Darorock Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Faktycznie jest odkurzacz piorący ( tak jak Kylo pisze na bocznej Witosa, wjazd np od ronda przy makro, zaraz za wjazdem chyba do Carfua). Z tym że ja nigdy nie widziałem by działał Do tej pory korzystałem z niego 3-4 razy w poprzednich dwóch sezonach i działał, ale na początku maja straciłem 10 zł, bo wrzuciłem 2x5zł i okazało się, że nie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek_r Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Widzę, że koledzy też z Lublina są to może doradzą początkującemu ......na której myjce bezobsługowej mogę spokojnie myć auto na dwa wiadra bez narażania się na jakieś ekscesy z ewentualną ochroną/obsługą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darorock Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Widzę, że koledzy też z Lublina są to może doradzą początkującemu ......na której myjce bezobsługowej mogę spokojnie myć auto na dwa wiadra bez narażania się na jakieś ekscesy z ewentualną ochroną/obsługą. Wydaje mi się, że na Witosa (dojazd od ronda przy makro, drogą przy estakadzie do carrefoura) powinieneś mieć nocą spokój, nie ma tam budki obsługi, a myjka myje solidnie + masz samodzielnie pranie tapicerki i dyszę neutralizującą zapachy. Podobnie może być przy tesco i na ul. Zagłoby "V8", ale nie wiem jak z jakością ich działania, Ostry nie był z V8 zadowolony (słabo myjące, niewygodne proste lance). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Podobnie może być przy tesco przy tesco odradzam, cisnienia praktycznie brak, proszek jest jak sie trafi a jak nie to wali sama woda o pseudo wosku mozna zapomniec (ostatnio wosk widzialem tam w zeszlym roku...) nie mowiac juz ze automat do rozmieniania kasy zjada pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja myję na nałęczowskiej przy hanesco i zawsze biorę ze sobą wiaderko. Na miejscu nalewam szamponu, a potem z bańki 5l wody do wiaderka i na spokojnie myję auto, potem felgi i nadkola. Nikt się nie przyczepił jeszcze. Używam tylko ich wody do spłukania przed myciem i po bo te proszki nie wydaję mi się żeby były dobre dla wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja jak muszę płukać auto to robię to w gali, całkiem w porzadku myjnia ale chemia chyba też dość mocna... brudne auto dość miałem i zrobiłem pełne mycie z proszkiem i wosk dość znacznie się osłabił za tydzień nowy położę a myjnia na hanesco ma meeega słabe ciśnienie i czas super szybko leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoHity24 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Panowie czy coś się szykuje w Lublinie jakoś niedługo? Chętnie wpadniemy z paroma zestawami od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Panowie mam takie pytanko czy znajduje się jakaś myjnia bezdotykowa po drodze jadąc od strony Rzeszowa do Lublina i na Ryki najlepiej jak najbliżej Ryk(jadę na zlot na lotnisko do Ułęża)pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elja88 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://bezdotykowa.pl/myjnie/ryki/slowackiego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki wielkie a nie wiesz na trasie niczego nie ma po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki wielkie a nie wiesz na trasie niczego nie ma po drodze? kolego jak wyjedziesz już z lublina w stronę ryk to jakies 25km za lublinem przejedziesz miejscowość markuszów i na wylocie z tej miejscowości masz po prawo stacje paliw "paliwa orlen", tam niedawno postawiona myjnia bezdotykowa:P pozdro dla mazdowicza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Panowie co tu tak cicho ?? No w sumie i ja się dawno nie odzywałem, ale może by tak reaktywować temat i spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja bym się pisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Big, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To co Panowie, kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_521 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 może weekend na początku marca? panowie/panie co wy na to? koniec zimy można by uczcić jakoś sensownie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Pogoda coraz lepsza... mam nadzieje, że się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jestem za niech sie tylko znowu cieplej zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No dobra a jest ktoś z Puław i okolic? I co z tym spotkaniem? Chętnie bym pogadał z kimś nt Car Detalingu - zielony jestem Znowu zaczyna się robić ciepło wiec może warto zorganizować jakieś spotkanie na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 się nie śmiej ;P Bo Ciebie złapać tu w regionie to tez graniczy z cudem A Ciebie to i tak zmolestuje ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Co zrobić może to Ty musisz się wybrać do stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nijak to sie nie ma do grupy lubelskiej Oj pewnie bym sie i wybral. tylko czasu brak Rozumiem, ze zapraszasz do siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 no i co... cos cicho w temacie o spotkaniu lubelskiego skladu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi