analyzator Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 Siema Lublin. Dawno nikogo nie było. Jakieś spociki na początek sezonu?
analyzator Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2022 Damn pół roku później już nie pytam
MMCzysci Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Można...Wyryte w skale z S20 FE 5G
analyzator Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Może piąteczek? Koncertowa?
damian_acc Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 A że tak głupio zapytam - co byśmy na takim spocie robili? Myli auta? U mnie ten tydzień odpada, nie wiem jak następny bo może zrobię sobie jeszcze mini urlop. 1
analyzator Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @damian_acc a zwykle coś było myte. Zwykle każdy przyniósł jakiś mniej znany kosmetyk można było pogadać podzielić się pobawić i tak dalej. Ogólnie fajnie przybić piątkę z świrusami którzy kumają czaczę. Spoty były fajne i trochę się przeciągały.
pablo15005 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Halo Lublin, myślimy coś ? Może wspomniana ostatnio myjnia bp Konopnica?
polll Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Jeśli uda się wstrzelić w termin mi pasuje
pablo15005 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Cześć. Niedziela rozpoczęcie sezonu w abecar. Wybieracie się?
MMCzysci Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Bym się wybrał, jakbym nie prał akurat Hądyszybszejniżwyglądy Wyryte w skale z S20 FE 5G
Rafal9304 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Jeżeli pogoda będzie fajna to wybiorę się z młodym
polll Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Nie chcę zakładać nowego tematu a sprawa raczej regionalna czy jest ktoś kto liznałby mi przednią szybę tlenkiem ceru? Oczywiście płacę jak za prezydenta Najlepiej Lublin lub okolica
bochen Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja 16 godzin temu, polll napisał(a): Nie chcę zakładać nowego tematu a sprawa raczej regionalna czy jest ktoś kto liznałby mi przednią szybę tlenkiem ceru? Oczywiście płacę jak za prezydenta Najlepiej Lublin lub okolica W Lublinie jest człowiek, który się tym zajmuje - ul. Kołaczkowskiego 5 (boczna Raszyńskiej) - 737 926 026 1
Rekomendowane odpowiedzi