EmilGG Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witajcie. Do tej pory tylko czytałem ale najwyższa pora zadać parę pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekmury1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam wszystkich Hanysów i Goroli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toniq Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capitano18 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cześć. Stronę przeglądam już od kilku miesięcy, jednak stwierdziłem, że w końcu trzeba się zarejestrować. Odkąd jeżdżę samochodem to zawsze utrzymywałem w nim porządek i dbałem o niego, jednak moja wiedza była ograniczona. Od dwóch lat woskuję już samochody, jednak były to tylko woski w płynie, których efekt był widoczny do tygodnia po woskowaniu. W środku już zacząłem stosować lepsze produkty, niż "plak", jednak efekt nie do końca zadowalał. Na wiosnę będę zmieniał samochód i zamierzam bardziej wgłębić się w temat i podejść do niego bardziej profesjonalnie. Mam nadzieję, że zdobędę tu nowe informację i ciekawostki, bo z tego co widziałem na forum panuje mega pozytywna atmosfera. Pozdro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaku Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Cześć Wszystkim, Moje doświadczenie z detailing'iem do tylko wiedza teoretyczna z tego forum. Zamierzam zacząć tą wiedzę przelać na mój samochód Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARAF_17 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam. Jakiś czas zajmuje się kosmetyką samochodową. Około 3 lata temu zainteresowałem się detailingiem i probuję uczyć się tej sztuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laxman Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Cześć wszystkim! mam nadzieje wiele się tu nauczyć I sprawić by moje autko było najpiekniejsze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witajcie na naszym forum, zapraszamy do udzielania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerx Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2355 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siemanko. Jestem Artur znajomi na mnie mówią Riczi na zdj mój pojazd. Pielęgnacja zajmuje się z przyjemności jestem studentem. Niestety aktualnie chevi w rozsypce :/Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Cześć Wszystkim! Forum czytam już od jakiegoś czasu, więc w końcu nastała pora, żeby założyć konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wektor2121 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Witam serdecznie. Miałem problem z rejestracją, ale w końcu się udało. Pozdrawiam wszystkich Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veebrys Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Witam, Jako świeżak tutaj chciałbym się przywitać :) Auto nad którym będę pracował to Audi A4 B7 w kolorze szarym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Tutro Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam serdecznie pozdrawiam wszystkich maniaków oraz maniaczki tej pięknej pasji jaką jest detailing samochodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlaskDetailing Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Mateusz i niecały rok prowadzę myjnie w której świadczone są usługi detailingowe. Dołączyłem do forum żeby dzielić się swoimi doświadczeniami a także czerpać z niego najnowszą wiedzę i czynnie uczestniczyć w dyskusjach i życiu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam wszystkich po długiej nieobecności Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek CRUZE Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam . Mam na imię Przemek . Jestem fanem - amatorem motoryzacji i detailingu samochodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek8383 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitekman Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Cześć, forum śledzę już od dłuższego czasu - miło mi do Was dołączyć. Coraz lepiej orientuje się w kosmetykach i przygotowuje się do pierwszej polerki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex91 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokuna Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Hej, cześć, siema, witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leny86 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior87 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam, Zarejestrowałem się na forum w związku z kilkoma bolączkami mojego aktualnego wozidła. Mam nadzieję, że z waszą pomocą usunę te drobne niedoskonałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi