Jump to content

OPINIE I SUGESTIE

Recommended Posts

• Administrator

Może zacznę żeby było wszystkim łatwiej.

Sklep #dh znam praktycznie od pierwszego dnia działalności. Nasza współpraca zaczęła się od szkoleń właściciela, budowania relacji z dystrybutorami, nieśmiałych zamówień.
Dziś zaopatruje się praktycznie tylko w @Detailing House
Oczywiście nie jest idealnie a dlaczego?
Zawsze kupuję więcej niż zamierzałem, często ciągnie mnie do Trójmiasta żeby "odpocząć z rodziną", wymieniać te wady można bez liku ale są też zalety 😍
Firmę tworzy człowiek z wielką pasją i ogromnym sercu. Team DH to fachowcy w swojej branży, nie tylko sprzedawcy patrzący na słupki.
Zamówienia zawsze przychodzą kolejnego dnia, są pieczołowicie pakowane. 

Polecam!!!

p.s. zapomniałem o jeszcze jednej wadzie, Piotr jest fanem wosków i do oferty sklepu wprowadza za dużo ciekawych pozycji z tej kategorii.

• Super 1

Może zacznę żeby było wszystkim łatwiej.

Sklep #dh znam praktycznie od pierwszego dnia działalności. Nasza współpraca zaczęła się od szkoleń właściciela, budowania relacji z dystrybutorami, nieśmiałych zamówień.
Dziś zaopatruje się praktycznie tylko w @Detailing House
Oczywiście nie jest idealnie a dlaczego?
Zawsze kupuję więcej niż zamierzałem, często ciągnie mnie do Trójmiasta żeby "odpocząć z rodziną", wymieniać te wady można bez liku ale są też zalety 
Firmę tworzy człowiek z wielką pasją i ogromnym sercu. Team DH to fachowcy w swojej branży, nie tylko sprzedawcy patrzący na słupki.
Zamówienia zawsze przychodzą kolejnego dnia, są pieczołowicie pakowane. 

Polecam!!!

p.s. zapomniałem o jeszcze jednej wadzie, Piotr jest fanem wosków i do oferty sklepu wprowadza za dużo ciekawych pozycji z tej kategorii.

Terminowość dostaw oraz sposób pakowania przesyłek przez ekipę DH przeszły już chyba do forumowych legend ;) na duży plus można też zaliczyć, wspomniany już przez Arka, asortyment. Ciekawe marki i rynkowe smaczki, to na pewno jedna z cech charakterystycznych sklepu. Od siebie również polecam!

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Może i ja dodam coś od siebie: sklep DH znajduje się obecnie w mojej "Trójce" ulubionych sklepów, w których najczęściej (a ostatnio wyłącznie) się zaopatruję. O tej "Trójce" decydują: nietuzinkowy asortyment (czyli możliwość zakupu produktów, których u konkurencji nie znajdę), dostępność potrzebnego asortymentu i jego dobra cena. Sklep DH spełnia wszystkie te trzy warunki - pomijam szybkość realizacji zamówień, jakość realizacji i pakowania, które również są na najwyższym poziomie. Cieszy mnie fakt, że u Piotra znajduję duży wybór ciekawych wosków - ostatnio stałem się bardziej "woskowy", niż "powłokowy" i dzięki DH mogę zasilać swój arsenał "woskowymi smaczkami"... I pomimo, że "Trójka" ulubionych sklepów dosyć często w przyjemny sposób nadwyręża stan mojego portfela, to apetyt na nowości i ciekawostki jest nadal niezaspokojony. Dlatego czekam na kolejne smaczki, nowości i niedostępne dotychczas (lub dostępne kiedyś) marki detailingowe 🙂

A to i ja dodam cos od siebie :). Tak uwielbiam robić u Nich zakupy, jeśli czegoś u Nich nie kupuje to tylko dlatego, że gdzieś indziej znalazłem duuuużo korzystniejszą ofertę i nie mówię tu o różnicach rzędu 2-4 zł na produkcie za np. 50zł. Nawet jak DH jest droższy o taką różnicę i tak, nie wiedząc czemu, kupuje u Nich.

Ale.... Jeśli miałbym coś zasugerować, to wrzucenie do asortymentu padów Evoxy. Zaczynam je naprawdę lubić i brakuje mi tego w DH.

Pozdrawiam 😉

• Moderator

To i ja dodam coś do siebie. Podejście sklepu DH do klienta jest wzorowe 😎 pakowanie produktów, czas wysyłki oraz asortyment jest chyba najlepszy w Polsce 🥰 zakupy robię regularnie i nigdy nie było żadnych problemów 🥰 DH podbiło moje serce i portfel 😁 aktualnie DH to mój ulubiony sklep a są jeszcze 2 w których robię zakupy jednak to w DH najczęściej kupuję 😎

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Ja też sie do sugestii dorzuce - planujecie może dorzucenie do oferty produktów excede? Juz któryś raz chce u was jakies zakupy zrobić, i zawsze mi brakuje u was tego jednego producenta (a konkretniej to UWC i Tire&rubber'a)

No i jeszcze taka jedna małą sprawa - jakbyście dodali opcje ciemnego motywu to bylby miod, bo jak ktos nie ma wtyczki do takich rzeczy, to po posiedzeniu na forum (czy tam innych ciemnych stronach) i wejsciu na wasz sklep idzie oślepnąć (sporo sklepow niby jest biała, ale u was jakos to najbardziej odczuwam)