damian Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 A ja myślę że nic z tych testów nie będzie, zostaną tylko wykorzystane sklepy już widzę z tego co niektórzy piszą . Raczej to będzie reklama produktu, chyba że produkt okaże się klapą. Moim zdaniem testujący powinien wszystko testować a nie to co chceTo nie są testy na przymus tylko z dobrej chęci
Gość Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Udało się, 4 produkty opisane w 4 godziny. Pozostały jeszcze środek do opon i pasta średniozarnista.
damian Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Proponuję, aby powstała lista zrobiona przez sklepu kto co dostał do testu. Jeżeli test został przeprowadzony dodawany byłby link do niego przy danym nicku na liście. Dzięki temu byłoby wiadomo, kto już przeprowadził, a kto jeszcze zalega. Najlepiej jakby to było w nowym temacie, żeby nie gubiło się wśród innych postów.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Marca 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Wosk do felg do przetestowaniu w naszym dziale chętni
kanar Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępniam dwie porcje po 50g glinki ValetPRO, info w temacie mojego sklepu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 2153#82153
daniels Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Wosk do felg do przetestowaniu w naszym dziale chętni pewnie że chętni- chętny tylko "w jakim dziale"
Administrator Evo Opublikowano 14 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=735&start=1485
Dystrybutor muzycom Opublikowano 17 Marca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Do przetestowania impregnat do tkanin, chętnych zapraszam: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... art=45#top
all4auto Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Do przetestowania mam szampon ValetPro concentrated car shampoo. Potrzebuję 10 osób każda otrzyma 100ml szamponu. Decyduje kolejność zgłoszeń w naszym dziale
Marek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Dla zainteresowanych produktami AG zestawy testerów.Stararczy dla wsyzstkich. W skład zestawu wchodzi 5 próbek Profesional 50ml każda. Pod spodem nazwa z serii Profesional oraz jego odpowiednik detaliczny - Radian Wax (SRP) - Glass Polish (CGP) - Rubber Cleaner Plus- brak odpowiednika rewelacja na opony i plastiki zewnętrzne - Super Sheen (Vinyl&Rubber) - Shampoo Condotier (BSC) Komplet wraz z przesyłka kosztuje symboliczne 17 zł Chętnych zapaszam na PW po instrukcje.
damian Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Z chęcią przekażę do testów kilka produktów z mojej ofert, szczegóły zostały podane w wątku dotyczącym mojego sklepu. Dostał ktoś próbki, bo ja do teraz czekam nic nie dostałem?
Administrator AreK Opublikowano 28 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Chciałbym przekazać Wam do testów zastaw do korekty lakieru polskiej firmy URBAN. W skład zestawu wchodzi gąbka polerska HONEY (struktura plastra miodu) i 100ml dedykowanej pasty polerskiej. Chętni zobowiązani są do pokrycia kosztów przesyłki i opakownia 15zł oraz do krótkiego opisu na forum. Chętnych proszę o PW. [ Dodano: 29 Marzec 2011, 06:37 ] został jeden zestaw
Marek Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Zostało jeszcze kilka zestawów: W skład zestawu wchodzi 5 próbek Profesional 50ml każda. Pod spodem nazwa z serii Profesional oraz jego odpowiednik detaliczny - Radian Wax (SRP) - Glass Polish (CGP) - Rubber Cleaner Plus- brak odpowiednika rewelacja na opony i plastiki zewnętrzne - Super Sheen (Vinyl&Rubber) - Shampoo Condotier (BSC) Komplet (oprócz Radian Waxa )powinien wystarczyc na zrobienie średniego auta. Całość wraz z przesyłka kosztuje symboliczne 17 zł Chętnych zapaszam na PW po instrukcje.
Administrator AreK Opublikowano 29 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Dziękuję za zainteresowanie.Próbki rozdane. Do testu zgłosili się: Aro77 Marco Kabar
spons Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No wiec i ja cos dorzuce jako ze senon juz rozpoczety wiec przydadza sie jakies nowosci Do rozdania mam kilka probek roznych zabezpieczen w nanotechnologii (tej prawdziwej, a nie tylko z nazwy) marki 4nano. Marka stworzona od podstaw, zupelnie nowa na rynku. Wiec tak: hydrofobowa powloka do szyb - 15ml x5 - kazda buteleczka starczy na mocno oszklone kombi, w zestawie cleaner o takiej samej pojemnosci zabezpiecznie do felg 30ml x5 - spokojnie starczy na komplet sporych felg zabezpieczenie do lakieru - 25ml x5 - na jedno wielka osobowke badz 2 male, forma plynnego wosku zabezpiecznie do plastiku - 30ml x5 zabezpieczenie do plastiku z efektem anty-pary, powinno rowniez zabezpieczyc przed odciskami palcow 30ml x5 srodek do czyszczenia felg - 50ml x5 mocny srodek do czyszczenia felg 30ml x5 impregnat do tekstylii 100ml x3 - swietne zabezpieczenie do foteli, dachow cabrio itp. trwale, uciagnie kilka pran w pralce - 1szt, zarezerwowana dla Szakala wiec zostaly 2 zabezpieczenie do kokpitu 30ml x5 Chyba na razie na tyle Zgodnie z powstalymi zasadami, testerzy pokrywaja koszty transportu, wysylka bedzie poczta w kopercie babelkowej wiec nie powinno to byc wiecej jak 8-10zl priorytetem, przyjmijmy 8zl. Testujacy zobowiazuje sie do rzetelnego testu wraz z opisem na forum. Niektore produkty nalezy nakladac atomizerem kosmetycznym (pompka do perfum) niestety rozciagly nam sie troche terminy i atomizery nie dojechaly. Wiekszosc mozna nakladac platkiem kosmetycznym lub szmatka, w sumie jedynie poza impregnatym do tekstylii. Po zgloszeniu sie prosze o potwierdzenie czy produkt ma byc wyslany bez w przyszlym tygodniu czy chciacie poczekac na atomizer (od tygodnia do 4 nie jestem w stanie powiedziec). Kazda buteleczka zostanie dostarczona z instrukcja. Jeden user moze wybrac max. 3 produkty do testow. Chyba tyle, jezeli macie jakies pytania chetnie odpowiem Probki postaram sie wyslac do konca przyszlego tygodnia, po wpisaniu sie w temacie, chetnych zapraszam na pw
kostek73 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 spons, Chętnie przetestuję testery: - hydrofobowa powłoka do szyb - 15ml - zabezpieczenie do plastiku z efektem anty-pary 30ml - impregnat do tekstylii 100ml Poczekam na atomizery.
spons Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Prosze o wpisywanie sie w temacie, ulatwi mi to licznie co jeszcze jest a czego juz nie
fireman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tym razem i ja chętnie przetestuje bo ciekaw jestem tych nanotechnologii: - hydrofobowa powłoka do szyb - 15ml - zabezpieczenie do felg 30ml - zabezpieczenie do lakieru - 25ml Poczekam na atomizery
spons Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tym razem i ja chętnie przetestuje bo ciekaw jestem tych nanotechnologii:- hydrofobowa powłoka do szyb - 15ml - zabezpieczenie do felg 30ml - zabezpieczenie do lakieru - 25ml Poczekam na atomizery Nie potrzebujesz atomizerow
fireman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tym razem i ja chętnie przetestuje bo ciekaw jestem tych nanotechnologii:- hydrofobowa powłoka do szyb - 15ml - zabezpieczenie do felg 30ml - zabezpieczenie do lakieru - 25ml Poczekam na atomizery Nie potrzebujesz atomizerow To elegancko . Podaj dane na pw zrobię przelew.
spons Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Napisz mi pw, odezwe sie zbiorowo jak juz komplet edzie rozdany
buka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To ja tak jak napisałem w pw ja jestem chetny na zabezpieczanie lakieru zabezpieczenie do kokpitu i środek do czysczenia felg
Rubio Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja przetestuje: hydrofobowa powloka do szyb zabezpiecznie do felg zabezpieczenie do lakieru
pLaYmAn Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze zostały to poproszę: hydrofobowa powloka do szyb zabezpieczenie do lakieru mocny srodek do czyszczenia felg
Rekomendowane odpowiedzi