Danielek_25 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Kutno wita i pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoniCCa Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam wszystkich, dopiero zaczynam przygodę z kosmetykami do mojej nowej fury :) Mam nadzieję znaleźć tu cenne porady jak pielęgnować autko by wciąż wyglądało super, mam passata cc więc jest co robić.. ;) Pozdrawiam, MoniCCa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Danielek_25 Witamy Kutnowiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigMajk Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Cześć wszystkim forumowiczom :) dość długo śledziłem forum, aż w końcu postanowiłem się tutaj zarejestrować ;) Nie wiem czy trzeba pisać coś o sobie, jeśli tak to pytajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runing Detailer Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Cześć wszystkim. Kamil z Trójmiasta. Zabawę z kosmetyką aut zacząłem ok 10 lat temu jak kupiłem pierwsze w życiu W126 od Mercedesa. Oprócz dopieszczania aut hobbistycznie jestem Ultramaratończykiem i teraz zaczynam przygodę ze Swimrunem. Motoryzacja i sport to to co pochłania moje godziny z doby. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Cześć Wszystkim!! ...na chwilę obecną wczytuję się w różne poradniki / testy / recenzje czysto hobbistycznie chcę się nauczyć profesjonalnej pielęgnacji auta... a tutaj jest się od kogo uczyć! Pozdrawiam z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmagdziarz89 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaPL Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Cześć planuję dorabiać sobie w weekendy zajmując się pielęgnacja aut. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Zdanek Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Czołem :) po dłuższym czasie czytania forum, założyłem w końcu konto. Chyba dorosłem do położenia na mojej 5’tce wosku i będę miał trochę pytań ;-) Pacjentka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1mp3 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutomotiveCare.pl Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Witamy serdecznie wszystkich Świrów Detailingu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDetailing Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommylee1 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dzień dobry! Z tej strony Tomek z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sporkas Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dzień dobry :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdziaszek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Cześć. Najwyższa pora się przywitać. Od jakiegoś już czasu grzecznie studiuję forum i powoli mi skarbonka topnieje. Jestem Darek. A to moje oczko w głowie o które chce trochę zadbać. Saab 9-5 aero kolor 288. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwiczek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Cześć , Nazywam się Rafał i... ...dopiero zaczynam zabawę z detailingiem samochodowym, więc liczę że dzięki temu forum nauczę się dużo :) Jestem po przeczytaniu kilku różnych tematów oraz wszystkich "słówek" i powiem szczerze rozjaśniło mi to spojrzenie na detailing ponieważ do tej pory wiedza moja bazowała na dokładnym wytarciu auta po myciu :D. Mój samochód jest dla mnie oczkiem w głowie i dbam o niego czasem nawet bardziej niż o siebie , nie lubię nie zadbanych samochodów ponieważ traktuję auto jak swoją wizytówkę. W przyszlości chciałbym to robić zawodowo więc czy jest tu ktoś kto może polecić mi jakieś kursy/szkolenia w Warszawie i okolicach ? Na razie bazuje tylko na wiedzy teoretycznej i doświadczeniach z mycia swojego i samochodu taty, więc przydaloby się tą wiedzę poszerzyć. Może jest ktoś na forum kto posiada takowe studio w tych okolicach i oferuję pracę oraz szkolenia, chętnie rozważę :) . SUPER, że istnieje taka kopalnia wiedzy jak to forum po takiej dawce wiedzy na pewno będę o krok bliżej do sprawnego i perfekcyjnego czyszczenia i pięlęgnowania aut . Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electro69 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Cześć wszystkim, Mam zamiar postawić pierwsze kroki w detailingu i stąd moja obecność na forum. Doświadczenie = 0, chęci = 100, narzędzia i produkty = 4 w skali 0-100 Teraz czytanie, czytanie i kompletowanie pierwszego zestawu startowego ponieważ poza karcherem z pianownicą i aktywną pianą z zestawu nic więcej nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspike Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Siemaneczko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1796 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson20 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Witam wszystkich:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybu77 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Cześć 🖐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anothervision Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Cześć , witam wszystkich serdecznie super strona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi