Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

po czasie śledzenia i czytania czas najwyższy się przedstawić. Zbliża się wiosna więc i setki pytań się pojawią przy dopieszczaniu mojej Saab’inki 😏

Pozdrawiam

Mateusz

Opublikowano

Cześć!

Mam na imię Kamil, zaczynam interesować się tematyką profesjonalnej kosmetyki aut. Mam nadzieję że będę mógł się od Was wiele dowiedzieć 🙂

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników! Śledzę forum już od dłuższego czasu więc pora się przywitać. Detailingiem zainteresowałem się jakieś 5 lat temu i wszystko zaczeło się od produktów turtle wax i pierwszego zestawu meguiars'a od Żony bo miała już dość narzekania, że "ten samochód wiecznie brudny" :) Pozdrawiam. 

Opublikowano

Witajcie, jestem Weronika. Interesuję się detailingiem od kiedy kupiłam VW Phaetona, głównie interesuje się dbaniem o wnętrze tj. skórzana tapicerka, drewniane elementy. Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam Wszystkich , 

Mam na imię Marek i właśnie zaczynam przygodę  z polerką 😊 mam nadzieję że to forum pomoże w ogarnięcia tematu .

Pozdrawiam 

Opublikowano

Siemanko mam na imię Kamil. Jestem nowym użytkownikiem, poszerzam swoją wiedzę, w detalingu oraz już nawet zakupiłem od użytkownika drobnostki, a forum obserwowałem od miesiąca 😁

Opublikowano

Cześć, Krzysztof z tej strony. Sprowadziła mnie tu przykra sytuacja, a poza nią to chciałbym ogarnąć woskowanie

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Przemek. Do tej pory myłem samochód szczotą na bezdotyku, teraz o nowy samochód chciałbym nauczyć się dbać poprawnie.

Opublikowano

Witam

Od niedawna zacząłem  interesować się detailingiem. Mam nadzieje ze zacserpne tu sporo wiedzy i uzyskam odpowiedź na nurtujące mnie pytania

Pozdrawiam