escimo Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 kinek01, po przemieszaniu też? Dużo kosmetyków rozwarstwia się od długiego stania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 BH surfex HD postał w bańce przez zimę w ogrzewanym garażu i zrobił się mocno mętny a na dnie takie ścinki jakby mydła - normalne to? Miałem tak z APC megsa... ale nic złego się nie działo, "glutki" odsączyłem sączkiem do kawy. Sprawdziłem przed chwilą surfexa który też stoi nieruszany całą zimę i wszytko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 g.pajak, mi się nie udało tego złamać, a niekiedy używałem dosyć sporej siły Ogólnie bardzo wytrzymały ten materiał i plus taki, że nie rysuje tak jak metalowe odpowiedniki. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 escimo, przed sekundą zajrzałem do szafki i stoi teraz w przeźroczystej butelce i się rozwarstwil tzn. na dole tak z 1,5cm białej warstwy a góra przeźroczysta. Jak wymieszam to nabiera całe jednakowej barwy, takiej mętnej ale zrobię tak jak michałoś, przeleje przez sitko i powinno grać, mam nadzieję że swoich właściwości nie stracił Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak wymieszam to nabiera całe jednakowej barwy, takiej mętnej ale zrobię tak jak michałoś, przeleje przez sitko i powinno grać, mam nadzieję że swoich właściwości nie stracił Tylko przed przesączeniem dobrze wymieszaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hmm zastanawiam się co wybrać. Wygrałem Menzerne FG500 lub FG400 I nie wiem którą wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja właśnie chce sprzedać nową 1kg 500 i kupić 1kg 400. Dla mnie wybór oczywisty. Mniej pyli, lepiej się wypracowuje i daje lepsze wykończenie. Przejrzyj sobie karty techniczne dostępne na stronie menzerny. Dodatkowo w necie już sporo piszą i testują i takie są wnioski z tych testów. Jako ciekawostkę powiem, jest jedno auto zrobione tylko i wyłącznie FG400 przez guru autogeeka w procesie one step i na to poszło Exo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kama, nie zastanawiaj się, bierz fg400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Poczytałem, popatrzyłem, posłuchałem... FG400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Taki przebiegły plan na letnie dni. Czy namiocik handlowy taki 3x4,5 lub 3x6 m nadał by się pod mini studio to hobbistycznej korekty własnego jeździdełka by nie robić tego wprost na świerzym powietrzu a na trawce z zadaszeniem i ściankami (niezawsze wszystkmi) czy uwazacie że to sie nie sprawdzi? przykład: http://allegro.pl/namiot-handlowy-4-sci ... 56914.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mess, da rade A jak nie masz scianek to sie kupuje strecz przezroczysty i juz masz scianki sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Fancivi Mam do dyspozycji 2 namioty 3x3 metry, ale to środkowe łączenie ich mnie martwi, in case of deszcz robota wstrzymana bo w połowie auta struga chociaż patrząc na koszta taniej, by było cosik wynająć na parę dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mess, ja masz 2 3x3 to mozesz kupic plandeke duza 6x3 i zarzucic na calosc, przymocowac i da rade Ale wpierw i tak lepiej sprawdzic prognoze pogody, albo cos jak piszesz wynajac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Fancivi W sumie idealny znalazłem: http://www.dancovershop.com/pl/product/ ... 02230.aspx Tylko że cena niefajna Choć z drugiej strony możliwość pracy przy aucie na wyjeździe nad jeziorkiem hmmm.... żeby tak za tysiaka był a nie dwa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 juz lepiej ten pawilon handlowy taniej i proste scianki chyba moga byc lepsze od "szklarni" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ale wymiar gorszy bo 3m szeroki a tutaj do 3,6m to spokojnie z wszystkich stron polatasz Tylko że cena nietentego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mamy pracownika SAMSUNGA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ale wymiar gorszy bo 3m szeroki a tutaj do 3,6m to spokojnie z wszystkich stron polatasz Tylko że cena nietentego:P bartek kupujesz taki stelaz http://allegro.pl/namiot-ns-6-garaz-szk ... 16250.html i zamawiasz sobie plandekę i wyjdzie Ci jakieś 500-600zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To jest stelaż od namiotu wojskowego NS 6. Poszukaj po Agencjach Mienia Wojskowego - oni takie rzeczy za grosze sprzedają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Daje tylko jako przykład taniego miejsca do pracy Nie jest niestety tak mobilny jak namiot handlowy, ale większy i bardziej komfortowo by się tam pracowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 patryczken16, co potrzebujesz ? I jak piszesz samsunga to od czego serwis czy może sprzedaż ... mam znajomka w samsungu ale od telefonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 jaka jest średnia wydajność Menzerny? 400, 2000, 4000 Tzn. Ile aut można oblecieć z pojemności 250g ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Orientuje się ktoś czy w najbliższym czasie w okolicach Wa-wy, ewentualnie Łodzi będą jakieś szkolenia o polerowaniu, detailingu i temu pochodnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 16 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Masz spota 21.02 w Shine On z Frankiem Schollem, nie będzie to pewnie stricte szkolenie ale coś tam można się będzie dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Orientuje się ktoś czy w najbliższym czasie w okolicach Wa-wy, ewentualnie Łodzi będą jakieś szkolenia o polerowaniu, detailingu i temu pochodnych? 21 lutego: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 31&start=0 EDIT: Evo mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi