ZaQu121 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam serdecznie, jestem Krzysiek i pozdrawiam wszystkich użytkowników :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo86 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Hej, po czasie śledzenia i czytania czas najwyższy się przedstawić. Zbliża się wiosna więc i setki pytań się pojawią przy dopieszczaniu mojej Saab’inki Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooby Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachym Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Cześć! Mam na imię Kamil, zaczynam interesować się tematyką profesjonalnej kosmetyki aut. Mam nadzieję że będę mógł się od Was wiele dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekCz Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmatek Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Witam Interesuje sie detailingiem, lecz w tym temacie jeszcze duzo nauki przede mna, a przede wszystkim praktyki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcineN Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Cześć, Marcin z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youlee Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam wszystkich użytkowników! Śledzę forum już od dłuższego czasu więc pora się przywitać. Detailingiem zainteresowałem się jakieś 5 lat temu i wszystko zaczeło się od produktów turtle wax i pierwszego zestawu meguiars'a od Żony bo miała już dość narzekania, że "ten samochód wiecznie brudny" :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alabruda77 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam Kosmetyka auta zacząłem sie interesować gdy wpadłem na to forum wiec wypada się przywitać:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menov Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Cześć ! Witam serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werona Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Witajcie, jestem Weronika. Interesuję się detailingiem od kiedy kupiłam VW Phaetona, głównie interesuje się dbaniem o wnętrze tj. skórzana tapicerka, drewniane elementy. Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globus74 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Czesc Wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetalCars Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Witam Wszystkich , Mam na imię Marek i właśnie zaczynam przygodę z polerką mam nadzieję że to forum pomoże w ogarnięcia tematu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbany15 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Siemanko mam na imię Kamil. Jestem nowym użytkownikiem, poszerzam swoją wiedzę, w detalingu oraz już nawet zakupiłem od użytkownika drobnostki, a forum obserwowałem od miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpp Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam - powoli zaczynam przygodę z detailingiem na własne potrzeby ogarnięcia posiadanych pojazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian7er Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam, wszystkich użytkownik forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianq Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam, z tej strony Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonek Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Cześć, Krzysztof z tej strony. Sprowadziła mnie tu przykra sytuacja, a poza nią to chciałbym ogarnąć woskowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillopl Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Siema mam na imię Kamil i chciałbym nauczyć się co nieco o detalingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witam, wessał mnie temat detalingu, chętnie przyswoję wiedzę nim związaną, pozdrawiam wszystkich użytkowników, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abSolutnie102 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam Wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gellenort Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Cześć. Mam na imię Przemek. Do tej pory myłem samochód szczotą na bezdotyku, teraz o nowy samochód chciałbym nauczyć się dbać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazio Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam Od niedawna zacząłem interesować się detailingiem. Mam nadzieje ze zacserpne tu sporo wiedzy i uzyskam odpowiedź na nurtujące mnie pytania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totekk Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć Szukałem informacji jak poprawnie zadbać o auto i trafiłem do Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi