yKawa Posted June 5 Report Share Posted June 5 Witam serdecznie. Post łamie zasady regulaminu ale może szefostwo przymknie oko albo przeniesie temat Dwie niecodzienne sprawy na forum. Po pierwsze jednoślad, a po drugie relacja wideo zamiast zdjęć. Mam nadzieję, że spodoba się równie dobrze jak Mercedes w124 taxi. Jak zwykle u mnie detailing plus lakiernictwo. Tym razem po raz pierwszy custom paint. Zapraszam. 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted June 5 Report Share Posted June 5 Piękna robota! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grechut Posted June 6 Report Share Posted June 6 Ekstra! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoBee Posted June 6 Report Share Posted June 6 Damn! Motocykle to nie moja bajka ale to zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Pięknie ogarnięte koło!Pytanie laika: po co to ręczne nanoszenie złotej farby na zbiornik? Nie dostrzegłem jakiegoś efektu na gotowym lakierze- czy źle patrzę?Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yKawa Posted June 6 Author Report Share Posted June 6 5 godzin temu, RoBee napisał: Pytanie laika: po co to ręczne nanoszenie złotej farby na zbiornik? Nie dostrzegłem jakiegoś efektu na gotowym lakierze- czy źle patrzę? Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Jak się przyjrzysz to na złotym są ciemniejsze plamki złota, chciałem osiągnąć efekt nierówności, postarzenia. Zielony wyszedł bardzo butelkowy i złoty prawie też Za każdym razem Moto wygląda inaczej przez różne światło,im więcej słońca tym bardziej zielony i złoty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted June 6 Report Share Posted June 6 Malowanie nie w moim stylu ale za nakład pracy i nagranie tego szacun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
analyzator Posted June 7 Report Share Posted June 7 Kurde ale robi Też nie jestem motocyklowy ale to wygląda pięknie i sporo blachy do malowania jak na moto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts