Master kecav Opublikowano 21 Września 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie wiem co się dzieje z forum. Od wczorajszego wieczoru wyswietla mi się tylko tło forum bez jakichkolwiek tekstów. Jedynie poprzez tapatalka mogę czytać wiadomości. Wysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Forum nie działa u mnie na iOS 9, na 8 wszystko było ok, a teraz po odpaleniu forum pokazuje się tylko tło i nic więcej. Ma ktoś taki sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wczoraj i dziś z samego rana miałem to samo, teraz na Firefoxie działa już normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Kryman, u mnie było tak samo od samiutkiego rana, ale już śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie wiem co było przyczyną tego błędu, ale odświeżyłem wszystkie style forum i działa już poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Potwierdzam, u mnie już wszystko wróciło do normy. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Problem z datą na TT został zgłoszony poprzez oficjalny ticket oraz założyłem temat na ich forum w przeciągu 3 dni mają odpowiedź na moje pytanie, być może tym razem odpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Super, trochę to upierdliwe. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Prosiłbym wszystkich o sprawdzenie czy problem z datą na Tapatalk został rozwiązanych, właśnie przed chwilą wgrałem nową wersję wtyczki zaktualizowaną o moje uwagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja teraz w ogóle nie mam daty w TT. Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja teraz w ogóle nie mam daty w TT. Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Możecie porobić zrzuty ekranowe? Ponieważ nie mam jak osobiście tego sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 U mnie również brak daty w TT, jest jedynie numer posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Więc być może w ogóle wyłączyli datę w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg73 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja mam dalej 01.01.1970 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Posiedziałem samemu i sprawa wygląda następująco, dziś wydana została nowa aplikacja TT na Androida i prosiłbym, abyście sobie ją zaktualizowali. Inaczej będziecie mieli niepoprawną datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Właśnie zrobiłem aktualizacje do najnowszej wersji i dalej nie ma daty. Na innych forach jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja tez dzisiaj robiłem aktualizacje i nie ma daty. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Na dwóch różnych kompach/ip po napisaniu posta nie przeładowuje się strona , nie wiem czy problem jest na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja tez dzisiaj robiłem aktualizacje i nie ma daty. Sprawdzałem na drugim forum, które obsługuje i tam również nie ma już daty przy postach, więc jest to zamierzone działanie ze strony twórców Tapatalk. Na dwóch różnych kompach/ip po napisaniu posta nie przeładowuje się strona , nie wiem czy problem jest na forum ? Problemem była nowa wersja Tapatalk w nocy została wydana poprawka, która jest już wgrana na forum. Przy okazji wyłączyłem Wasze podpisy z Tapatalk na forum, które jedynie większość denerwowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie zamierzam się spierać co do zamiarów twórców TT, ale na innych forach daty są, np. PIKUR czy Alfaholicy. Chyba że chodzi o wtyczkę TT dla danego silnika forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie zamierzam się spierać co do zamiarów twórców TT, ale na innych forach daty są, np. PIKUR czy Alfaholicy. Chyba że chodzi o wtyczkę TT dla danego silnika forum. Zanim zaczniecie się czepiać mnie, to zapytajcie administratorów swoich for - kiedy aktualizowali ostatnio skrypt forum i wtyczkę Tapatalk (nowe wersje wtyczki wydano na phpBB 3.0, phpBB 3.1, vBulletin, IP.Board, SMF). Jako jeden z niewielu administratorów na bieżąco aktualizuję skrypt forum, wszystkie wtyczki, system na serwerze i wykonuję sporo innych aktualizacji, których nikt nie dostrzega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Slovak, nikt się nie czepia, zwłaszcza do nakładu pracy, ale sam lepiej ode mnie wiesz, że apka TT a wtyczka TT do silnika forum to dwie różne rzeczy, a z Twojej poprzedniej wypowiedzi nie wynika, co było poprawianie - wtyczka czy apka. Skoro piszesz, że mamy zaktualizować TT, to rozumiem, że apkę - a to akurat nic nie zmieniło w temacie pojawiania się aktualnych dat. Ze swojej strony temat uważam za zamknięty, bo jak rozumiem nowa wtyczka TT nie dorzuca dat do wyświetlanych pod TT postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zaktualizowana została wtyczka forum oraz aplikacja, na starej aplikacji pojawiała mi się nadal niepoprawna data, na nowej wersji aplikacji już nie mam tego problemu. Znajdź w Tapatalk forum Włóczykij i jest ono również na phpBB 3.1.6 oraz najnowszej wersji Tapatalk, tam też znikła data w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ze swojej strony temat uważam za zamknięty (...). Tytułem post scriptum dorzucę, że nie na każdym forum (czytaj: nawet ze starą wtyczką) data była błędna, dlatego nie uważam, żeby winna była tylko stara wtyczka czy stara apka. Jeżeli coś nie banglało pomiędzy TT a silnikiem forum, a teraz jest OK (choć bez daty), to nie ma o czym dyskutować. WYSIWYG i tyle. A włóczykija obadam przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi