Alfa47 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Ktoś poleci dobry zapach truskawki? Myślę nad sprayem od poorboy's world oraz chemical guys. Na Ile 500ml takiego zapachu wystarczy?
Strus Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Ja ostatnio rozpsikałem w aucie około 20 ml Strippera. Po 30 godzinach nic nie było czuć
nefifer13 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Trzeba powtarzać kilka dni z rzędu aplikację, a Stripper wtedy będzie pachniał dłuższy czas.Jak auto naciągnie zapachem wtedy pachnie rewelacyjnie jak perfumy które zmieniają stopniowo nuty. Polecam bo świetny.Kolega batinta z giełdy sprzedaje w różnych ilościach na test.
Silitari32 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 A ja nie wiem co wybrać i szczerze mówiąc nie mam nic w aucie. Wszystkie te "choineczki" zapachowe, które kupowałam dotychczas waliły taką chemią, że w efekcie po paru godzinach wyrzucałam je i wietrzyłam całe auto...
wezy Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Jaki zapach możecie polecić na obecną porę roku i zbliżającą się zimę? Używałem Scentway IMAO NY i zapach ma świetny ale to było latem, obecnie mam Precious Diamond Instinct, kolejny świetny zapach męskich perfum ale przy obecnych warunkach pogodowych jeden i drugi utrzymują się maksymalnie tydzień. Znacie coś bardziej trwalszego przy niskich temperatutach ale w podobnym klimacie do dwóch wymienionych? Czy najlepszą opcja na teraz są zapchy psikane?
Strus Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 IMO już pora na zapachy w nawiewy
wezy Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Obecnie mało jeżdżę samochodem a cały czas garażuje niestety pod chmurką i obawiam się ze niskie temperatury i tak zabiją zapach.
Strus Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Możecie powiedzieć jaka jest pojemność Scentway Vapo ? I jak z trwałością ? Tak samo jak z innymi sprayami ?
ditron Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Cześć Panowie, u mnie w markecie były teraz w promocji te zapachy Little Joe. Jako, że cena była okazyjna to zgarnąłem (zakupiłem) to co było na półce. Jakby ktoś był zainteresowany, bo sam ich wszystkich nie wykorzystam (mam zapas na 3 lata), to zapraszam na znany portal aukcyjny - wystawiłem je po 9 zł szt. Jest Vanilia, Passion i New Car.
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Nie ma to jak kupić po 3.77 w tesco czy gdzie to tam było i sprzedać "kolegom" na forum prawie 3xdrożej Dzięki... wolę kupić za 15zł bez promocji. 1
PiterG Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Nie ma to jak kupić po 3.77 w tesco czy gdzie to tam było i sprzedać "kolegom" na forum prawie 3xdrożej Dzięki... wolę kupić za 15zł bez promocji. Dokladnie. Osobiscie kupowalem po 3,77 w tesco. Kupilem wszystko co bylo. Ba... Nawet proponowalem na forum, ze moge sprzedac, ale tutaj uwaga.... Po cenie za ktora kupilem plus koszt poczty. Niestety jak widac niektorzy nie potrafia postrzegac tego forum jako grupy ludzi, znajomych, kolegow na ktorych nie warto robic "takich" interesow (oczywiscie partnerzy forum oraz sklepy dzialaja na innych zasadach). Wyklikane ze smartfona...
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 10 minut temu, SylPio napisał: Nawet proponowalem na forum, ze moge sprzedac, ale tutaj uwaga.... Po cenie za ktora kupilem plus koszt poczty. Właśnie nie pamiętałem kto... a nie miałem za bardzo czasu poszukać. Jest dokładnie tak jak piszesz... ludzie wysyłają sobie próbki, testery, produkty za free i nikt nie robi z tego wielkiego halo. Jeśli ktoś coś chce spróbować, też chętnie odleję trochę produktu. Za takie "promocje" jak wyżej to ja dziękuję... Partnerzy forum to inna bajka, przecież tym zarabiają na chleb więc normalne, że to ich źródło dochodu. Mimo to nawet tam są ludzie życzliwi i nie ma problemu, żeby wysłać komuś nowy atomizer bo stary padł, dołożyć fajną MF do próbki wosku, rozdać trochę próbek za zdjęcie czy wysłać nawet 2 produkty za free. Wiadomo, to też promocja dla nich, ale jednak nikt robiony w konia się nie czuje.
PiterG Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Właśnie nie pamiętałem kto... a nie miałem za bardzo czasu poszukać. Jest dokładnie tak jak piszesz... ludzie wysyłają sobie próbki, testery, produkty za free i nikt nie robi z tego wielkiego halo. Jeśli ktoś coś chce spróbować, też chętnie odleję trochę produktu. Za takie "promocje" jak wyżej to ja dziękuję... Partnerzy forum to inna bajka, przecież tym zarabiają na chleb więc normalne, że to ich źródło dochodu. Mimo to nawet tam są ludzie życzliwi i nie ma problemu, żeby wysłać komuś nowy atomizer bo stary padł, dołożyć fajną MF do próbki wosku, rozdać trochę próbek za zdjęcie czy wysłać nawet 2 produkty za free. Wiadomo, to też promocja dla nich, ale jednak nikt robiony w konia się nie czuje. Nic dodac nic ujac. Dokladnie tak jak piszesz Wyklikane ze smartfona... 1
ziomson Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Janusz biznesu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrowa93 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 W dniu 20.10.2017 o 11:42, ditron napisał: Cześć Panowie, u mnie w markecie były teraz w promocji te zapachy Little Joe. Jako, że cena była okazyjna to zgarnąłem (zakupiłem) to co było na półce. Jakby ktoś był zainteresowany, bo sam ich wszystkich nie wykorzystam (mam zapas na 3 lata), to zapraszam na znany portal aukcyjny - wystawiłem je po 9 zł szt. Jest Vanilia, Passion i New Car. Kolego za takie cos Sztum !!! A tak BTW to teraz jest ta promocja w Tesco? No bo u mnie posucha ...
PiterG Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 @mrowa93 nie pamietam czy promocja jeszcze trwa. Ja kupilem u siebie wszystko co bylo. Wczoraj jak bylem ponownie w sklepie po akcji promocyjnej nie bylo juz sladu. Wyklikane ze smartfona...
mk4tdi Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Ja u siebie w niedzielę zgarnąłem ostatnie 3 szt z promocji, dzisiaj byłem i "ludzików" nie ma nawet bez promocji.
ziomson Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Niestety wszystkie ludziki wykupił już Pan ditron. Możecie je na allegro zakupić. Na shellu są po 2 dyszki.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
krzychusc Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 @ziomson A w Kauflandzie jako nowość po 9.99pln
ziomson Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 [mention=18366]ziomson[/mention] A w Kauflandzie jako nowość po 9.99pln JADĘWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
ziomson Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Potwierdzam były 3. Wziąłem 2 może komuś się przyda jeszcze. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrowa93 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Ok to zobacze może jutro jeszcze u mnie będą bo man ten czerwony co wisi mi już od ok 3 miechow i tylko przy włączeniu na chwile popachni i ewentualnie jak go pod nos przytkne A zapach był nawet ładny z niego teraz jest zastanaeiam najchętniej nad thm New Car bo Vanili bym nie zniósł chyba bo już mi cjoinka kokosowa od WB eidi więc by mogło już mulic i to konkretnie
Strus Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Ponawiam pytanie W dniu 11.10.2017 o 20:13, Strus napisał: Możecie powiedzieć jaka jest pojemność Scentway Vapo ? I jak z trwałością ? Tak samo jak z innymi sprayami ?
Rekomendowane odpowiedzi