Voxeti Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 HEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn998 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigus97 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam. Powoli zbieram podstawową 'chemię' i nie zamierzam na tym poprzestać pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom07 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hej witam wszystkich jestem Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juveadamo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam wszystkich juveadamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam szanowne grono wpadłem na chwilę i tak już jakoś leci ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruszaK Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot93 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarqs Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam, Jestem Rafał i od dłuższego czasu przeglądam forum podziwiając blask użytkowników forum, w końcu postanowiłem skompletować podstawowy zestaw i zadbac o własny blask,a przy okazji się zarejestrować. Jednocześnie pragnę podziękować za wszystkie pomocne wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAsHER Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_jaga Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam, tu Olo z Poznania pozdro Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chunjae Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 witam Sebastian - amator pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam! Forum pomogło mi zapoznać się z podstawami car detailingu, które oczywiście najlepiej jak potrafiłem wykorzystałem na swoim pierwszym pojeździe , postanowiłem się więc zarejestrować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manjek Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam wszystkich serdecznie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycholbn Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Hej, Mam na imie Rafał i jestem z Lublina Zaczynam powoli nauke teoretyczną car detalingu mam nadzieję, ze moge liczyc rowniez na Wasza pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Hej wszystkim kłaniam się nisko, Dawid z malowniczej miejscowości Barwałd (k. Wadowic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cymrus Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczow. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciokrk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam wszystkich. Maciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klobek Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jako nowy na forum, witam i pozdrawiam wszystkich. Wcześniej pilnie czytałem i uczyłem się z Waszych porad, za co serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimimimi1 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam Wszystkich serdecznie. Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scemek Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam, pozdrawiam wszystkich z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki19 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemben Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtrysk Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dzień dobry wszystkim! Jestem posiadaczem Audi A6. Nazywam się Mirek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi