Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 59 minut temu, Strus napisał: Sony Xperia Z3. Mialem z3 i szczerze mowiac aparat ma tragiczny i dużo ludzie na forqch na niego narzekalo tak samo jak lustro sony tez mialem i sprzedalem poczekam na wypowiedz Grześka no foty fajne
Gesiu_15 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 Godzinę temu, BiałyGTi napisał: Mialem z3 i szczerze mowiac aparat ma tragiczny i dużo ludzie na forqch na niego narzekalo tak samo jak lustro sony tez mialem i sprzedalem poczekam na wypowiedz Grześka no foty fajne Tak jak @Strus napisał , telefon to Z3 dual dokładnie . Co do aparatu jestem zadowolony ponieważ mam zetkę drugi rok Nie posiadam aparatu a zdjęcia robi całkiem spoko , te 3 zdjęcia robione w tryb manualnym + ustawienia ostrości Ps Fajnie że zdjęcia się podobają
mackoo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 fotka może nie tak ładna jak Wasze ale mi się podoba tygodniowy BSD, nie miałem wcześniej tak okrągłych kropelek po samym BSD
hybris Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Trzy tygodnie po aplikacji nowej odsłony QW na umierający FK. Auto robi dziennie 110km. Jak dla mnie bomba Wysłane z mojego ONEPLUS A3010 przy użyciu Tapatalka
Gardor Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 16 minut temu, hybris napisał: Trzy tygodnie po aplikacji nowej odsłony QW na umierający FK. Auto robi dziennie 110km. Jak dla mnie bomba Dobry wynik jak na taki przebieg ! Czyżby QW lubił być nałożony na umierający produkt?
GreQu Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Dwutygodniowy Poorboy's Wax Blue, tydzień temu raz psiknięty Quick Magic - osobiście jestem zadowolony
Gość Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Powłoka CarPro UK Edition i na tym Swissvax Concorso, filmik po ok. 1000km od aplikacji i 4 tygodniach - pierwsze mycie od aplikacji.
kamykmm Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 2 tygodniowy Poorboy's Wax Black
Tommy Lee Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Kiepsko to wygląda, te krople są po deszczu i na brudnym lakierze czy po umyciu?
kamykmm Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 zdjęcie po deszczu, auto stało 2 dni pod chmurką bez jeżdżenia przez ten czas praktycznie cały czas padało, nie było myte od nałożenia
mk4tdi Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Wosk Q11 z Biedry, kupiony z ciekawości. Prawie 3 tygodnie od nałożenia, auto myte 5 dni przed zrobieniem foty (krople po deszczu). Szału nie ma, ale biorąc pod uwagę cenę wosku to nie jest najgorzej
KapselK Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 2 godziny temu, kamykmm napisał: 2 tygodniowy Poorboy's Wax Black Miałem ten wosk i te krople wyglądają bardzo mizernie.
eryk13 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Pierwsze kropelki i jestem z nich dumny Po deszczu, a wosk to Fk 1000
Qlimaxss Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Mam też ten wosk ale kładłem na swoją Fieste .Też miałem podobne krople jak Ty ,strasznie się rozczarowałem. Kładłem na cleaner Good Stuffa. Ale później położyłem go na służbowke. I tak się złożyło ze po położeniu cleanera GS musiałem rzucić robote i coś załatwić. Zajeło to z godzinke, położyłem go no i po pierwszym deszczu eureka Super krople;).😀. Więc może tu leży klucz do ładnych kropel tego wosku.
KapselK Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Ja go kładłem na Dodo LP, bez odczekiwania. Krople były świetne.
Freddy Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Z GS może się nie polubił lub potrzeba było przerwy jak napisał kolega widać jest mnóstwo zmiennych a potem powstają różne opinie bez porównania właśnie tych zmiennychWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 ADBL SSW - pierwsze deszczowe kropelki cyknięte tel
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Zrzut wody + krople AngelWax Bilberry wheel sealant. Na oponie CarPro Perl 1:1
szpyrek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Pierwszy deszcz po aplikacji BSD
Kryman Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Kiedy to było aplikowane? Bo jak na SSW to kiepściutko
karpiurban Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Permanon Gold line + BSD, auto nie myte od 2 tygodni...
kati9898 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 19 godzin temu, Kryman napisał: Kiedy to było aplikowane? Bo jak na SSW to kiepściutko ok 2 tyg temu zrobione ok 700km wcześniej niczym niezabezpieczone
Rekomendowane odpowiedzi