Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Stronę przeglądam już od kilku miesięcy, jednak stwierdziłem, że w końcu trzeba się zarejestrować. Odkąd jeżdżę samochodem to zawsze utrzymywałem w nim porządek i dbałem o niego, jednak moja wiedza była ograniczona. Od dwóch lat woskuję już samochody, jednak były to tylko woski w płynie, których efekt był widoczny do tygodnia po woskowaniu. W środku już zacząłem stosować lepsze produkty, niż "plak", jednak efekt nie do końca zadowalał. Na wiosnę będę zmieniał samochód i zamierzam bardziej wgłębić się w temat i podejść do niego bardziej profesjonalnie. Mam nadzieję, że zdobędę tu nowe informację i ciekawostki, bo z tego co widziałem na forum panuje mega pozytywna atmosfera. Pozdro. ;) 

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Moje doświadczenie z detailing'iem do tylko wiedza teoretyczna z tego forum. Zamierzam zacząć tą wiedzę przelać na mój samochód 😀

Piotr

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas zajmuje się kosmetyką samochodową.

Około 3 lata temu zainteresowałem się detailingiem i probuję uczyć się tej sztuki.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć wszystkim! mam nadzieje wiele się tu nauczyć I sprawić by moje autko było najpiekniejsze 😄 Pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko. Jestem Artur znajomi na mnie mówią Riczi na zdj mój pojazd. Pielęgnacja zajmuje się z przyjemności jestem studentem. Niestety aktualnie chevi w rozsypce :/8e8a65dd4bceb54689522226d8e3cb02.jpgda604fd3e69ae00c37f1500ef1df3a53.jpg7ea18ca02c8815e27cd39f978932ba31.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam,

Jako świeżak tutaj chciałbym się przywitać :) Auto nad którym będę pracował to Audi A4 B7 w kolorze szarym.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Mateusz i niecały rok prowadzę myjnie w której świadczone są usługi detailingowe. Dołączyłem do forum żeby dzielić się swoimi doświadczeniami a także czerpać z niego najnowszą wiedzę i czynnie uczestniczyć w dyskusjach i życiu forum 

Opublikowano

Cześć, forum śledzę już od dłuższego czasu - miło mi do Was dołączyć. Coraz lepiej orientuje się w kosmetykach i przygotowuje się do pierwszej polerki :)

Opublikowano

Witam, 

Zarejestrowałem się na forum w związku z kilkoma bolączkami mojego aktualnego wozidła. Mam nadzieję, że z waszą pomocą usunę te drobne niedoskonałości.