Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Partner forum
Opublikowano

@barto125 nie było Twojego maila przypisanego do grupy, ale już jesteś . Pozdrawiam 

@sT3VE Swego czasu @ADBL wszystko przysyłało w nowych butelkach, od jakiś 2-3 dostaw mamy ruletkę, jedne produkty w nowych, a jedne w starych sprzed 2 lat. Nie mam pojęcia w jakim celu to robią.

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Opublikowano

To nie są stare butelki. Stare były z obkurczaną etykietą.

Taka sytuacja jeszcze chwilę potrwa, nasz dostawca butelek nie wyrabia się z terminami dostaw w związku z czym suplementujemy się gotowymi butelkami z rynku.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na taka promke czekalem 😄 

45086 posZlo 🙂 nie musicie sie spieszyc bo i tak na poczatek lipca dopiero potrzebuje 🙂 

pozdrawiam ! 🙂 

Opublikowano

@CAR CRAZY też mam urlop i też jest pracowity dla mnie, dlatego poszło zamówienie 45147. 3cia pozycja przyda się pod koniec przyszłego tyg, natomiast kolejne za min miesiąc więc także mi się nie śpieszy.

Opublikowano

45187 pooszło, kolejne $ zostawione 😄 Wysłałem też maila do obsługi klienta bo zapomniałem zaznaczyć fv...
 Swoją drogą pytanie, czemu zniknęły zeszłoroczne zakupy z listy zamówień? Albo ogólnie wszystkie, miałem problemy z grupą KA i od czasu kiedy to zgłosiłem nagle ni ma moich zakupów od 2017 kiedy u Was swój pierwszy pakiecik składałem detailingowy 😛 

• Partner forum
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za zamówienia.

@sT3VE hmm nie mam pojęcia faktycznie widnieją w edycji konta 3 zamówienia ale data rejestracji to 2017r. Nie znam przyczyny ucięcia historii....

• Lubię to 1
  • Okay 1
Opublikowano

@CAR CRAZY Chodzi mi o te z promocji, a dokładniej o zamówienie 45155 ?

Edit: wszystko wyjaśnione telefonicznie 😁

• Lubię to 1
Opublikowano

Podbijam pytanie,w tym miesiacu planowana jakas dostawa Moonlighta? Nie wiem czy czekac czy postawic na co innego 

• 1 miesiąc temu...
  • Partner forum
Opublikowano

W piątek 16 sierpnia  nie pracujemy, w ramach rekompensaty za brak wysyłek w "długi weekend" przygotowaliśmy fajny rabat:

1714082977_dugi-weekend-sierpniowy.jpg.25656f51e3fec51e1d6896d0b47a1c86.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, rafalk napisał:

@CAR CRAZY czy wiadomo coś o banerach z nat"a?

Jeśli zapisałeś się na baner i wskazałeś sklep SCS jako docelowy, wpisujesz w komentarzu do zakupów prośbę o dodanie banera do przesyłki. Przynajmniej takie info przesłał NAT.