miHoo79 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz użyłem CG lemon i dzisiaj rano jak wsiadłem nic nie czułem. Zapach mi się podoba, ale trwałość żadna spróbuje następnym razem więcej psiknąć może pomoże. Tak samo sprawa sie ma z CG watermelon pachnie kilka godzin nawet po sporej dawce.... Wniosek: nigdy wiecej, strata pieniedzy
paull Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Trwałość cherry też nie jest zadowalająca chociaż sam zapach jest ekstra.
damian Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Z Monster Shine ktoś używa? Jak jest z trwałością zapachu?
kamilgt Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz użyłem CG lemon i dzisiaj rano jak wsiadłem nic nie czułem. Zapach mi się podoba, ale trwałość żadna spróbuje następnym razem więcej psiknąć może pomoże. Tak samo sprawa sie ma z CG watermelon pachnie kilka godzin nawet po sporej dawce.... Wniosek: nigdy wiecej, strata pieniedzy dobrze, ze w ostatniej chwili wywalilem go z zamowienia.. co w takim razie polecacie ? spray i zapachy owocowe (jakis grapefriut, cherry)
paull Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Ja następny zapach jaki planuję kupić to California Scents Original Spillproof Organic Air Fresheners - Coronado Cherry 42g (http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... y-42g.html) Jak skończy mi się CG to zainwestuje w ten. Był polecany na tym forum.
kamilgt Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Sklep jest własnością firmy La Luv Polska Jacek Loranty z siedzibą w Wołominie. calkiem blisko, jutro rano podjade i wybiore najlepszy dla mnie
paull Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Czekam na twoją opinie o tym produkcie
kostek73 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Mam wrażenie, że generalnie wszystkie te zapachy są krótkotrwałe (przetestowałem kilka). Pachną kilka godzin i już. Są bardziej odpowiednikami dezodorantów niż wody toaletowej, że o perfumach nie wspomnę. Z jednej strony to wada, ale IMHO też i zaleta. Mając kilka próbek można sobie zmieniać zapach w aucie w zależności od np. nastroju, pory dnia, "towarzystwa" które będziemy wozić, itp. Ponadto po otwarciu drzwi nie biją zapachem jak choineczki i nie powodują, że tworzywa i materiały w samochodzie "przesiąkają zapachem".
jodan Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Zapachy California Scents Original z tego co wyczytałem na forum są chwalone za zapach, jego trwałość no i cenę. Widzę, że nie tylko ja jestem zawiedziony zapachami CG. Dobrze, że kupiłem tylko tester, w innym przypadku prawie 50zł poszło by się ...
paull Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 jodan, w moim przypadku mówi się trudno. Szkoda że trzeba aplikować codziennie CG a nawet i częściej. Czasami mam takie wrażenie jakby zapach ulatniał się.
sq8shq Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 jezeli macie filtry kabionowe to mozna zaaplikowac takich zapach bezposrednio na filtr - pachnie zdecydowanie dluzej i ciekawie bo tylko jak sie wlaczy nawiew nie wiem jak to sie w polaczeniu z klima spisuje bo u siebie klimy nie posiadalem w kazdym razie CG StripperScent pachnial kilka dni calkiem przyjemnie po aplikacji na filtr kabinowy a po aplikacji na tapicerke wenatrz zapach byl bardzo ale to bardzo krotkotrwaly
Forest Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 No właśnie kilka dni... teraz czytam o tym California Scents i chyba nie ma konkurencji dla tego zapachu. 60 dni ponoć spokojnie wytrzyma a i wtedy jeszcze można wrzucić go do jakieś szafy No i jak pachnie jak tak czytam o nim na różnych forach to aż czuje go przed monitorem Ja kupuje California Scents!
sq8shq Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 no wiesz ale kilka dni jak dalem 3 psikniecia. patrzac na zawartosc opakowania to jezeli aplikowalbym nawet co 4 dni 3 psikniecia to starczyloby mi na minimum 4mc albo i lepiej. Problematyczne jest tylko aplikowanie bo trzeba sie dobierac do filtra - w audi 80 to akurat bylo 10 sekund wiec i niewielki problem no ale zawsze to jakies dlubanie... niemniej zapach ktory podalem jest tylko u CG a podoba mi sie na tyle ze bylem w stanie bez problemu zniesc klopoty z aplikacja na filtr (chociaz przez pierwszy tydzien zapach wydawal mi sie dziwaczny i jakis nie teges to pozniej sie w nim zakochalem)
pestka86 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Forest, przywiozłam sobie średnią puszkę California Scent z hameryki , zapach cherry , i powiem że jeździła u mnie w aucie od września 2010, do wczoraj , żel się zsechł ale nadal pachniało , teraz to co zostało pachnie mi w szafce z MF i jest dobrze wyczuwalne, inny zapach już dla mnie nie istnieje, ten jest NR1 , teraz mam zamiar się zaopatrzyć w większą ilość na zapas.
pestka86 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 żel się zsechł Jaki żel ? ja mam California scenst w puszce ,po paru miesiącach został suchy glutek wielkości kciuka który nadal pachnie, jest jeszcze spray, zawieszka buteleczka w kratkę nawiewu, puszka jak dla mnie najdłużej trzyma. jedyna wada ze ja trzeba stawiac a w niektórych autach może być z tym problem
Gość Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Przeciez w puszce nie ma zelu tylko nasączone kawałki drzewa cedrowego.
pestka86 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 jest 100% żel , nie wiem jak w sprzedawanych w PL puszkach ale chłopaki wiem co mam tam jest żel , a dokładniej opisując taka galareta zbita , co stopniowo wysycha kurczy się . Kupowałam w Ori sklepie może są różne wersje ja mam żelową
damian Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Moze w starszych zapachach tak było, bo wczoraj poczytałem o tych zapchach i są niby 3 drewienka w środku.
Administrator Evo Opublikowano 16 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Są dwie wersje zapachów CS,żelowa i "drewienkowa"
pestka86 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 damianTDCi, nie są to starsze zapachy bo one nadal są w ofercie , a wystarczy wejść na stronkę CaliforniaScensts i się przekonasz że są żelowe , ja np nie widziałam drewienkowych heh Evo, dobrze mówi są dwa rodzaje .
Forest Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Zamówiłem sobie 2 wisienki i 1 zapach nowego auta. Jak dojadą to napiszę jak pachną
kamilgt Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 wielkie podziekowania dla firmy http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/ za miła obsluge i poswiecenie mi 15 minut, az powącham wszystkie zapachy i wybiore CORONADO CHERRY. pachnie tak ladnie, ze w drodze powrotnej mialem ochote to zjesc xd bardzo fajna przykrywka z dozownikiem zapachu ogolnie pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne )
Gość Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 60 dni ponoć spokojnie wytrzyma Mam w samochodzie zapach California Scents Shasta Strawberry w puszce od 19 kwietnia. Minął prawie miesiąc i zapach jest jeszcze delikatnie czuć. Myślę, że jeszcze 2 tygodnie wytrzyma. Nie jest to 60 dni, ale i tak uważam, że produkt jest warty zakupu. Być może zapach ulatnia się szybciej ponieważ puszka stoi w miejscu narażonym na bezpośrednie działanie promieni słonecznych co wiąże się m.in. z szybszym parowaniem itd. Przy następnej okazji na pewno kupię Coronado Cherry lub Concord Cranberry. Sprawa ma się inaczej przy zapachach płynnych Poorboy's i Monster Shine. Kupiłem próbki PB Cherry, Pinacolada, Green Apple i Vanilla oraz MS Leather i Watermelon. Cieszę się, że tylko próbki, bo gdybym kupił pełnowymiarowe opakowania to długo plułbym sobie w brodę. O wrażeniach węchowych nie będę pisał bo to kwestia indywidualna. Uważam, że trwałość jest naprawdę słaba. Zapachy utrzymywały się nie dłużej niż 3 dni
Rekomendowane odpowiedzi