Swoop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie ma czegoś takiego jak przeznaczony do jasnych cały szkopuł tkwi w przygotowaniu powierzchni, a jeżeli chodzi już o produkt końcowy to do jasnych lakierów lepiej pasuje Sealant niż wosk naturalny jak to nie ma: www.dodojuice.com/diamond-white-carnauba-car-wax.html http://www.all4auto.pl/chemical-guys-la ... -p558.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Otóż to. Lava na razie nie ma za wiele opinii, a pakować ponad 300 zeta w eksperymenty nie ma sensu. Pytam tych co już coś praktykowali na sreberkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bąku Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie ma czegoś takiego jak przeznaczony do jasnych cały szkopuł tkwi w przygotowaniu powierzchni, a jeżeli chodzi już o produkt końcowy to do jasnych lakierów lepiej pasuje Sealant niż wosk naturalny jak to nie ma: www.dodojuice.com/diamond-white-carnauba-car-wax.html http://www.all4auto.pl/chemical-guys-la ... -p558.html To się nazywa: marketing i działa na większość ludzi i nie tylko car detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 To się nazywa: marketing i działa na większość ludzi i nie tylko car detailingu marketing jest do wszystkiego, bo przecież jak coś jest tworzone pod kątem mycia szyb to przecież można nim też umyć deskę czy felgi, bo się da ... tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Z punktu widzenia jasnych autek(i nie tylko) mi selanty się nie podobają, w tym sezonie przetestuję PA White Galaxy i może coś jeszcze na mojej białej, ale do tej pory najlepiej na niej wyglądał Shield i nie jest to tylko moja opinia. Myślę że po wstępnych testach White Galaxy - może on dodać "smaczku" jasnym autkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shine Factory Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 dzinkins, Shield na białym Jako że kocham robić białe auta i efekty na nich, wrzucę kilka fotek. PB WD plus HI-temp. Lubie też tą kombinację. Tutaj też HI-Temp dla max wytrzymałości ale na innym cleanerze, z tego co pamiętam po LP. Tutaj już Shield na CF. Mam nadzieje że troszke pomogłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Widzę Shine Factory że czasem coś dobrego podpowiem To ja jeszcze trochę zamieszam Kto mówił że na jasnym się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Widzę Shine Factory że czasem coś dobrego podpowiem To ja jeszcze trochę zamieszam Kto mówił że na jasnym się nie da Obrazek wszystko się da, ale dla fajnego efektu potrzebny jest mały kąt pod którym się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Shine Factory, Ta mf, na której stoi Shield... Nie zostawia Wam włosków? U mnie pod tym względem porażka kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 23 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Widzę Shine Factory że czasem coś dobrego podpowiem To ja jeszcze trochę zamieszam Kto mówił że na jasnym się nie da Obrazek wszystko się da, ale dla fajnego efektu potrzebny jest mały kont pod którym się patrzy dzinkins, w takim ujęciu to nawet fura co wosku nie widziała dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 dzinkins, w takim ujęciu to nawet fura co wosku nie widziała dobrze wygląda No nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Pewnie że nie do końca, wszak produkt który dumnie się pręży na stołeczku w odbiciu to sealant a nie wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 a to odbicie się wam podoba ? Zgadnijcie co siedzi na lakierze (Evo pewnie wie ) Podobno samo Black Hole, bez LSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 widziałem DW ale to temat o jasnych kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 O fuck, dopiero teraz się przyjrzałem, że wrzuciłeś białe auto Czas iść spać, branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tu te same na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shine Factory Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 JM63, a wiesz co to ciekawe. Uzywalem kiedys dwoch, nie zostawialy nic. Po praniu jedna z nich leni sie bardzo mocno i jest nie do uzytku. Powtorne prania nie pomagaja. Druga z nich caly czas ma sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dzinkins co na tej a trójeczce siedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bąku Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wnioskuję że FK Hi-temp 1000P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dzięki za wypowiedzi.Sporo się dowiedziałem. Na pewno użyję WD a nad "smalcem" się jeszcze zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 a mi ostania chodzi po głowie co wybrac na sezon wiosna- lato: Carbon podobno na srebnym tez daje rade czy Chemical Guys Wet Mirror Finish i na to Pete's 53 i ostania propozycja Black Light + Hybrid V7 plus wielka marketingowa niewiadoma Lava ale poczekam na jakies nowe info na ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 szymon, potwierdzam, srebrne auto pokryte Carbonem wygląda super. Zymol bardzo fajnie rozjaśnia lakier i to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Zymol Carbon Więcej w mojej relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Arek super wygląda, a niby ze srebrnego lakieru nie można nic wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Shine Factory ale DJ LP chyba nie bardzo do sealenta 1000 Hi-Temp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi