Arni Opublikowano Wtorek o 09:18 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 09:18 No dobrze ale CanCoata i Prepa już mam, jak się to ma do tego? Najpierw przygotowanie i prep, potem Artedeshine a potem Cancoat?
Arni Opublikowano Wtorek o 20:15 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:15 Godzinę temu, Rafal9304 napisał(a): Albo Repel albo Cancoat A no to nie ma tematu bo cancoata już mam i myślałem czy by jeszcze się nie pobawić, nie urozmaicić czegoś przy jednym z dwóch aut. Chyba zostawię i poeksperymentuję najwyżej ze sposobem aplikacji, oraz kładzeniem na odtłuszczonej powierzchni vs na ich primerze.
gprzesniak Opublikowano Środa o 12:58 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:58 @Arni Z powłok EVO od Gyona, masz kilka propozycji. One, Mohs, etc. Bezproblemowa aplikacja nawet na zewnątrz, docieranie i efekt. Możesz iść w Admire od Cleantle. Nie jest tak user friendly w kontekście aplikacji na zewnątrz, jak propozycje od Gyeona, ale tez nie powinno być kłopotów. Masz tego sporo Ja bym szedł w Mohsa Evo i dał go w 2 warstwach. Nie potrzebujesz top coata. Kładziesz 1 warstwę i po około 1h aplikujesz 2 Reasumując, czy będzie to coś od Gyeona, Admire czy Repel , każdy wybór jest bardzo dobry.
Rekomendowane odpowiedzi