art'ek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 czy ktorys ze sklepow umial by zalatwic taka oto torbe ?? i w jakiej cenie?? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Imo, ta torba szalu nie robi na zywo - wez sobie torbe Megsa, ktora jest dostepna prawie u kazdego partnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 crystaldetail, mam megsowa i ona to dopiero szalu nie robi malo mi do niej wejdzie mam juz ta od was na polerke i ta megs-owa tamta wydawala sie ciekawa jak byla by w podobnej cenie do tej z megsa to czemu nie wziasc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 art'ek, Z tego co udało się ustalić jakiś czas temu u dystrybutora Mothers to w Polsce cena byłaby prawdopodobnie między 150 a 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 CAR CRAZY, dzieki za zainteresowanie i wiadomosc myslalem ze cena bedzie nizzsza ;/ chyba pozostaje mi kupic torbe swisswax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Takie pytanko do Sklepów Forum, który sklep bierze udział w Dniu Darmowej Dostawy 30 listopada 2011 roku http://www.dziendarmowejdostawy.pl/ Z tego co widziałem, to http://www.mrcleaner.pl/ Czy któryś Sklep jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 MetalMagnes, all4auto i autodrogeria również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 all4auto i autodrogeria również.Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4auto Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 my również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Detailer.pl dołącza do akcji. Po wpisaniu bonu rabatowego WYSYŁKA ,sklep 30.11 nie naliczy kosztów wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 4nano również weźmie udział w akcji czyli wszystkie zamówienia z dnia 30 listopada dostarczamy Wam za darmo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor muzycom Opublikowano 24 Listopada 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 all4auto i autodrogeria również.Super! U mnie w podpisie jeszcze wisi info o tej akcji z zeszłego roku Oczywiści u nas jak co roku wysyłka w tym dniu gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mieliśmy napisać nieco później ale również dołączyliśmy do akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 WAX IT również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 U mnie w podpisie jeszcze wisi info o tej akcji z zeszłego roku Oczywiści u nas jak co roku wysyłka w tym dniu gratis No pamiętam Łukasz, w tamtym roku jako pierwszy sklep podjęliście tę akcję na forum! Ogólnie super odzew ze strony Sklepów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 www.ShowCarShine.pl także będzie info. jednak ze względu na dużą ilość "drobiazgów" i doświadczenie z zeszłego roku będę musiał lekko zmodyfikować warunki darmowej wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Liczy się data zamówienia, czy data wpłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 U nas, jak i pewnie u innych liczy się data zamówienia. (no i żeby wpłata była maksymalnie w ciągu 2-4 dni a nie po miesiącu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Darmowa wysyłka 30 dotyczy tylko wpłaty na konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak jak pisałem wcześniej u nas 30.XI będzie promocja ale lekko zmodyfikowana : 30 Listopad: darmowa wysyłka przy wpłacie na konto i dla : - wszystkich zamówień wysyłanych paczkomatem - zamówień o wartości pow 60zł wysyłanych Pocztą - zamówień o wartości pow 100zł wysyłanych kurierem - zamówień o wartości pow 40zł wysyłanych E-przesyłką Mam nadzieje że to nie jest krzywdzące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 CAR CRAZY, Bardzo dobrze przynajmniej nikt nie zamówi sobie samego pędzla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak jak pisałem wcześniej u nas 30.XI będzie promocja ale lekko zmodyfikowana : 30 Listopad: darmowa wysyłka przy wpłacie na konto i dla : - wszystkich zamówień wysyłanych paczkomatem - zamówień o wartości pow 60zł wysyłanych Pocztą - zamówień o wartości pow 100zł wysyłanych kurierem - zamówień o wartości pow 40zł wysyłanych E-przesyłką Mam nadzieje że to nie jest krzywdzące. no i git, masz już klienta na 30go listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 czy w jakims sklepie partnerskim jest na stanie auto finess tripple? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 28 Listopada 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 snap u nas znajdziesz w opakowaniu 500ml Jeżeli chodzi o wysyłki 30.XI to podpisujemy się pod tym co napisał Mariusz SCS. Nie jesteśmy w stanie pozwolić sobie na darmową wysyłkę kurierem, czy pocztą przy każdym zamówieniu. Mamy trochę doświadczenia z tego typu promocjami po wprowadzeniu paczkomatów za 1zł i wiemy z czym to się wiąże. Reasumując, 30.XI w MX NOWICKI: - paczkomaty pozostają za 1zł tak jak jest to teraz, niezależnie od wartości zamówienia - powyżej 60zł darmowa wysyłka pocztą polską - powyżej 100zł darmowa wysyłka kurierem Wszystkie opcje dotyczą przedpłaty na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4auto Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 U nas również podobne warunki: Wysylka przy wpłacie na konto o wartości powyżej 100 realizujemy kurierów, wysyłki o wartości min 60 zł realizujemy na nasz koszt paczkomatem, liczy się data złożenia zamowienia, promocja ta nie łączy się z innymi, a wartość zamowienia uwzględnia juz rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi