Rafal9304 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca U mnie chyba będzie tak samo Rozrabiałeś go 1:1 ?
pablo15005 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca @Rafal9304 tak, jedna butla czysty druga 1:1, ale jakiejś spektakularnej różnicy nie zauważyłem między czystym a rozrobionym... Coś brejdak mówił że po myciu no rinse jakieś zacieki się robią przy użyciu w coat... Fajnie podbija śliskość i przyciemnia deczko 1
imola33 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Natty's położony bodaj 8 października a pod nim jedna warstwa Good Stuffa Show Wax z 3 września Aparat w S22 Ultra momentami nie wyrabiał przy tej czerwieni 6
Mr.Wolf Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca O Panie, autko rozumiem zimowane w garażu? Z tą czerwienią norma, przy dobrze utrzymanym czerwonym lakierze często na zdjęciach wychodzi kaszana.
imola33 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca @Mr.Wolf w tamtym roku zrobiło coś koło 400 km, może mniej, może trochę więcej. Od 2018 przejechało coś koło 12 tysięcy kilometrów, z czego większość w 2019 roku. Gdybym miał z pamięci powiedzieć, ile razy nim wyjechałem z garażu w zeszłym roku, to ze 3-4 razy do pracy i raz na zakończenie sezonu
Mr.Wolf Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Stąd Nattys w takim dobrym stanie. Fajnie, że jeszcze są ludzie co smalcują, a nie tylko powłoki, sealanty i inne gady
Rafal9304 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Ewocar W-Coat, świeżo wrzucony, no kropelki petarda, zobaczymy ile posiedzi na PPF 6
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Maja Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja Na aucie leży prawie miesięczny Fireball Sexy Lady. Żadnych QD. Auto myte trzy razy ręcznie szamponami Binder i Fireball. Kropelki prosto po spłukaniu szamponu. Na zdjęciach, poza kropelkami, widać jak szampony Binder / Fireball zaburzają hydro. 9
przemas.p Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Bio nano pro V2 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 10
pablo15005 Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca Wet coat z szamponu neoxal n100. @NEOXAL EUROPEfajnie do działa 4
Mumins Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @pablo15005 proporcje zgodne z instrukcją? można wrzucić na całe auto bez ryzyka narobienia bałaganu czy lepiej po elemencie?
Mr.Wolf Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca Good Stuff Gloss Detailer na ramie rowerowej: 3
MMCzysci Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca Ciekawe, mnie Gloss nigdy nie kropelkowal ładnie, nawet na świeżym wosku pogarszał hydro.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Mr.Wolf Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca Trzeba wziąć pod uwagę, że kropelki trochę wymuszone, bo po myciu napędu spłukiwałem wodą z ręcznego opryskiwacza. Z takiego zawsze są najlepsze efekty, jeśli chodzi o krople. Nie wiem jakby to wyglądało na rowerze jakbym strzelił czymś z większym ciśnieniem. Nie praktykuję tego, bo można wcisnąć wodę w łożyska. Nic innego na ramie nie leżało. Po myciu jakieś 2-3 tygodnie temu odłuściłem IPA 20% i zapodałem właśnie gloss detailer. Rower ma niemal rok, choć muszę się przyznać, że nie sprawdzałem hydro przed. Być może coś leży fabrycznego. Sam jestem zaciekawiony i będę musiał położyć na oczyszczony lakier na auto.
agkp Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Kropelki po deszczu. Na aucie Artdeshine Ayicon aplikowany 8 marca w ok. 8 stopniach. Jak widać siedzi zacnie 13
przemas.p Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 6
powerf Opublikowano Wtorek o 07:10 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:10 Kilka dni temu nakładany mix AG Sapphire (30ml) + ECH2O (5ml) + woda 65ml - po myjce bezdotykowej 7
czester Opublikowano Wtorek o 10:15 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 10:15 @powerf Będzie miksowane chyba 1
pablo15005 Opublikowano Wtorek o 16:51 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:51 Kiurlab dry agent, użycie bezdotykowe
Rekomendowane odpowiedzi