damiann88 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 "Błąd ogólny SQL ERROR [ mysqli ] Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x89 )...' for column 'message_text' at row 1 [1366] Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny. Poinformuj administratora witryny lub webmastera: af@freiberger.biz" Nie mogę wysyłać PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Maja 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Błędy pojawiają się w momencie gdy przeprowadzane są prace konserwacyjne. Proszę się nie niepokoić. Zwykle trwa to od kilku do kilkunastu minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam Wyszukiwanie totalnie nie działa. Nie wiem czy zakladac nowy temat na moje pytanie bo pewnie szybko trafi do kosza wiec proboje cos wyszukac Tutaj przyklad: Szukam cos na temat ZYMOL HD Cleanse W tym temacie np: viewtopic.php?f=11&t=540 Szukam wyrazenia "HD Cleanse" - wystepuje np w poscie 5tym: autor: Łukasz » 3 paź 2009, o 12:59 A wyszukiwarka zwraca: Znalezione wyniki: 0: HD Cleanse Szukane wyrażenie: hd cleanse ignorowany: hd Wyszukiwanie zaawansowane Szukaj w wynikach: Znalezione wyniki: 0 • Strona 1 z 1 Nie znaleziono elementów spełniających kryteria szukania. Czy jest osobny temat o ZYMOL HD CLEANSE moze podacie linka bo nie chce zakładać nowego tematu... No a co do wyszukiwania nie znam forum na którym by to działało dobrze .... silnik który musi przedrzeć sie przez taką ogromną bazę nie wyrabia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Maja 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Może Zymol HDC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Może Zymol HDC ? Tez... probowalem: HDC HD-Cleanse Cleanse Zymol HDC bez sciem - masakra. Dla HDC znajduje mi to: http://s6.postimg.org/nitkojzr5/Screen_ ... _20_06.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Domel, problem tkwi w indeksie wyszukiwarki, który po konwersji nie został od nowa utworzony wraz z tematami/postami, które były napisane na phpBB2 by przemo. Obejmuje on jedynie tematy/posty napisane już na phpBB3, stworzenie nowego indeksu wyszukiwarki nie wchodzi obecnie w grę, musiałbym wyłączyć forum na kilka godzin, aby wykonać kilkaset zapytań w bazie danych + utworzyć nowy indeks wyszukiwarki. Nie byłem jeszcze administratorem na forum, jak odbywała się konwersja i kilka spraw zostało zaniedbanych. Mogę dodać osobną podstronę, gdzie umieszczę Wam wyszukiwarkę od Google.pl, która będzie wyszukiwała jedynie na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Domel, problem tkwi w indeksie wyszukiwarki, który po konwersji nie został od nowa utworzony wraz z tematami/postami,....... Wiesz, dla mnie no problem. Jestem już tutaj kilka lat i jakoś sobie poradzę, mniej więcej wiem co gdzie i jak szukac Ale zbliżają sie wakacje i zacznie sie "spamowanie" i posty w stylu - "szukałem i nie znalazłem" Rozumiem problem doskonale. Wyszukiwarka od google - super pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wyszukiwarka od google - super pomysl Proszę, tutaj testowo dodałem Wam wyszukiwarkę od Google - google.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jeśli chodzi o wyszukiwanie to ja widzę jeden duży problem. Większość użytkowników posługuje się skrótami: HDC, BSD, SG BCS, SV, CS, itd. Doświadczony użytkownik może wpaść na to i szukać skrótu, ale mniej dla mniej doświadczonego to może być nie do przeskoczenia. Podobnie jest to nie do przeskoczenia w Google, nie wiem czy w phpBB da radę ustawić takie synomimy. Sam pomysł wyszukiwarki w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 poorsultanpl, tutaj masz skróty które występują na forum viewtopic.php?f=25&t=655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Wyszukiwarka od google - super pomysl Proszę, tutaj testowo dodałem Wam wyszukiwarkę od Google - google.php Rewelacja, teraz to można szukać informacji Moze guzik do "google" kolo "mini-chat" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Domel, postaram się gdzieś dodać odpowiednią ikonkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jest git, ta wyszukiwarka lepiej działa, chociaż też ma wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Domel, postaram się gdzieś dodać odpowiednią ikonkę . Pełna profeska Jakbys szukal roboty w IT w Kato,Wroclaw,Krakow daj znac :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dlaczego podpis, który ustawiłem w profilu nie jest dołączany do moich postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jesteś nowym uzytkownikiem i nie masz możliwości umieszczania podpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzięki, widocznie nie doczytałem regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Pytanie dotyczące Tapatalka: Wrzucam dwa posty, jeden pod drugim, czy są automatycznie scalane? Pytam, bo wydaje mi się, że tak, ale może to robota modów, a choć staram się im pracy oszczędzić, to jednak czasem zdarza się puknąć nie te miejsce ekranu, co trzeba - i wysłać wiadomość, zamiast dać enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Powinno łączyć, ale czasami widzę, że modyfikacja ma z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 funkoval ja je połączyłem, bo był jeden pod drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Slovak, damianTDCi, dzięki za info, postaram się nie testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Przeczytałem parę stron wstecz i nikt nie zgłaszał problemu więc wina chyba leży po mojej stronie Co zrobić, żeby strona forum wyświetlała się na całym ekranie, teraz jest zwężona na ok. 3/4 ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Miałem to samo. Pomogło F5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 booohal dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Czy tylko u mnie banner się tak wyświetla na tablecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi