Slovak Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Forum zostało dzisiaj zaktualizowane do najnowszej wersji, wszystkie zmiany widoczne są w domyślnym stylu phpBB 3.1 czyli prosilver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam mam pytanie. Czemu nie moge pisac odpowiedzi w dziale "Sprzedam" ? Wymagana jest rezerwacja odpowiedzia w poscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Za krótko jesteś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ehh w tym czasie uciekaja mi ciekawe oferty Dzieki za odpowiedz. Edit: za krótko znaczy za mało napisanych postów czy za krótki czas na forum ? W regulaminie nic nie wyczytałem niestety o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tomas22, 71559 3. Ogłoszenia o sprzedaży mogą zamieszczać wyłącznie osoby posiadające staż na forum wynoszący minimum 30 dni. 4. Ogłoszenia o kupnie mogą zamieszczać wyłącznie osoby posiadające staż na forum wynoszący minimum 30 dni. Jak byk w regulaminie działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie mam zamiaru pisać ogłoszenia tylko na nie odpowiadać. Przydała by się może taka zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie mam zamiaru pisać ogłoszenia tylko na nie odpowiadać. Przydała by się może taka zmiana. Jesteś świeżo po rejestracji, cytuje 4 punkt regulaminu forum który akceptowałeś przy rejestracji 4. Każdy nowy użytkownik po zarejestrowaniu jest zobowiązany do przedstawienia się w dziale PRZYWITAJ SIĘ (po wejściu do działu klikamy na NOWY TEMAT) oraz do zapoznania się z FAQ Portalu. Początkowo będziesz mógł jedynie odpowiadać w istniejących tematach na forum, dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz dostęp zakładania nowych tematów, dostępu do działu giełda posiadają jedynie użytkownicy z 30 dniowym stażem na forum Kosmetyka Aut. Przez dostęp rozumiane jest również fakt odpowiadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A no i teraz zauważyłem Skupiłem się na regulaminie działu ogłoszeń Zwracam honory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Może wyskoczę jak Filip z Konopi, ale... Myślałem, że mam kłopot ze wzrokiem, skoro nie potrafię znaleźć przycisku "nowy temat" na którymkolwiek z podforów. Zorientowałem się jednak, że z pozycji niezalogowanego taki przycisk już się pojawia, ale po zalogowaniu otrzymuję komunikat, że nie mogę pisać na tym forum. Co muszę zrobić, by móc utworzyć temat? Mam kilka szczegółowych pytań, które chciałem zadać w jednym wątku w dziale "Szukam pomocy". Uprzedzając pytania - przywitałem się w odpowiednim dziale zaraz po rejestracji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Regulaminu podczas rejestarcji chyba jednak nie przeczytałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Michał126, a wystarczyło się zapoznać z tym tematem - viewtopic.php?f=66&t=25057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Nie chciałem pisać w innych wątkach bez sensu, przed poruszeniem własnej kwestii, więc będę musiał postarać zrobić to z sensem. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmygel86 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 WItam, Panowie chcialbmy sprzedac kosmetyki do samochodu ktore zakupilem w piatek w sobote raz uzylem. (szampon, wosk, cos do czyszczenie feld, prima amigo, reczniki) - chcialbym to wszystko sprzedac po okazyjnej cenie - jednak detailing to nie dla mnie ... nie moge nic wystawic na gieldzie ... czy mozecie to zrobic ? z gory dzieki za info i sorki za zasmiecanie. szkoda zeby te preparaty sie zmarnowaly - jak cos moze sobie je wykorzystac w lepszym celu niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 jimmygel86, Czwarty punkt regulaminu który wczoraj zaakceptowałeś Początkowo będziesz mógł jedynie odpowiadać w istniejących tematach na forum, dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz dostęp zakładania nowych tematów, dostępu do działu giełda posiadają jedynie użytkownicy z 30 dniowym stażem na forum Kosmetyka Aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voxeti Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jak mam napisać jakiegokolwiek posta w dziale "szukam pomocy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Masz możliwość odpowiadania w istniejących tematach, wystarczy poczytać poprzednie posty w tym temacie i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Forum zostało dzisiaj zaktualizowane do najnowszej wersji phpBB, wszystkie poprawki są widoczne od razu w stylu prosilver. Reszta stylów zostanie zaktualizowane w późniejszym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Hej.Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od paru dni non stop przy tym dzwoneczku mam powiadomienia, że jest odpowiedz itp...Wcześniej było tak, że pojawiało się to jak ktoś odpowiadał na mój post, a teraz dotyczy to każdego tematu..problem w tym, że mi to zawala skrzynkę mailową..Da się to jakoś usunąć, żeby mi to nie wyskakiwało?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Sprawdź co masz zaznaczone: - ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options - ucp.php?i=ucp_main&mode=subscribed - ucp.php?i=ucp_main&mode=bookmarks - ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek6 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja chciałbym poruszyć inna kwestię. Przejrzałem chyba każdy dział na tym forum i zdecydowałem się zacząć przygodę z detailingiem. Chciałem założyć temat odnośnie zestawu kosmetyków i poddać go ocenie, niestety jak wiemy do założenia tematu wymagana jest ilość 10 postów:/ Czyli trzeba na siłę czasami je pisać i to nie byle gdzie bo nie każdy post jest liczony. A myślałem że w tym tygodniu uda się coś złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Radek6, masz tyle tematów, że naprawdę nie potrzeba zakładać kolejnego do oceny zestawu, wystarczy szukać i znajdziesz odpowiedź na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek6 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tak jest wiele tematów, dzięki temu jestem w stanie po kilku dniach czytania, bez większego problemu stworzyć swój zestaw, tak jak i wielu innych, mimo to powstają kolejne tematy i zawsze znajdą się jakieś uwagi odnośnie zestawów i głównie jest to spowodowane indywidualnym podejściem do każdego "budżet, cel, połączenie różnych środków itd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macios Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam mam pytanie dlaczego nigdzie nie mogę założyć nowego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Regulamin się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W dniu dzisiejszym zaktualizowałem wtyczkę Tapatalk, Lightbox i kilka innych mniejszych, gdybyście zauważyli jakieś niedogodności/problemy proszę o ich zgłaszanie w tym temacie. Przy okazji zmieniła się wtyczka "przewijania" od teraz można jednym kliknięciem przenieść się na górę i dół forum, przy okazji pojawił się inny skromny dodatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi