Grz3chu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak rozrabiacie enz-all. Żeby uzyskać 1litr roztworu? Na opakowaniu jest instrukcja
Fitte Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Spotkał się ktoś z IDEAL VASK? Ktoś się tu Monka naogladał Ciężki temat do ogarniecia w polsce z tego co szukałem
NikTaki Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Spotkał się ktoś z IDEAL VASK? Ktoś się tu Monka naogladał Ciężki temat do ogarniecia w polsce z tego co szukałem Właściwie to tak, zastanawiałem się w ogóle co to za środek....
hubikas Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Spotkał się ktoś z IDEAL VASK? Ktoś się tu Monka naogladał Ciężki temat do ogarniecia w polsce z tego co szukałem Właściwie to tak, zastanawiałem się w ogóle co to za środek.... Wygląda jak jakiś mocny APC. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
patryk88 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak podtrzymujecie temperature prespraya?
BialyGTI Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam, Czy Enz all Chemspec, moge plukac Classic Carpet Cleaner od ValetPRo?
jagmar Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam, Czy Enz all Chemspec, moge plukac Classic Carpet Cleaner od ValetPRo? możesz
Strus Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jako że po raz pierwszy przymierzam się wyprania boczków ( całość tapicerki będzie prana niebawem) potrzebuję jakiś sensowny prespray. Czy ADBL będzie ok ?
kicaj Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jako że po raz pierwszy przymierzam się wyprania boczków ( całość tapicerki będzie prana niebawem) potrzebuję jakiś sensowny prespray. Czy ADBL będzie ok ? ADBL za bardzo się pieni. Nie uzywaj go do prania ręcznego. Uzyj apc 1:10 lub innym stosunku zaleznie od produktu. Jeszcze lepiej kupic tani i sprawdzony Nielsen Nap Low Foam
azylybyly Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Czemu mówisz, ze pieniacy preparat się nie nadaje ? ja do tej pory boczki czyściłem właśnie piana. Nap extra z pianownicy, ewentualnie jak cięższe plamy to presprey na fibre i zawsze było ok. Czy zle to robie ?
Mikua Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 Apc nielsen cyclone nada sie do prania tapicerki i po tym jeszcze Nielsen Nap Low Foam?
zunio84 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Ostatnio zamówiłem ENZ-ALLa ale jego zapach przypomina mi zapach pasty bhp i nie mogę się doszukać zapachu cytryny. Czy tak powinno być?
zcv Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Tenxi Texwash nada się jako pre-spray? Jest skuteczny? W jakim stężeniu najlepiej rozrabiać?
kicaj Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Czemu mówisz, ze pieniacy preparat się nie nadaje ? ja do tej pory boczki czyściłem właśnie piana. Nap extra z pianownicy, ewentualnie jak cięższe plamy to presprey na fibre i zawsze było ok. Czy zle to robie ? Im bardziej się pieni tym gorzej wypłukać go z materiału. To tak jak bys płukał pod kranem butelkę po pianie aktywnej
DaV Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Nap extra foam do ręcznego odświeżenia tapicerki zdaje egzamin? Dawno nie śledziłem sceny a teraz czeka mnie czyszczenie
razorvwmk3 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Polecam stockmeier kt 22 naprawd rewelacja a i plastiki zajebiscie czysci
Manios Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 Również polecam: KTT22 + EX1 Wyszło pięknie. Zeszło po jednym "przejeździe"? Apropo, ciekawy wzór tapicerki
rutek306 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 kilka przejazdów EX1 ale wcześniej dobrze wyszczotkowany APC.. wspomagam się jeszcze odplamiaczem od FM Group ale ostrożnie bo lubi sie pienić.. Tapicerka z Fiata Panda II
michulek Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 Apc w jakim stężeniu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
razorvwmk3 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 stężenie KTT22 (50ml/1l) Ja jeszcze po spsikaniu kt22 czekam max 5 min i dopiero szczotkowanie i plukanie. Nie ze wszystkim sobie radzi ale moge smialo polecic
rutek306 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 stężenie KT22 (50ml/1l) Ja jeszcze po spsikaniu kt22 czekam max 5 min i dopiero szczotkowanie i plukanie. Nie ze wszystkim sobie radzi ale moge smialo polecic dlatego na cięższe i stare plamy daję jeszcze odplamiacz ale myślę o zakupie chwalonego Enz-All i Tersus PR101 dla porównania efektów i skuteczności względem KT22
Rekomendowane odpowiedzi