Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! ;)

Śledzę forum od dłuższego czasu, powoli wkręcam się w świat detailingu. Myślę że konto i aktywność wśród tak zacnego grona, to dobry kolejny krok w mojej detailingowej przygodzie ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dzień dobry,  jestem nowy na forum ,ale od miesiąca czytuje tutaj różne tematy ale  zawsze człowiek ma problemy z decyzjami i myślę,  że doświadczeni koledzy podpowiedzą co zrobić aby nie zepsuć.Darek

Opublikowano

Hej wszystkim. Jestem Dawid. Zaczynam swoją przygodę z detailingiem (w końcu mam auto godne). Zarejestrowałem się aby podyskutować czasem i poszerzać wiedzę :) a czasem pochwalić się jak coś mi wyjdzie 

IMG_20201003_155746.jpg

Opublikowano

Witam, pozdrawiam forumowiczów😎🍾

Moje „japończyki” odkąd jestem na forum jako gość, wyglądają o wiele lepiej, aż czas nadszedł na      rejestracje😀

Opublikowano

Witam wszystkich. Bardzo zainteresował mnie temat autodetailingu. Chciałbym zakpić trochę sprzętu i chemii - Raczej dla własnego użytku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Dokładnym czyszczeniem aut zajmuje się hobbystycznie i z pasji. Trwa to już dość długo ale codziennie uczymy się czegoś nowego. Nie posiadam studio, zajmuje się autami swoimi i znajomych. Dłuższy czas obserwuje i czytam forum, najwyższy czas dołączyć.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Z tej strony Opa oficjalnie zwany Szymonem 😄 Jestem handlowcem w Auto Na Blask i hobbystycznie bawie się detailingiem.

Jeśli będę mógł jakoś wspomóc zapraszam s.dzionek@autonablask.pl

Opublikowano

Cześć wszystkim. Klasycznie - od dłuższego czasu gość, nadszedł czas na rejestrację. Macie tu partnerstwo wielu firm robiących środki do detailingu, więc liczę na rzetelne odpowiedzi. Pozdro!

Opublikowano

Witam wszystkich,

ja również korzystałem z forum jako gość od  jakiegoś czasu. Ale żeby czerpać garściami (a i może kiedyś uda się też coś wnieść :-) ) czas na rejestrację.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ,

Od dłuższego czasu przeglądam forum i nadszedł czas na założenie konta oraz udziału w licznych dyskusjach 🙂

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jako, że lubię dbac o swoje auto, chce chłonąc wiedzę. Powiem więcej, chcialbym z tym powiązać zawodowo swoje krótkie życie (już tak gdzieś za połową jestem:( )

Mam nadzieję, że nawiaże tu też jakieś kontakty, które pozwolą mi wejść w to środowisko.