Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że dedykowany płyn do szyb jest przed aplikacją zbędny, jeśli użyję AG CGP i IPA? Wykorzystać go ewentualnie do zwykłego "cotygodniowego mycia", tak?

Edit:

Teraz doczytałem, że IPĘ można zastąpić tym właśnie płynem. Więc jak polecasz?

• Partner forum
Opublikowano

cubstone, Jeżeli masz płyn to użyj płynu ;)

Ogólnie teraz testuję ten płyn na wszystkich szklanych powierzchniach w domu, aucie itp. jak na razie bardzo :good:

Opublikowano

Właśnie skończyłem aplikację TGG i G1. No no, trzeba powiedzieć, że w tym aspekcie pojedynek zakończył się.... a nie powiem :P Poczekamy do ukazania się testu ;)

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

CAR CRAZY, Stworzyłem małą video-relację z działania TGG ;)

Mariusz, nie uwierzysz ale znalazłem na aucie ślady poprzednio testowanego DG #271 :-]

Opublikowano

CAR CRAZY, Katuje go tanimi płynami i nadal nic :( dalej taki sam :D od 70km/h odprowadza ale to już wina szyby, użytkownicy vw wiedzą o co chodzi :)

Opublikowano

O to że strasznie łatwo robią się odpryski kilka golfów/Passatów już widziałem i pod slońce jest nie ciekawie...

Opublikowano

MM.MM, to tak;p ja kupilem swojego golfa od Pani ktora miala ori wycieraczki a auto mialo 5 lat ;] ale tlenek ceru i popoludnie w duzym stopniu poprawilo sprawe a szyby nie chce wymieniac bo wiem jak pozniej na to patrza wymieniana a to bite bylo

• 6 miesięcy temu...
  • Partner forum
Opublikowano

Witam

Potrzebuję 2 osoby do przetestowania płynu do szyb SCS Perfect Vision:

wymagania:

- porównanie z jakimś sprawdzonym i polecanym płynem

- sprawdzenie mycia małych szyb np boczne w aucie jak i jednocześnie większej powierzchni (chodzi o sprawdzenie powstania ewentualnych smug przy pracy na większej powierzchni)

2szt po 100ml

Zapraszam aha wykonanie testu w ciągu 7dni od otrzymania sampla.

Opublikowano

zgłaszam się :

Do testów posiadam :

APP Glass Cleaner

Rain X 2w1

Scholl Ice Glass Cleaner

Berner Glass Cleaner

• Partner forum
Opublikowano

Widzę że mimo aktywności na forum to wybrane osoby nie chcą robić testu więc proszę o kolejne dwie osoby o dane do wysyłki jeżeli chcą sprawdzić produkt:

Fancivi

Tworek

Zdjęcia nie są wymagane bo w takich testach nic nie dadzą ważniejszy jest dobry opis uwag itp. no ale jeżeli znajdzie się zdjęcie to :good: