Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 witam Przygotowałem do testów nowy Product Bilt Hamber : Auto Foam 4 może 5 testerów po 100ml. Chciałbym żeby sprawdzone były takie warunki: - działanie na woski naturalne - ktoś z konkretną pianownicą - ktoś z pianownicą ręczną - domywanie pozdrawiam i czekam na chętnych
yesfan Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Zglaszam się. Mam odpowiednią pianownicę (PA) i glorię też.
k24 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Mam PA, do tego na aucie DJ DW nie myte już z dobre 2 tygodnie, więc jeśli Ci pasuje to możesz dorzucić do mojego zamówienia, dodałbym wtedy zaległy test Ultimate Polish
saddam Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Mogę przetestować Posiadam pianownicę P.A. Do tego miałbym porównanie z VP pH Neutral oraz AB MagiFoam.
MM.MM Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Mogę przetestować pianę do mycia ręcznego jak chcesz z szamponem.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam widzę że nie ma tłumów do testów to proszę o przesłanie adresów osoby które się zgłosiły na PW
bmwsrc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam, Może i ja się załapię na próbkę piany? Zakupiłem właśnie pianownicę i szukam dobrej piany. pozdr
Tworek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Jeżeli będzie możliwość również zgłaszam się do testów. Pianownica MTM, moge porównać z ValetPRO pH Neutral Snow Foam lub ValetPRO Poseidon Carnauba Wash.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Piany gratisowe już niestety rozesłane , ale coś nam zostało więc przy ewentualnych zamówieniach można wskazać chęć do testów to dołożymy.
ADI@ADI Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 jak bedzie cos do lakieru lub opon,felg jestem chetny do testowania
Tworek Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 ADI@ADI, jak będzie oferta próbek to zgłoś się jako jeden z pierwszych, wtedy masz szanse na próbki. Chodź jeżeli Twoje testy próbek mają wyglądać, tak jak wyglądają opisy aut które robisz, to śmiem w to wątpić, że nikt nie powierzy Tobie i Twoim umiejętnością choćby jednej próbki.
ADI@ADI Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 jak chce to umiem sie przylorzyc do czego kolwiek wlasnie jestem w trakcie tworzenia 2 stronnego pokazania blasku 3 ostatni raz bedzie z filmikami opisami zdjec nastepnych urzytkownikow typu Tworek prosze nie ustosunkowywac sie do mojich wypowiedzi w tym dziale to dzial CAR CRAZY.....................................................jak cos to prosze pw
Bio Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 ADI@ADI, A Ciebie proszę o pisanie po polsku.
MM.MM Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Bio, Dokładnie bo kaleczysz strasznie !
Tworek Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 BH Auto Foam dziś do mnie dotarła, jak dobrze pójdzie to jutro testy Co lepsze zaciekawiło mnie rozcieńczenie zamieszczone na buteleczce. Od 1:100 do 5:100. Nie lepiej było napisać od 1:20 do 1:100 ?? CAR CRAZY przeglądałem źródła zagraniczne, i na niektórych było napisane, że jest niby wax friendly, wszędzie jest oklepana ta sama regułka. Napisz kilka słów o tym produkcie, który puki co jest u nas nie dostępny.
saddam Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Test piany BH AutoFoam >>> Tutaj <<<.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam kolejny produkt do testów : Koncentrat : Stjarnagloss pH neutral wheel cleaner 4 szt. testerów po 100ml Wymagania: - 4 osoby które woskują felgi - każda osoba z innym woskiem - dokumentacja zdjęciowa testu Zapraszam
ADI@ADI Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 1. mam 15letnie felgi stalowe od passata b5 używam wosku megsa do czyszczenia mam coś z autolandu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Proszę najpierw wpisywać w tym temacie co macie do zaoferowania: jaki wosk i jaka felga : stalowa czy alu, i po 2-3 dniach wskaże osoby do przesłania adresu.
mihnova Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja mogę przetestować - felgi aluminiowe i siedzi na nich Poorboys Wheel Sealant, do czyszczenia używam Bilberry więc mogę porównać Zdjęcia oczywiście będą
piotr8505 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No to i ja mogę go przetestować na alufelgach 16 stki BBS porównanie zrobię z FK1000 i wolfgang 3.0 a alufelgi zostana umyte I przygotowane srodkami ze stajni Autofines
Tworek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Również się zgłaszam Felga to oryginał Audi 17" Na których za zwyczaj leży, Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax, ale do testów mogę nałożyć Poorboy’s World Natty’s Paste Wax Red lub MEGUIARS TECH WAX 2.0. Do codziennej pielęgnacji używam ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner lub Autobrite Brite Gel do mocniej zapuszczonych felg idzie w ruch Multi Purpose Cleaner od Autobrite.
qbejs Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja chętnie przetestuje na 16" BBS RS z polerowanym alu rantem, malowanymi środkami i pozłacanymi śrubkami lub 17" Keskin KT1 z polerowanym rantem. Porównać mogę z R222 Wheel Cleaner Gel którego używam do czyszczenia i Colli 476 który nakładam na lakierowane części.
Okti Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chętnie bym przetestował na 16' calowych, aluminiowych, oryginalnych felgach z Forda Mondeo MK4. Felgi niedawno przeszły: mycie, glinkowanie, usuwanie smoły + woskowanie Colli 476. Jutro mam zamiar umyć te felgi szamponem, ale felgi są tak strasznie zapylone, że coś czuję, ze szampon sobie nie poradzi. A chętnie bym przetestował coś do felg o neutralnym ph. Preparat miałby niezłe pole do popisu Jeśli produktu byłaby większa ilość mógłbym również przetestować jego wpływ na wosk RG 42 na felgach, które można zobaczyć w linku w moim podpisie Także jest możliwość upieczenia dwóch pieczeni na jednym ruszcie. I to dwóch zupełnie innych pieczeni
ariello01 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja na chwile obecna na oryginalnych felgach Forda ( alu) używam NXT Megsa, na dniach przyjdzie SV Autobahn więc cleaner może być pod te woski wykorzystany.
Rekomendowane odpowiedzi