Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 12 Lipca 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Cześć, dziś przychodzimy do Was z konkursem, w którym do wygrania będzie nasz bestsellerowy QD FIREBALL PIROUETTE PIROUETTE to quick detailer z dużą ilością SiO2. Rewelacyjnie podkreśla połysk i śliskość zabezpieczanej powierzchni oraz nadaje jej świetnych właściwości hydrofobowych. Produkt jest łatwy w aplikacji i niezwykle wydajny. Świetnie sprawdza się w pielęgnacji powłok oraz zabezpieczeniu lakieru jałowego. Co zrobić, aby go zdobyć? Wrzuć w tym temacie ulubione zdjęcie kropelek swojego autorstwa. Napisz, dlaczego chciałbyś przetestować FIREBALL PIROUETTE Konkurs trwa do 15 sierpnia, więc macie chwilę, aby zrobić jakieś fajne zdjęcie 1
belzebiasz Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @FIREBALL Chciałbym przetestować Waszego QD w celu sprawdzenia czy dorówna poniższym kropelkom od ADBL QW 1
Pimps Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Do zdjęcia posłużyła mi kiedyś kiedyś kiedyś maska świeżo umytego i wykończonego VW Passat B7 na której super wyglądały kropelki. Stwierdziłem że położę na niej też sprzęt który chcę sfocić uprzednio też lekko przetarty tym samym QD którym był wybłyszczony Passat. Z tej zabawy wyszła taka fota. Potem jeszcze kilka razy używałem do swoich zabaw foto i do innej pasji QDeków w celu uzyskania fajnego kropelkowania na fotach. Dlatego też chętnie bym spróbował ale przede wszystkich do auta PIROUETTE i może jak się uda to pokażę efekt i na aucie i na moje jakiejś innej zabawce z mojej innej pasji 3 1
AudiBlask Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Bo lubię dobre hydro i wysoki poziom śliskości 1 1
slawik_G Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Po prostu chciałbym się nim pobawić. Zmrożone kropelki po ADBL QUICK WAX 1 1
penkus5 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Tutaj akurat Fusso późną jesienią. Chętnie przetestowałbym Wasz produkt, ponieważ póki co miałem jedynie styczność z dressingiem do opon od Was, no i bardzo mnie zachwycił. 2 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Już widzimy, że wybór nie będzie łatwy! Dziękujemy za zgłoszenia i czekamy na kolejne
analyzator Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Świerza powłoczka na wypolerowanej feldze. No robi. Co do pirueta to ciekawy jestem jakie piruety u mnie na lakierze odstawi. Mam wewnętrzny szlaban na kupowanie qd. Stoi tego już pod 30 sztuk. Jedyna szansa to konkursy i testy jak nie to pustynia 1 1
///MPower Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Jestem bardzo ciekawy czy po zastosowaniu Fireball Pirouette kropelki również przyjmą jakiś ciekawy wzór jak poniżej. 3
Moderator psemo Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Kropelki po moim ulubionym QW
MlodyKoguT Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Drop off shiny garage Z qd używam tylko prostaff wg, przekonajcie mnie ze można używać czegoś innego 1
tryhp3 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Kropelki po pewnej klasycznej zimowej paście Z produktów Fireball jestem zadowolony. Więc chętnie sprawdziłbym nowe QD.
Bitek Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Chętnie przetestuje PIROUETTE i porównam z QD, które mam już u siebie
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Cześć, dziękujemy za nadesłanie zgłoszeń! Pokazaliście świetnie zdjęcia kropelek i zdecydowaliśmy się nagrodzić dwie osoby - @Pimps oraz @DZIADZIA! Podeślijcie nam na priv adresy do wysyłki. 4
Pimps Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @FIREBALL Bardzo dziękuję za docenienie mojej fotki a co za tym idzie za nagrodę - na PW piszę dane do wysyłki 2
Pimps Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Informuję i raz jeszcze dziękuję @FIREBALL iż dotarła do mnie przesyłka cała i zdrowa i wygląda zachęcająco - WIELKIE DZIĘKI 1
penkus5 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Pimps Czekamy zatem na test/opinię
Pimps Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2022 No i mnie się udało po 3 tygodniach wymyć autko i zarzucić na niego Pirouette. Nakładałem na suche auto na 2 fibry ale psikałem na auto i na początek fibrą z krótkim włosiem rozprowadzałem a docierałem z dłuższym. Mam białe auto więc nie zauważyłem jakichś problemów podczas pracy. Na pewno nie jest to szybki QDek trzeba troszkę dotrzeć, ale śliskość po chwili staję się już przyjemna choć nie jest super przyjemna Wygląd lakieru całkiem fajny a co do trwałości i kropelkowania to się okaże podczas jazdy/użytkowanie. Ogólnie na chwilę obecna jest dobrze. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi