Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020
Eidos71 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Wyszedł trochę przydługi film... Ale update'y będą krótsze 1 1
pablo15005 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 @Eidos71 polecam aplikacje na mokro, bajka. Pierwszym razem jak mi Grzegorz podrzucil produkt aplikowalem na sucho i byly mieszane uczucia. 1
Eidos71 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, pablo15005 napisał: @Eidos71 polecam aplikacje na mokro, bajka. Pierwszym razem jak mi Grzegorz podrzucil produkt aplikowalem na sucho i byly mieszane uczucia. Chciałem, aby każdy produkt miał równe szanse - gdyby miało się okazać, że NCR 1,61 wykazał się mniejszą trwałością, winą prawdopodobnie obarczano by częściowo aplikację na mokro (rozcieńczenie produktu) - dlatego każdy z produktów aplikowałem "na sucho".
powalla Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 No ale producent zaleca na mokro, więc teraz jeśli okaże się słabszy, to może być wina aplikacji niezalecanej przez producenta
Bapko Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 [mention]Eidos71 [/mention] fajny test! Ja bym tu jeszcze widział właśnie jeden pasek z Reloadem ale aplikowanym właśnie jak koledzy i sam producent sugerują- na mokro. Możliwe ze wtedy, nie dość ze łatwiejsza aplikacja i docieranie ale może i look z trwałością by lepiej wypadły! Ale to tylko taka moja luźna sugestia
Tomas-sg Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 @Eidos71 koniecznie do testu z aplikacja "na mokro" musisz odebrać ode mnie powłokę "x"
Eidos71 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 @powalla @Bapko - no problem. Doaplikuję na mokro @Tomas-sg - jutro mogę podjechać ?
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Szanowni Koledzy, dopuszczalna jest również aplikacja na sucho. Wówczas wilgoć potrzebna do uruchomienia reakcji chemicznej i utwardzenia się powłoki pobierana jest z powietrza. Na mokro jest poprostu wygodniej i skuteczniej. Dobrego dnia Grzegorz z Neoxal-u 1
Bare Shine Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Tak, ale z tego co przech chwile testowalem, aplikacja na sucho jest dosyc uciazliwa.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgadzam się. Na mokro jest łatwiej
Eidos71 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Ale na sucho nie ma tragedii. Znam bardziej upierdliwe w aplikacji produkty 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Jak w tym dowcipie o maści na szczury- można i tak, można i tak. Lub- cel uświęca środki
Moderator Streat Opublikowano 8 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE Osobiscie aplikowałem na mokro i aplikacja bezproblemowa także ja chyba zostanę przy aplikacji na mokro a chce go zarzucić na całe auto ciekawe czy polubi sie z aqua 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020
Moderator Streat Opublikowano 14 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE dzisiaj kładłem reloader na całe auto i co mogę powiedzieć i doradzić to pomyślcie o dorzucaniu takiego korka jak jest w moonlight, mój atomizer po pierwszym użyciu odmówił dalszej współpracy i musiałem szukać innego atomizera a ciężko dobrać coś pod taki gwint. Zawsze to jakies rozwiazanie awaryjne bedzie w przypadku atomizera który padnie nieoczekiwanie. Co do samego produktu to pojawi sie odpowiednia fotorelacja moze juz dzisiaj 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 Bardzo dobry pomysł cz tym korkiem. Od jutra się tym zajmemy. Dzięki
Moderator Streat Opublikowano 14 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE to jak tylko bedziecie miec taki korek to dajcie znac bo planuje zakup wiekszej butli 1
powalla Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 Tylko tu znów od razu przypomina mi się mój problem, czyli jak produkt( nawet korkiem butelki) zetknie się z mokrym aplikatorem , to może zacząć się proces utwardzania . Może lepiej pipeta ? 2 1
FilipO Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 8 minut temu, powalla napisał: Tylko tu znów od razu przypomina mi się mój problem, czyli jak produkt( nawet korkiem butelki) zetknie się z mokrym aplikatorem , to może zacząć się proces utwardzania . Może lepiej pipeta ? Znowu nałożenie produktu na fibrę pipetą może zająć trochę czasu.. u mnie jak na razie nie ma z tym problemu, choc zobaczymy z czasem. Jedno jest pewne, fibra która sluzy do docierania produktu musi zostać szybko wrzucona do wody / wyprana, bo wkrotce moze sie nie nadawać do użytku. @NEOXAL EUROPE a co z aplikacja na reflektory przednie? Sprawdzaliście reakcje produktu z przednimi reflektorami? 1
powalla Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 No tyle że nawet korek z dziubkiem jak w ... Magi (tej przyprawy do zup , a nie piany) też nie będzie wygodny przy aplikacji mf 1
FilipO Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @powalla no niestety tak.. a jaki atomizer jest przy 250ml butelce? Cos jak w produktach FW / butelkach 250ml Work Stuffa? On daje całkiem przyjemną mgiełke, pytanie jak z trwałością... 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 A może coś takiego jak w płynie Ludwik? Co o tym sądzicie?
Moderator Streat Opublikowano 15 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE też to jest jakaś opcja, osobiście lepiej żeby było coś takiego niż zapchany atomizer z którym nic nie zrobimy fakt aplikacja produktu z atomizera jest bardzo wygodna u szybka. A jaki atomizer jest w opakowaniach 250ml? Bo tam można coś pokombinować.
kamil598 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 A co jakby zostawić atomizer ale dorzucać zwykłą zakrętkę do butelki a po każdej aplikacji wyjmować atomizer i go przepłukać a trzymać produkt tylko z zakrętką? 1
Rekomendowane odpowiedzi