piotrek233 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Jakiś grafit, antracyt, czerwony.
lukeu Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @piotrek233 w sumie złoty metalik też chyba spoko. Orientuje sie ktoś czy na proszkowy lakier można użyć Foliatec'a?
Karbo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @lukeu kibicuje mocno! Sam miałem zadbanego przedlifta i wiele nocy biłem się z myślami co zrobić z silnikiem, bo 1.8 to 1.8 Finalnie sprzedałem auto, rozsądek wygrał. Serducho nadal boli a minęły już z dwa lata Dodawaj kolejne updaty, jak tylko coś będziesz miał nowego lotka siadła kozacko, a kolor zacisków, to kwestia gustu... Myślę, że nie ma co dawać czerwonych, czarne do tego koloru auta myślę, że siądą ideolo
Moderator Streat Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2020 @lukeu czerwone odpadają do tego kolor auta, ja bym poszedł albo w złoty/miedziany lub grafitowy
Mlekosław Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Moim zdaniem grafit\srebrne Auto jest bardzo ładne i schludne, ten złoty kolor może się rzucać w oczy i być wyzywający no i złote kojarzą mi się z Brembo z Imprezy 2
Qlimaxss Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @lukeuja bym chyba szedł w grafitowy . Czarny na razie niech będzie puki 3.0. Aaa jak servo pociągnie ta zmiane. Żeby ci potem , nie hamowało gorzej od serii.
Karbo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Qlimaxss napisał: ja bym chyba szedł w grafitowy Adaś Ty lepiej w wywalenie tego haka w stilo byś poszedł Taki żarcik Ja również obstawiam grafit, ew. zostawił czarny... Fajne w Twojej bawarce jest to, że nie jest zwieśniaczona, to naprawdę się podoba. Często gęsto takie samochody robią bardziej wrażenie w mega oryginale i takim idealnym dopasowaniu "nie krzyczących" akcentów niż nawalone wszystkiego co się może rzucać w oczy. 1
kepa416 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @lukeuja bym chyba szedł w grafitowy . Czarny na razie niech będzie puki 3.0. Aaa jak servo pociągnie ta zmiane. Żeby ci potem , nie hamowało gorzej od serii. Serwo w BMW jest od 316i do 330d takie samo. A co do koloru może coś takiego 3
wojtt Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 14:52, lukeu napisał: Mogę jeszcze pomalować w sumie na inny, tylko jaki? Przyznam że ta relacja mnie trochę zainspirowała Właśnie ogarniam auto na ślub i jak zobaczyłem efekt to kupiłem Zymola. Piękne auto i świetna relacja. Jeśli chodzi o zaciski to odradzam jaskrawe kolory - sam dałem się namówić na czerwony (do czarnego lakieru) i była straszna wiocha. Po miesiącu przemalowałem na srebrne. Szczególnie że masz fajny egzemplarz bez "tuningu". Masz ładne felgi - wg mnie zaciski powinny być tłem a nie odwrotnie. Czarne są ok, ew grafit lub srebrny jak w serii. Jeszcze tylko uwaga odnośnie malowania. Ostatnio kupiłem farbę Foliatec i szału nie ma - znacznie droższa od Hammerite a efekt ten sam.. 1
lukeu Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @piotrek233 @Karbo @Mlekosław @Qlimaxss @wojtt zaciski na 90% będą czarne, nie ma co cudować, to nie M3. Srebrne też fajnie siedziały, jednak jak już mam przód profesjonalnie zrobiony proszkowo to najlepszą opcją będzie domalować tył Dam znać jak coś zadziałam Póki co zmieniłem kierownicę na M Pakiet, tamta może i spoko wyglądała, jednak miała cieniutki wieniec, teraz to inna jazda. Oczywiście wyczyszczona i zabezpieczona - tym razem systemem ADBL'a. Trochę się mieni, ale to tylko kwestia światła. 2
Qlimaxss Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @kepa416 Dobrze wiedzieć . A ten kolor który poleciłes to według mnie strzał w 10. @Karbo Hahahaha , jedna śruba już odkręcona
Gesiu_15 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Świetny kolorek twojej Bmw , bardzo dobra robota Cóż mogę ci życzyć , Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia 1
Auto-Detaling Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Kolego szczotka z dunlop jak długo Ci juz wytrzymała ? mam i jest bardzo chłonna na wode przez co troche nabiera wagi
lukeu Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Auto-Detaling Trzeci rok już ją mam, jedyne co to zsuwa się z blaszki, ale oprócz tego nie zauważyłem nic negatywnego. W tamtym tygodniu kupiłem drugą taką samą w biedronce za 12 zł
Auto-Detaling Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Lukeu w biedrze też zaopatrzyłem się w te akcesoria z Dunlop byłem ciekaw czy coś to wart i w sumie nawet rękawica jak tej kasie to warto do mycia auta
Rekomendowane odpowiedzi