Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega miał ten sam problem z PA. Gdy do niego pojechałem i zobaczyłem co on tworzy to mi szczęka opadła. Ilość nakładanej warstwy PA była ok 2 mm.... Cubston jeśli tak dajesz to dajesz za dużo i sprawa się rozwiązuje sama ;)

Opublikowano

Ja właśnie uwielbiam ten cleaner za łatwe scieranie... :o U mnie też w zasadzie wypracowuje się prawie do zera i przetarcie to bajka.

Opublikowano

mati373737, dzięki za złote rady, ale pozwól że nie skorzystam.

bienek, Wiem, że tak to powinno wyglądać, ale u mnie jest inaczej. Amigo nakładam jedną-dwie krople na pad i robię spory element, np. błotnik. U mnie też prawie od razu się wypracowuje, ale i tak siłą rzeczy trzeba przetrzeć i wtedy zaczyna się mazać. I nie są to mazy jakieś ogromne, masakrycznie widoczne jak hologramy. Ciężko je dostrzec pod halogenem czasami, ale słońce zawsze uwidacznia je bez problemu.

Opublikowano

Ja dawałem Duraglossa 111 na Vanilla Hand Glaze, potem dawałem 601 no i na końcu 111.Wyszło świetnie.Efekt był bardzo błyszczący i trwały.

4 mar 2015, o 13:03

Ja dawałem Duraglossa 111 na Vanilla Hand Glaze, potem dawałem 601 no i na końcu 111.Wyszło świetnie.Efekt był bardzo błyszczący i trwały.

Opublikowano

Czyli dałeś glaze na to zmarnowałeś 111 i wszystko starłeś cleanerem 601 i nałożyłeś 111... Baardzo ciekawe i rozrzutne postępowanie.. :D Te kanapki jakie ludzie tworzą mnie zadziwiają.. Zamiast po bożemu dać 601+111 to jakieś kombinacje alpejskie nie wiadomo po co :dontknow:

Opublikowano

janeczek, ale jak użyłeś 601 to wyczyściłeś to co było przed nim nałożone bo to jest cleaner.

Opublikowano

Czy rozwarstwienie AF Rejuvenate jest normalnym zjawiskiem?

Działa niby tak samo, ale żaden inny siuwaks mi się tak nie zachowuje.

Opublikowano
Panowie stosował już ktoś z was cleaner od ArtDeshine Blue Lotion?

Jakieś opinie :o ?

to nie do końca jest clener... i tak stosujemy :D

robi piękną głębie, nawet nieźle się wypracowuje, robi też ciekawy efekt na szybach :)

Opublikowano
W okresie wiosenno-letnim używam Cherry Glaze, a na to Nattys Red.

Czy użycie cleanera pod Cherry np. Dodo Lite Prime będzie miało sens?

Nie ma sensu.

Opublikowano
Panowie stosował już ktoś z was cleaner od ArtDeshine Blue Lotion?

Jakieś opinie :o ?

to nie do końca jest clener... i tak stosujemy :D

robi piękną głębie, nawet nieźle się wypracowuje, robi też ciekawy efekt na szybach :)

Czemu uważasz, że nie jest to cleaner? Bardziej jest to według Ciebie glaze pod powłokę?