kanar Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Aplikację powłoki mam już za sobą, subiektywnie nakłada się ją lepiej niż np UK 2014 z którym miałem ogromne problemy z dotarciem, wizualnie trudno by się doszukiwać jakichkolwiek różnic, jak zrzucę foty z aparatu to podeślę linka ze zdjęciami. [ Dodano: 7 Maj 2014, 19:41 ] http://www.kanar-customs.pl/blog/audi-a ... #more-2547
kamilgt Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Kolejny produkt do testów: Obrazek Powłoka kwarcowa na tworzywa nielakierowane i felgi. Dla osoby która miała okazję testować gyeon trim lub car pro Dlux ? Chętni ? paczka na miejscu, dzięki w ten albo przyszły weekend będę testował
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 kanar, Dziękuje za podzielenie się swoją opinią i fajną relację MatthewG, jak jutro nie będzie to idź na pocztę
kanar Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 A spoko, i tak wrzucałem relację a mam taki ambitny cel przebrnąć i opisać po kolei przez wszystkie powłoki na rynku w tym roku. Co do Taca, to wiedziałem, że będzie to dobry produkt. O firmie i Aquartzu słyszałem już dawno bo chyba 4 lata temu jak Marcin sprowadził pierwsze Cquartze do Polski i testowaliśmy je w CarSpa. Dziś przeczytałem też na forum o konflikcie między firmami o którym też słyszałem wcześniej. Dla mnie to bez znaczenia, najważniejsze, że produkty końcowe są dobre i przede wszystkim bezproblemowo dostępne na rynku w PL. Możemy mieć dobre lub nawet znakomite kontaktu z managerami, CEO i innymi szychami ale i tak nigdy nie dowiemy się jak to było naprawdę więc nie ma co drążyć, cieszmy się dobrym towarem
leszcz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 U mnie cisza Mnie nawet nie wzięli pod uwagę
matkot88 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Mój test SEAL. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 468#484468
kamilgt Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 W tym tygodniu pojawi się mój test, sorry za opóźnienie
Tworek Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Iron Zero również materiał nakręcony. ale brak czasu na montaż, niebawem pojawi się ......
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 kamilgt, spoko ważne że coś się szykuje Tworek,
dunga Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Ja chwilowo odpuszczam testy, zdrowie nie pozwala.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Panowie nie chcę być nachalny ale czasu już sporo minęło..... czy pojawią się jakieś jeszcze testy
kubik Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mariusz ja mam relację po drugim podejściu,z tym,że zrobiłem po swojemu i jest dobrze Przepraszam,że tyle to trwało,ale uczelnia skutecznie uniemożliwiła mi zabawy przy aucie... Wrzucę jakoś w tygodniu
bienek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja postaram się jutro machnąć. U mnie pogoda do bani a wcześniej byłem mocno zajęty. Teraz trochę syfu się nazbierało na jasnym aucie mamy to będzie widać, bo na czarnym i tak jakbym zrobił test TR.ZR to nic by nie było widać Przepraszam, za opóźnienie ale ostatnio sporo na głowie mam.
Yasiek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mariuszu jak pisałem ostatnio pytając się o przesyłkę to dzisiaj ponownie przycisnąłem Małżonkę która schowała "gdzieś" paczkę i jej odpowiedź... "No kiedyś coś tam przyszło, ale myślałam, że to nic ważnego i położyłam w szafie" Postaram się do weekendu znaleźć obiekt i zrobić test.
Tworek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Materiał nakręcony, lecz brak czasu na montaż, jutro postaram się co nie co poskładać i wrzucić na YT. Żeby nie było, że jestem gołosłowny ...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 ok, widzę że wszystko pod kontrolą Dzięki za wyjaśnienie
bienek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mój mały teścik http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=19900
Tworek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Również mój test się już pojawił : Kosmetyka aut Strona Główna » Testy » Z zewnątrz » Szampony, piany, apc, itp. » TAC SYSTEM IRON ZERO
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dziękuje Panowie
kubik Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 906#490906 i ode mnie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Szukam osoby/studia chętnego do przetestowania najnowszej i oznaczonej jako nr 1 powłoki od Tac.System : Wymagania: - Osoba/studio które ma na swoim koncie kilka.kilkanaście aplikacji różnych powłok żeby mogło opisać różnice wizualne i nie tylko tej powłoki w porównaniu z innymi - Doświadczenie w przygotowaniu pod powłokę i samą aplikację powłok żeby wyeliminować błędów aplikacji (mimo że powłoka ma cechę "easy use" ) - Wykonanie testu w maks 7 dni od otrzymania próbki - Auto z ciemnym lakierem - Jeden zestaw 30ml będzie podzielony na dwóch testerów - test na lakierze oraz na jakimś małym elemencie z tworzywa sztucznego gdyż powłoka nadaje się praktycznie na każdą powierzchnię - opis/dokumentacja spostrzeżeń odnośnie : aplikacji, połysku, przyciemnieniu, śliskości, beadingu, sheetingu. Trwałość i twardość to drugi plan i wiadomo że testy długodystansowe są trudne do utrzymania i to nie jest pilny wymóg.
Rekomendowane odpowiedzi