Moderator krd Opublikowano 26 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 AUTOBRITE MAGIFOAM VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM Widzę, co użytkownik, to inna sugestia Poczekam jeszcze 1-2dni AB Magifoam. Ostatnio mylem tez AF Avalanche i straszne mleko, mimo dosc duzej ilosci w glorii splynela w kilka chwil z lakieru. Wlewajac 50ml Magi do glorii i 1l wody jeszcze nigdy sie nie zawiodlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 AUTOBRITE MAGIFOAM Ostatnio myłem białego puga 206 i sama piana domyła o wiele lepiej, niż bezdotyk za 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kama,ja zamawiam z iperfumy.pl mają najlepsze ceny, szybka wysyłka +1 - nigdy nie zdarzyło się, żeby doszedł nie ten zapach czy podróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauber Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ok, to będzie AB Magifoam Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Magi robi lepszą pianę i dłużej posiedzi na aucie niż ANSF, nie zauważyłem lepszej siły domywania po stronie Magi (pewnie zależy od stopnia zabrudzenia), natomiast Magi denerwuje mnie bo ciężko mi ją wypłukać z zakamarków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 26 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 dłużej posiedzi na aucie niż ANSF, nie zauważyłem lepszej siły domywania po stronie Magi Ciekaw jestem kiedy ludzie przyswoją sobie tą prostę kwestie, że dlugość siedzenia na lakierze nie jest jednoznaczna z siłą domywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dokładnie, dlatego wybrałem ANSF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll71 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Mam kilka szmatek ze SV i nie wiem do czego je wykorzystać Czy SV Micropolish Blue służy tylko i wyłącznie do finalnego przetarcia lakieru już po spolerowanym wosku czy ma jeszcze jakieś inne zastosowania? Czy jest ona bezpieczna dla delikatnych lakierów? Włosie jest tak krótkie, że sprawia wrażenie mało delikatnego... SV Microwash Yellow to klasyczna mikrofibra, którą można stosować do polerowania wosków, cleanerów i mycia szyb? W opisie na stronie Sv podają, że służy ona do mycia Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Zależy od butelki. U mnie jedna się odkręca, a drugiej się nie dało odkręcić nawet kluczem. No własnie chyba trafiłem na tę drugą. Nawet francuz nie daje rady. Szkoda. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki, skorzystam z iperfumy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki, skorzystam z iperfumy.pl Również polecam, niedawno zamawiałem Giorgio Armani Acqua di Gio i jest oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki, skorzystam z iperfumy.pl Również polecam, niedawno zamawiałem Giorgio Armani Acqua di Gio i jest oryginał Testowałem podjebę,nie odróżnisz,nawet z trwałością było to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 26 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kontynuacja w temacie : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi