SzaKal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Sucre, Ja już wiem dlaczego masz takie dziury na dachu, pewnie przez tego kiciusia heh
PIOTREK77 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Sucre, a to na pewno to samo auto Uznanie i gratki dla mojej żonki bo troszkę nad tym siedziała ,
stormsystem Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Póki co bardzo mi się podoba efekt po Aqua Wax, na zdjęciach kropelkowanie zakurzonego samochodu..... Ja pierdziu , ale wytrwały ten wosk - Przecież te fotki są robione w przyszłym roku ...
cayman9 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 można prosić o fotki na meila? maciej.szuba86@wp.pl może wyjdę na osobę złośliwą i wredną ale... (no cóż taki jestem ) na wstępie do montażu (1 sekunda) mamy rok 20011 a poza tym to dziękuję w imieniu wszystkich za poświęcony czas na montaż i zaangażowanie
PIOTREK77 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 cayman9 oj tam oj tam czepialski się znalazł to dla potomności tak z wyprzedzeniem
cayman9 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 cayman9 oj tam oj tam czepialski się znalazł to dla potomności tak z wyprzedzeniem no z góry uprzedzałem jaki jestem
Marek Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 cayman9 oj tam oj tam czepialski się znalazł to dla potomności tak z wyprzedzeniem Można dodać (stare)"szczęśliwi czasu nie mierzą" albo traktować jako dobry znak na przyszłość. Do wszystkich którzy chcieliby napisać coś na temat używanych produktów AG zapraszam do specjalnego tematu klik
yesfan Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Ja również chciałbym podziękować organizatorowi za spotkanie i możliwość przetestowania wielu produktów, niedocenianego u nas, autoglyma.
siewcu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Pytanie ode mnie - czy planowane na najbliższy czas są jakieś spotkania ?
Morgan Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Pytanie ode mnie - czy planowane na najbliższy czas są jakieś spotkania ? Tak, w czerwcu będzie kolejne spotkanie. Ale konkretną datę uzgodni już Marek i poinformuje wszystkich.
Marek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Tak, w czerwcu będzie kolejne spotkanie. Ale konkretną datę uzgodni już Marek i poinformuje wszystkich. Raczej - jest planowane. To zależy czy będą chętni A jeśli tak to możliwe są dwa terminy 11 lub 18 czerwca. Ja proponuje 11 jako pierwszy termin a 18 jako rezerwowy na wypadek zrębanej pogody. I z powodów organizacyjnych lista obecnych to maksymalnie 20 (plus w sumie 5 osób jako towarzyszące.)
Morgan Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Tak, w czerwcu będzie kolejne spotkanie. Ale konkretną datę uzgodni już Marek i poinformuje wszystkich. Raczej - jest planowane. To zależy czy będą chętni A jeśli tak to możliwe są dwa terminy 11 lub 18 czerwca. Ja proponuje 11 jako pierwszy termin a 18 jako rezerwowy na wypadek zrębanej pogody. I z powodów organizacyjnych lista obecnych to maksymalnie 20 (plus w sumie 5 osób jako towarzyszące.) No to jeszcze 19 chętnych i mamy spotkanie 1. Morgan. P.S. Dzisiaj testowałem ten płyn do felg i daje sobie fajnie radę. Łatwo, szybko, przy rozsmarowaniu pędzelkiem bardzo mało go schodzi no i wcale aż tak nie śmierdzi Aqua Wax też fajnie i wygodnie odświeżył auto - jutro można śmigać na wesele Resztę środków będę testował następnym razem ale jak do tej pory jestem miło zaskoczony marką AutoGlym
SzaKal Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 1. Morgan. 2. SzaKal + osoba towarzysząca.
Marek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 1. Morgan. 2. SzaKal + osoba towarzysząca. 3. Sucre.
Marek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Proszę Was kopiujcie dokładnie cała listę i dopisujcie sie na końcu Unikniemy błędów. 1. Morgan. 2. SzaKal + osoba towarzysząca. 3. Sucre. 4. Yesfan
PIOTREK77 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 1. Morgan. 2. SzaKal + osoba towarzysząca. 3. Sucre. 4. Yesfan 5. PIOTREK77 i GABI
SzaKal Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Fajnie, widzę że zbiera się ,,stara`` ekipa
pinio Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 10-12 niestety mi nie pasuję (biorę udział w rajdzie) Jeżeli spot odbędzie się 18 to rezerwuję.
patol Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 1. Morgan. 2. SzaKal + osoba towarzysząca. 3. Sucre. 4. Yesfan 5. PIOTREK77 i GABI 6. patol + Dorota
Rekomendowane odpowiedzi