zieloczek100 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Cześć :) Czytając forum pojawia się coraz więcej pytań, zagadek, zarejestrowałem się, aby je rozwiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7777777 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Cześć! ;) Śledzę forum od dłuższego czasu, powoli wkręcam się w świat detailingu. Myślę że konto i aktywność wśród tak zacnego grona, to dobry kolejny krok w mojej detailingowej przygodzie ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator22 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Dzień dobry, jestem nowy na forum ,ale od miesiąca czytuje tutaj różne tematy ale zawsze człowiek ma problemy z decyzjami i myślę, że doświadczeni koledzy podpowiedzą co zrobić aby nie zepsuć.Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Cześć! Czytam forum od jakiegoś czasu. Teraz po zakupieniu maszynki DA postanowiłem, że nadszedł czas by się w końcu zarejestrować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidstm1 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Hej wszystkim. Jestem Dawid. Zaczynam swoją przygodę z detailingiem (w końcu mam auto godne). Zarejestrowałem się aby podyskutować czasem i poszerzać wiedzę :) a czasem pochwalić się jak coś mi wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
161bd800 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Cześć zacna grupo forumowiczów KA. Od jakiegoś czasu jestem z Wami jako gość, czas najwyższy dołączyć do Was. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyDetailer Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Cześć, Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woody Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Witam społeczność. Czarną magię tu uprawiacie , może ciutkę się na umiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tlon Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witam :D Już długi czas incognito na forum, czas na rejestrację nadszedł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coshikrk Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witam, pozdrawiam wszystkich z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesjo Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Siemaneczko! Jestem posiadaczem kolejnego gruza, ale tym razem postaram się o niego trochę zadbać Mam nadzieję, że mi z tym pomożecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam, pozdrawiam forumowiczów Moje „japończyki” odkąd jestem na forum jako gość, wyglądają o wiele lepiej, aż czas nadszedł na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stafik123 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam... i pozdawiam z Krosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oshi Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam wszystkich. Bardzo zainteresował mnie temat autodetailingu. Chciałbym zakpić trochę sprzętu i chemii - Raczej dla własnego użytku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk G Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cześć Wszystkim, Dokładnym czyszczeniem aut zajmuje się hobbystycznie i z pasji. Trwa to już dość długo ale codziennie uczymy się czegoś nowego. Nie posiadam studio, zajmuje się autami swoimi i znajomych. Dłuższy czas obserwuje i czytam forum, najwyższy czas dołączyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OPA Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Cześć wszystkim! Z tej strony Opa oficjalnie zwany Szymonem Jestem handlowcem w Auto Na Blask i hobbystycznie bawie się detailingiem. Jeśli będę mógł jakoś wspomóc zapraszam s.dzionek@autonablask.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaraiMoyo Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Cześć wszystkim. Klasycznie - od dłuższego czasu gość, nadszedł czas na rejestrację. Macie tu partnerstwo wielu firm robiących środki do detailingu, więc liczę na rzetelne odpowiedzi. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem_01 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam wszystkich, ja również korzystałem z forum jako gość od jakiegoś czasu. Ale żeby czerpać garściami (a i może kiedyś uda się też coś wnieść :-) ) czas na rejestrację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon149 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam detalingową brać jestem tu żeby nauczyć się nowych rzeczy i dzielić własnymi doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanraven Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ja również wreszcie oficjalnie witam wszystkich starych wyjadaczy - mam nadzieję, że się dużo od was nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce9 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denynr1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam, Mam nadzieję że wpasuje się w to forum ...głównie pytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawko90 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam , Od dłuższego czasu przeglądam forum i nadszedł czas na założenie konta oraz udziału w licznych dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1998 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaking Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Witam wszystkich. Jako, że lubię dbac o swoje auto, chce chłonąc wiedzę. Powiem więcej, chcialbym z tym powiązać zawodowo swoje krótkie życie (już tak gdzieś za połową jestem:( ) Mam nadzieję, że nawiaże tu też jakieś kontakty, które pozwolą mi wejść w to środowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi