imil Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piblo Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-flk Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam, jestem świeżym użytkownikiem forum, mam zamiar zająć się tematem detailingu w najbliższym czasie. Chciałbym zacząć od prób na starych elementach blacharskich aby dojść do wprawy przy korekcie, po czym chciałbym przeprowadzić pełny detailing swojego samochodu a w przyszłości samochodów swoich znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DefRow Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam serdecznie, O sobie? hmmmP Początkujący amator poszukujący porad związanych z kosmetykami i metodami ich używania, w skrócie Świeżynka Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość i cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwiec_p Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam wszystkich serdecznie. Forum odwiedzałem już od jakiegoś czasu ale zawsze anonimowo Dzisiaj postanowiłem dołączyć do grona i niebawem, jak tylko zrobi się ciepło biorę się za pierwszą korektę i powłokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulterier Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam. Jestem Igor. W koncu zdecydowalem się na założenie konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13mariusz@neostrada.pl Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam zbliża się sezon więc pora zainteresować się kosmetyką swojego klasyka Mam nadzieję że z pomocą tego forum auto nabierze jeszcze lepszego blasku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochani w detalach Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witamy wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc. Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiierzak Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czysta-Bryka.pl Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Również witam wszystkich. Z tej strony Łukasz. Będę reprezentował Czystą-Brykę na forum Forum KA przeglądam już długie lata i czerpałem od Was dużo wiedzy i nadal to robię. Również dzięki Wam powstał pomysł na stworzenie sklepu także dzięki wielkie i do zobaczenia w różnych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam wszystkich serdecznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garażowy Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witam wszystkich ! Mam na imię Krzysiek i jestem zupełnie świeży i jednocześnie bardzo zafascynowany tematyką detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witam Jestem tzw. świerzakiem co dopiero dołączyłem do waszego grona, i chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników oraz kulturalnie się przywitać ze wszystkimi, oraz prosić was o wyrozumiałość w sprawach autodetailingu, ponieważ moja wiedza nie jest zbytnio w tych tematach rozległa. Trafiłem na forum całkiem przypadkiem kiedyś szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania w sprawie kosmetyków do aut, czym, jak, co itd. takie tam proste pytania, oraz poszukiwanie odpowiedzi. A teraz postanowiłem dołączyć do waszego grona. No i tym oto sposobem Jestem:). Dziękuję za przyjęcie Mnie jako nowego użytkownika na forum, i postaram się w ramach moich możliwości oraz coraz większej wiedzy nabytej na forum, pomagać innym, oraz stosować się do ogólnie przyjętego regulaminu. Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie i witam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxikaz Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć, od jakiegoś czasu zaglądam na forum i sporo się nauczyłem, ale to dopiero początek. Kompletuję podstawowy zestaw i mam nadzieję, że znajdę ciekawych dostawców, bo zakupy to moja specjalność. Owocami podzielę się na forum żeby być wartościowymi członkiem społeczności :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek1 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcep Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witam Was serdecznie! Nie dawno nabyłem swój pierwszy samochód! Astra G, którą mam lekko dopieścić. Przyznam, że podoba mi się takie dłubanie przy samochodzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Witam Wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Witam, jestem Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyaS Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Witam wszystkich, jako nowy użytkownik tego forum i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barkry Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam252 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Cześć :) Jestem Adam, kosmetyką aut zajmuję się dla hobby i pasji, a może dlatego że jestem pedantem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzy Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravi Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Trochę już z waszych zasobów korzystałem, więc wypada sie przywitać... :x Zacząłem się interesować detailingiem od kiedy kupiłem swoją RX8 czyli Lipiec 2018. Od tego momentu przeszedłem przez naukę mycia, glinkowania, woskowania...zacząłem dbać o wnętrza, a od 3 dni ćwiczę polerkę. Szykuję relację do PSB z Mazdą MX-5 także jeszcze się spotkamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dathmore Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi