analyzator Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Jeszcze jedna uwaga co do hydro na myjce. Mam taką jedną w okolicy na której jak umyję auto swoją chemią a od nich tylko woda to mam tafle czy zaburzone hydro. Dobrze dzień czy dwa po popsikac z butelki.
Strus Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ja w ogóle mam wrażenie że z tą deklarowaną trwałością to producentów ostatnich wynalazków mocno fantazja ponosi. 4
menior Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 56 minut temu, Strus napisał: Ja w ogóle mam wrażenie że z tą deklarowaną trwałością to producentów ostatnich wynalazków mocno fantazja ponosi. Zwlaszcza jesli chodzi o produkty w spraju ktore sa najlepiej sprzedawane
V1RU$ Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 20 minut temu, menior napisał: Zwlaszcza jesli chodzi o produkty w spraju ktore sa najlepiej sprzedawane Zgadza się. Sam się na tym łapie/łapałem. Teraz przestaję zwracać uwagę na trwałość. U mnie Cover też bez szału na kilku autach. Jedyne co strasznie mi się w nim podoba to śliskość, lakier po nim jest mega śliski. Teraz bawię się Sonax Xtreme Spray i odnoszę wrażenie, że wciąga nosem COVERA. Ale jeszcze pobawię się nim. Ja się tego typu produktami jarałem mocno, ale teraz mój zapał ostygł i widzę je tylko jako produkt do ratowania umierającego wosku itp. gdy jeszcze mamy trochę zimy przed nami a czekamy na wiosnę. No i latem używam do moich wszystkich rowerów, szybkie mycie i na mokro cyk pyk. 3
menior Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Niestety woski nie sa w modzie a z powlokami to juz trzeba miec doswiadczenie wiec producenci sie dostosowują wymyslajac wszelakie spray waxy o deklarowanych mega trwalosciach ktore kazdy polozy w 5 minut
V1RU$ Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 1 minutę temu, menior napisał: Niestety woski nie sa w modzie a z powlokami to juz trzeba miec doswiadczenie wiec producenci sie dostosowują wymyslajac wszelakie spray waxy o deklarowanych mega trwalosciach ktore kazdy polozy w 5 minut Tak kładzenie tego to cyk pyk i koniec, ale trwałość słabo.
PawelRDM Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 U mnie po miesiącu podobnie śliskość, lusterko świetnie ale hydro już słabiutko a lubię jak jest wyraźne wiec wleciał WG i jest tak jak powinno być. 1
menior Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Czyli u wszystkich podobnie to wyglada od siebie dodam ze po 2 miesiacach nie bylo juz ani sliskosci ani lusterka i kompletna tafla
Strus Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 U mnie około 8-10 stycznia planuję mycie. Tak, żeby mniej więcej 2 miesiące minęły. Więc zdam relację 3
Strus Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Umyte, wrzucone info. Słabo, że tak powiem
Pioter83 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 Kupiłem ten produkt z zamiarem że wytrzyma przynajmniej 3 miesiące w zimie ale po 1 miesiącu kropling i zrzucanie wody słabe.
analyzator Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 To się powinno nazywać uncover
Rekomendowane odpowiedzi