tutaj chyba to samo za niższą cene. Tzn chyba zrobili promocje bo widać na liście kupujących, że jeszcze oni kupowali za 179 zł. Zadzwonie i się zapytam czy są jakieś różnice. To na pewno PA, bo wcześniej ten sklep Wera ponoć miał PA-podobne. Ja kupiłem od nich pianownicę PA miesiąc temu, jeszcze w starej cenie - oryginał.
Kulon Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Eryczek robiłeś test - bo mnie zżera ciekawość
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Kulon, nie odpowiem Ci autorytatywnie Test zrobiłem ale na mojej miejscówce do mycia auta były kłopoty z ciśnieniem wody i karcher strzelał wodą pulsacyjnie. Po założeniu pianownicy, nie mogłem regulować ciśnienia wody i piana leciała z ciągłymi przerwami. To co wystrzeliło wyglądało nie najgorzej ale fajerwerków też nie było - na aucie leżało ok 15 minut. Próbkę dziś Ci wysłałem na podany adres. Litr piany pojechał do jeszcze jednego forumowicza, który w weekend zrobi test na innej pianownicy - wtedy wszystko ostatecznie się wyjaśni. Pianownicę kupowałeś od PPHU Wera z Allegro?
pro rider Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Jutro zamawiam pianownicę od PPHUWERA z allegro, a w weekend pierwsze testy.
Kulon Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Pianownicę kupowałeś od PPHU Wera z Allegro? tak
Forest Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zamówiłem wczoraj dokładnie tą - http://allegro.pl/profesjonalna-pa-pian ... 06149.html Póki co czekam na przesyłkę, jak dojdzie będą testy
pro rider Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zamówiłem wczoraj dokładnie tą - http://allegro.pl/profesjonalna-pa-pian ... 06149.html Póki co czekam na przesyłkę, jak dojdzie będą testy dzisiaj zamówiłem dokładnie tą samą
Mazder Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Narzekałem już na swoją pianownicę nie raz i nie dwa, ale postanowiłem dać jej jeszcze jedną szansę. Dla przypomnienia: to kupiona u PPHU Wera pianownica włoska, ale nie marki PA (wtedy tych lepszych nie było jeszcze w sprzedaży). Jak się jej poda 200 ml Tenzi Trucka i dopełni wodą, to produkuje mleko 2%, a po wlaniu 100 ml Citrus Prewasha sika praktycznie samą wodą. Szansę zaprzepaściła. Postanowiłem ją więc rozebrać i zobaczyć, co ma w środku. Okazało się, że funkcję sitka pianującego pełni... coś na podobieństwa kłębka cienkiego drutu. Wiem, że w PA siedzi w tamtym miejscu grube, metalowe sitko przypominające nieco wkład katalizatora. Chciałbym ten swój sprzęt jakoś zmodyfikować. Póki co dopchnąłem ten zwitek drutu filcem z gąbki kuchennej, ale niewiele to zmieniło. Jakieś rady? Czy od razu skup złomu?
Mazder Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pyszna rada, wuju Sitka na allegro jakieś są, ale wyglądają dokładnie tak jak to moje.
marcinz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ktoś kiedyś wrzucał sitka z PA za grosze. Postaraj się namierzyć, albo napisać do ludzi którzy sprzedają tego typu pianownice.
pro rider Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ktoś mam może foto sitka z pianownicy PA?
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 na allegro były za 7zł plus przesyłka
STEFANO Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ktoś mam może foto sitka z pianownicy PA? http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=84349 foty składowych...
pro rider Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ktoś mam może foto sitka z pianownicy PA? http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=84349 foty składowych...
tetrus Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zastanawiam sie nad wyborem aktywnej piany. Z posrod wielu wybralem te dwie: ValetPRO pH Neutral Snow Foam lub ValetPRO Citrus Pre-Wash. Ktora z nich bedzie lepsza i bardziej uniwersalna na zewnatrz jak i wewnatrz?
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zastanawiam sie nad wyborem aktywnej piany. Z posrod wielu wybralem te dwie: ValetPRO pH Neutral Snow Foam lub ValetPRO Citrus Pre-Wash. Ktora z nich bedzie lepsza i bardziej uniwersalna na zewnatrz jak i wewnątrz? co masz na myśli?
tetrus Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mycie plastikow odpowiednim stezeniem.
Forest Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pianownica od PPUH WERA dotarła do mnie, wygląda na oryginał. Testować jeszcze nie testowałem. Nie ma pogody Ja zamówiłem z końcówką do Karchera z serii K. Cena 149 zł + przesyłka. Myślę, że to dobra cena, zważywszy, że kiedyś tej pianownicy nie szło dostać, albo cena była wyższa.
Kulon Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ktoś mam może foto sitka z pianownicy PA? było
pro rider Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wygląda jak sitko dostępne na allegro za 6pln... Ja nadal czekam na moją PA pianownicę mam nadzieję, że jutro dojdzie [ Dodano: 2 Kwiecień 2012, 15:28 ] Pianownica dotarła
Forest Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pianownica dotarła No i jak? Ja nie wiedziałem, że taka ciężka może być
pro rider Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pianownica dotarła No i jak? Ja nie wiedziałem, że taka ciężka może być Jest faktycznie ciężka, poddałem ją tuningowi nakleiłem naklejkę i zrobiłem podziałkę
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Mycie plastikow odpowiednim stezeniem. Mógłbyś podesłać linka do jakiegoś artykułu albo relacji w tym temacie? Nigdy o czymś takim nie słyszałem - zaciekawiłeś mnie
Rekomendowane odpowiedzi