siwyjac Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 wczoraj wieczorem kupiłem graphita na allegro. czekam na dostawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A ja zaczynam juz odkladac kase;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 wczoraj wieczorem kupiłem graphita na allegro. czekam na dostawę a garaż do niej kupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kuba nie będę robić pełnych korekt. Mam nadzieję, że do lekkiego odświeżenia lakieru za pomocą UC albo SRP zaciszny parking wystarczy... jest osłonięty ścianami więc wiatr tam nie szaleje. No chyba, że w nocy się będę bawić to mogę poprosić o udostępnienie zamykanej rampy. Coś się wymyśli Zresztą z tego co pamiętam chyba Justyna robiła pełną korektę pod chmurką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jacek, nie takie projekty jak nasze Cytryny były robione pod chmurką O, tutaj proszę: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12671 Dasz radę, a może jeszcze klienta jakiegoś złapiesz jak na parkingu będziesz polerował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 no i właśnie odebrałem sprzęcik od kuriera i jak na razie banan na twarzy... z kuferka wywaliłem wszystko poza maszyną i zapasowymi szczotkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 z kuferka wywaliłem wszystko poza maszyną i zapasowymi szczotkami. zachowałeś się jak typowy nabywca Graphite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czy polerki o ktorej mowa mozna uzyc do polerowania wosku? Jeśli tak to co wtedy na nią założyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie bardzo to widze, poza tym co za trudnosc jest w polerowaniu wosku ? Jesli sie koniecznie bys uparl, ale to bardziej jakies AIO, albo glaze mozna padem wykonczeniowym na niskich obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Z polerowaniem wosku to wiem ze zadna trudnosc tylko pytam zeby wiedziec do czego jeszcze mozna polerke wykorzystac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 hej,z tego co wyczytalem do korekty lakieru jest super,a jak z nakladaniem cleanerow,glazow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ja uzywam do DJLP oraz do PB BH i jest ok. Nie zauwazylem jakiś anomalii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie odebrałem Graphita od kuriera. Zauważyłem, że podczas praczy trochę harczy i ma lekki luz na trzpieniu... To normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Która maszyna bardziej się nada na pierwsze razy ? graphite czy silverline ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 jarekrk, silverem nie pracowałem, to na graphite przynajmniej masz gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tak to cudo chodzi: Przejmować się i wysyłać, czy czekać aż się rozpie***y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ktm950 zadzwoń i pogadaj co i jak. Przeslij linka do filmiku ale mysle, że bedzie serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ktm950, moja takich objawów nie ma, a smarowałeś przed pierwszym użyciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ktm950, ...a smarowałeś przed pierwszym użyciem? Yasiek Nie smarowałem - zresztą chyba bez rozkręcania się nie da, a nie chciałbym stracić gwarancji. Chyba, że się nie przyczepią Specjalnie jeszcze pojechałem do Castoramy zobaczyć, jak ich chodzi - tamta chodziła zdecydowanie przyjemniej. bizislawek - wysłałem - napisali mi, że: E-mail został przesłany do Serwisu celem zaopiniowania i udzielenia odpowiedzi na Pana zapytanie. Zobaczymy, co odpowiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Specjalnie jeszcze pojechałem do Castoramy zobaczyć, jak ich chodzi - tamta chodziła zdecydowanie przyjemniej. W castoramie są graphity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ajj, sorry - miałem na myśli Praktikera W kazdym bądź razie - Graphite kosztuje tam 339, albo 329 zł, więc raczej średnia okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ajj, sorry - miałem na myśli Praktikera W kazdym bądź razie - Graphite kosztuje tam 339, albo 329 zł, więc raczej średnia okazja. Bardziej zależy mi na pomacaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A trzeba smarować przed użyciem? Przecież to bez sensu bo od razu jest po gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nie trzeba Ale zawsze jakoś tak spokojniej się śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 jaką najmniejszą prędkość posiada ten model Graphite 59G242 ? wg niektórych aukcji napisane jest 900 obrotów znowu na obrazkach jest pokazane od 1500 obrotów. W sklepach podana jest również informacja dotycząca 1500 obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi