MM.MM Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Maciej WTN, Zależy od stężenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Na myjkach w przypadku brudnego auta zawsze atakuje proszkiem, a potem ostatnim programem. Nie zauważyłem drastycznego wpływu na trwałość wosków, a auto lepiej domyte niż pianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedź Coś muszę wykombinować bo syf aż strach na aucie a środki z myjki not works, a pianownica się przyda przez cały rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 troche poczytałem i sam już nie wiem. która piana najbezpieczniejsza dla wosku i najlepiej myjąca ? 1. Shiny Garage Perfect Active Foam 2. Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH 3. VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 weglus, 1. nie miałem nie próbowałem. 2. Domywa świetnie, bez porównania do valetpro, colli na dachu dociągnął właśnie do 3miesięcy i nadal żyje więc chyba jakoś drastycznie nie wpływa na trwałość wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Shiny Garage Perfect Active Foam 1:30 z marolexa myje na prawdę nieźle(mimo że śmietana byle jaka i szybko spływa), wczoraj myłem auto bardzo mocno uwalone i efekt był na pewno lepszy niż po proszku na Ehrle. Wosku jakoś drastycznie nie zjada, ale delikatniusia raczej nie jest bo polerowane alu matowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stang Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mam możliwość zakupu w dobrych pieniądzach maszynkę makity z USA. czy jest możliwość przerobić ją tak żeby chodziła bez tej koncówki zmieniającej wtyczkę w gniazdko, z doświadczenia wiem, że to się mocno grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mam możliwość zakupu w dobrych pieniądzach maszynkę makity z USA. czy jest możliwość przerobić ją tak żeby chodziła bez tej koncówki zmieniającej wtyczkę w gniazdko, z doświadczenia wiem, że to się mocno grzeje. Zmieniasz cały kabel,albo ucinasz końcówkę i robisz europę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stang Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mam możliwość zakupu w dobrych pieniądzach maszynkę makity z USA. czy jest możliwość przerobić ją tak żeby chodziła bez tej koncówki zmieniającej wtyczkę w gniazdko, z doświadczenia wiem, że to się mocno grzeje. Zmieniasz cały kabel,albo ucinasz końcówkę i robisz europę a nie ma tam w środku jakiś zasilaczy na 110v? żeby mi się nie zadymiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To zależy. Są sprzęty z USA które po niewielkiej modyfikacji działaja na naszym napięciu. Mam sąsiada co przywozi np audiofilskie wzmacniacze z USA i mimo, że niekiedy nawet producent twierdzi, że wersja USA jest inna od Europy, często jest to tylko kwestia przepięcia kabli lub przełączenia przełącznika i działa na 230V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kiedyś w jakiejś relacji widziałem szczotkę do szorowania tapicerki montowaną na rotacji ale nie mogę znaleźć tej relacji, u partnerów też nie widziałem takiej w ofercie, podpowie ktoś gdzie można taką kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 28 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Colli na dachu dociągnął właśnie do 3miesięcy i nadal żyje więc chyba jakoś drastycznie nie wpływa na trwałość wosku. Colliego to i Dimer w dosc duzym stezeniu bezdotykowo nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Colli na dachu dociągnął właśnie do 3miesięcy i nadal żyje więc chyba jakoś drastycznie nie wpływa na trwałość wosku. Colliego to i Dimer w dosc duzym stezeniu bezdotykowo nie rusza Niektórym po jednym myciu znika, także reguły nie ma Ale jak już chcesz to dorzucę RejeX 2miesiące pociągnął i ściągałem z nudy, a i 1Z się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Checio, pewnie chodzi Ci o szczotkę Wolfcrafta na wkrętarce, szukałem wielokrotnie i dalej nie wiem, gdzie to kupić (poza amazonem). Jeśli Tobie uda się ją namierzyć, daj znać. klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Checio, qob, może to coś pomoże? http://www.coval.com.pl/oferta_tarcze_i ... lonowe.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Checio, http://www.chemicalguys.com/Auto_Detail ... ush_md.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 W UK są 2 wersje do DA po 17 funtów http://www.chemicalguysuk.com/product_p/crpbrs.htm http://www.chemicalguysuk.com/product_p/upbrs.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Koledzy, gdzie kupić Autobrite MagiFoam BLUE 1L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Chat, Tylko uk możesz kupić bańkę za 200zł, odlać sobie i resztę sprzedać na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wieczorem będą, ręczne, testy UC i Autosol-a Udało się Nalot z "chromoplastiku" zszedł. Niestety UC nie dało rady, pomógł dopiero autosol, wypracowany delikanie samym palcem . Zeszło wszystko i jest pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wieczorem będą, ręczne, testy UC i Autosol-a Udało się Nalot z "chromoplastiku" zszedł. Niestety UC nie dało rady, pomógł dopiero autosol, wypracowany delikanie samym palcem . Zeszło wszystko i jest pięknie. dawałeś tricolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przecież napisał, że jechał palcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przecież napisał, że jechał palcem źle się określiłem,chodziło mi o UC bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Chat, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... na-5l.html Na giełdzie napewno sprzedaż 4l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi