spons Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 MarrciN, Zobaczymy jak to będzie podczas jazdy Czekamy na relacje
wierzba Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 nie wiem jak orlen wygrał test, który ktoś wcześniej wrzucał. maże szyby tragicznie
damian Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 nie wiem jak orlen wygrał test, który ktoś wcześniej wrzucał.maże szyby tragicznie A wycieraczki napewno masz dobre?
W1Michal Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 ja od siebie także poelcam Aure nano, jak dla mnie jeden z najlepszych płynów, cena rozsądna i co ciekawe w komplecie jest lejek a u mnie korek jest tak umiejscowiony że zawsze rozlewałem sporo płynu
Barista Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 A któż to sprzedaje 4nano w 20 litrowych baniaczkach ?
Barista Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 eeeee, płyn pewnie jest ok, tylko ja liczyłem na baniaczek
escimo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Orlenowski płyn zawiera metanol? Dziś byłem zmuszony go kupić
ShineMaster-pl Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja wczoraj też byłem zmuszony kupić ten orlenowski, pomijając cenę która jest kosmiczna zapłaciłem 29,99 to płyn bardzo słaby. Zostawia po użyciu szarą smugę która po ok 2 minutach znika. Sporo ostatnio jeździłem i muszę pomyśleć nad zapasem jakiegoś porządnego płynu do spryskiwaczy. Używał ktoś MOTULa Vision, bo jest dostępny w mojej miejscowości od ręki
saddam Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Motula Vision używało wiele osób tutaj. Wcześniej wszystko zostało już opisane.
Berd Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja używam oryginalnego płynu Renault. Pięknie czyści szyby i nie pozostawia smug. Letni płyn również jest
kaperecz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sporo ostatnio jeździłem i muszę pomyśleć nad zapasem jakiegoś porządnego płynu do spryskiwaczy. Używał ktoś MOTULa Vision, bo jest dostępny w mojej miejscowości od ręki Moge z czystym sumieniem polecic ( ja kupowałem po 14zł za 5L ) swietny zapach .
pawelpp Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 A mi coś ostatnio przy -11 jakieś smugi po Aurze zostawały...jakby przymarzało...?
Tomek WRO Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 pawelpp, jeśli było -11 st. C a jechałeś np. z prędkością 60km/h to odczuwalna temp. na szybie była -22 st. C
pawelpp Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 A to taki myk mówisz. No fakt,szyba tez była zimna jeszcze. Ale mimo to zeby w mieście zamarzał to przesada. A co dopiero na trasie !
daniel87 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Berd, kupujesz w serwisie czy przez internet??
MarrciN Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Czekamy na relacje po "wypsikaniu" całego zbiornika 4nano winter frost mogę powiedzieć tylko tyle, że to bardzo dobry płyn, aczkolwiek nie odczułem jakieś super zmiany względem płynu z BP (pewnie dlatego, że ten również uważam za bdb ) Zapach przyjemny i mało intensywny (słabo wyczuwalny w kabinie, dla mnie to +), domywanie szyby na bdb poziomie, ale ja płynu nie oszczędzam i wycieraczki również zmieniam dość często. Wpływu na LSP nie jestem w stanie sprawdzić. Minus to oczywiście cena, no ale w tej samej cenie mamy 4l płynu ze stacji, względem 5l 4nano (tutaj jednak trzeba doliczyć koszty transportu). co nie zmienia faktu, że z produktu jestem bardzo zadowolony i mam zamiar go dalej stosować - jakby w przyszłości cena uległa delikatnej obniżce - to byłaby wtedy pełnia szczęścia
deska80 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Berd, zapodasz jakiś link Skleprenaultwarszawa.pl cena za 5l 33pln
kamilgt Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 MarrciN, chciałoby Ci się kupić w biedronce Aurę i porównać?
Berd Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Berd, zapodasz jakiś link Skleprenaultwarszawa.pl cena za 5l 33pln Dokładnie tam kupuję
Rekomendowane odpowiedzi