antonio3 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 jak dla mnie to ten aplikator z tesco jest do d... Zapycha sie szybko i tepo sie nim pracuje a robilem nim swoje auto cleanerem need for speed. A krople ladne zeby ot nie robic
89matthew89 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 a gdzie takie można kupić w Tesco ? na dziale motoryzacji ?
antonio3 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 tak sa za 5zl dwie sztuki biala i brazowa. Testowalem je na innym forum nazwe znasz
enjoy1516 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Hawk nakładałeś na to jeszcze jakiś wosk ? czy tylko po tym tak kropelkowało ?
Hawk Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 enjoy1516, Nie, żadnego wosku. Efekt po samym SRP. antonio3, Muszę się z Tobą zgodzić. Jakościowo nie są jakieś rewelacyjne ale akurat nic innego pod ręką nie miałem.
uri90 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Produkt wybacza drobne błedy - raz czy dwa ręka mi zjęchała przy czarnych listwach , po późniejszym przetarciu czystą mf nie pozostawił żadnego śladu. ja miałem z nim zupełnie inne doświadczenia... może twoje listwy plastikowe są jakieś gładkie?? u mnie na chropowatym plastiku po SRP zostały takie ślady, że pomogło tylko APC
Hawk Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 uri90, Ja miałem wcześniej na listwy nałożony Poorboy's Trim Restorer - może na tym polegała różnica ? Plastiki jakieś super gładkie u mnie nie są.
enjoy1516 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 warto nakładać na to wosk ? czy nie skróci to jego ,,siedzenia " na lakierze ?
Moderator psemo Opublikowano 4 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 warto nakładać na to wosk ? czy nie skróci to jego ,,siedzenia " na lakierze ? Warto, pomimo osłabienia. Na pewno będzie to lepsze niż samo SRP. U mnie, na jednym z firmowych aut w zeszłoroczną zimę kombinacja SRP + PB EX-P wytrzymała 3 miesiące wspomagana po myciu Last Touch'em.
damian Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja na AG SRP nakładam AG EGP.
uri90 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 warto nakładać na to wosk ? nawet powinienes SRP to dobry podkład pod wosk
Deco Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=241032
yesfan Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Super Resin Polish ma nową wersję, a Autoglym nowe logo. Więcej: http://www.autoglym.com/enGB/product-pr ... HD&Range=2
pro rider Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Ostatnio postanowiłem użyć SRP które kupiłem dawno temu i zapomniałem o nim, jest to naprawdę świetny produkt, bardzo przyjemny w aplikacji i dający bardzo fajny efekt.
Fiodor Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Ja też używałem niedawno SRP i gdzieś przeczytałem, że można nim czyścić uszczelki i gładkie plastiki. Zrobiłem próbę i efekt jest bardzo zadowalający, tylko trzeba czyścić kiedy produkt jest płynny do jego całkowitego usunięcia, a nie czekać aż będzie zaschnięty i dopiero czyścić. Uszczelki przy oknach i plastiki wygładziły się i nabrały naturalnego połysku, basku. Fajny efekt sami spróbujcie.
Marek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Pytasz czy RSP jest dostępny w Polsce? Idz do działu Partnerów Forum lub jakiegokolwiek sklepu w sieci z kosmetykami do aut.
kojak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A czy po SRP nałożony wosk FK Hi Temp będzie się o wiele słabiej,krócej trzymał i gorzej kropelkował ?
Moderator psemo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 kojak, Nakładaj, będzie dobrze
uri90 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dokladnie sam testowałem SRP + FK Hi temp to dobre połączenie, o ile poczekasz aż SRP "zwiąże sie" z lakierem. Ja sobiłem to tak: wieczorem SRP na maszynie miękkim padem, później autko stało do rana i rano wytarłem z kurzu i nałożyłem FK (auto oczywiście nocowało w garażu z dodatnią temp. )
pLaYmAn Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Potwierdzam, taka kanapka wytrzyma kilka miesięcy
enjoy1516 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marek chodziło mi o nowego srp
Marek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu bedę miał u siebie Ntomiast rozlewany z 5l jest dostępny już Info w dziale Partnerów Forum
yacek _b Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marek chodziło mi o nowego srp nowe SRP na allegro sprzedaje TemaChem ( zestaw )
Rekomendowane odpowiedzi