Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to ten aplikator z tesco jest do d... Zapycha sie szybko i tepo sie nim pracuje a robilem nim swoje auto cleanerem need for speed. A krople ladne zeby ot nie robic

Opublikowano

enjoy1516, Nie, żadnego wosku. Efekt po samym SRP.

antonio3, Muszę się z Tobą zgodzić. Jakościowo nie są jakieś rewelacyjne ale akurat nic innego pod ręką nie miałem.

Opublikowano
Produkt wybacza drobne błedy - raz czy dwa ręka mi zjęchała przy czarnych listwach , po późniejszym przetarciu czystą mf nie pozostawił żadnego śladu.

ja miałem z nim zupełnie inne doświadczenia...

może twoje listwy plastikowe są jakieś gładkie?? u mnie na chropowatym plastiku po SRP zostały takie ślady, że pomogło tylko APC

Opublikowano

uri90, Ja miałem wcześniej na listwy nałożony Poorboy's Trim Restorer - może na tym polegała różnica ? Plastiki jakieś super gładkie u mnie nie są.

• Moderator
Opublikowano
warto nakładać na to wosk ? czy nie skróci to jego ,,siedzenia " na lakierze ?

Warto, pomimo osłabienia. Na pewno będzie to lepsze niż samo SRP.

U mnie, na jednym z firmowych aut w zeszłoroczną zimę kombinacja SRP + PB EX-P wytrzymała 3 miesiące wspomagana po myciu Last Touch'em.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio postanowiłem użyć SRP które kupiłem dawno temu i zapomniałem o nim, jest to naprawdę świetny produkt, bardzo przyjemny w aplikacji i dający bardzo fajny efekt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też używałem niedawno SRP i gdzieś przeczytałem, że można nim czyścić uszczelki i gładkie plastiki. Zrobiłem próbę i efekt jest bardzo zadowalający, tylko trzeba czyścić kiedy produkt jest płynny do jego całkowitego usunięcia, a nie czekać aż będzie zaschnięty i dopiero czyścić. Uszczelki przy oknach i plastiki wygładziły się i nabrały naturalnego połysku, basku. Fajny efekt sami spróbujcie.

Opublikowano

Pytasz czy RSP jest dostępny w Polsce? :thumbdown:

Idz do działu Partnerów Forum lub jakiegokolwiek sklepu w sieci z kosmetykami do aut.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A czy po SRP nałożony wosk FK Hi Temp będzie się o wiele słabiej,krócej trzymał i gorzej kropelkował ? :idea:

Opublikowano

dokladnie :good: sam testowałem :) SRP + FK Hi temp to dobre połączenie, o ile poczekasz aż SRP "zwiąże sie" z lakierem.

Ja sobiłem to tak: wieczorem SRP na maszynie miękkim padem, później autko stało do rana i rano wytarłem z kurzu i nałożyłem FK (auto oczywiście nocowało w garażu z dodatnią temp. )

Opublikowano

Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu bedę miał u siebie

Ntomiast rozlewany z 5l jest dostępny już Info w dziale Partnerów Forum