Przybysz Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Znajomy ma zapachy CS Kokos i Guma do żucia. Pierwszy niestety jakby stracił moc i to znacznie ale guma do żucia daje rade
Devdill Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Kupiłem dziś u Pawła z MxNowicki dwa odświeżacze marki Scentway. Pierwszy w formie zawieszki (London Club), drugi montowany na kratkę ( Escale a Bora Bora) nuty zapachowe bardzo fajne Jeżeli chodzi o intensywność po otwarciu to jest nieźle. Na pierwszy ogień poszedł Escale a Bora Bora który "rzuciłem" na kratki od nawiewu przedniej szyby, podczas powrotu od Pawła musiałem przestawić w pewnym momencie nadmuch (ustawiony na 16 stopni) z przedniej szyby na twarz ponieważ zaczynałem się czuć jakbym był faktycznie na Bora Bora Śmiechy, śmiechami ale zapach rzeczywiście jest mocno wyczuwalny w aucie, jednak nie na tyle aby był duszący tak jak np. CS Cherry, Golden State Delight itd. Dla mnie bomba
kruger Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 CS CC jeździ ze mną już trzecia puszka, bardzo lubie. Teraz zakupiłem testery Mainz Kokos i Jagode, fajnie pachną, ciekawe jak w samochodzie się sprawdzą. Miałem z CS jeszcze gume balonową ale w kompozycji z "zapachem wnętrza" mojego samochodu (Oplowska skóra itp) wychodził zapach wymiocin i wywaliłem go po 2ch dniach do drugiego samochodu. Za to CS mango-Melon polecam, bardzo fajny lekki zapach (tzn intensywny ale nie agresywny)
wooke Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2015 Osoby które używały CS Vent Sticks. Możecie napisać do czego można porównać zapachy "Mimosa Sunrise" i "Seaside Surf". Mam tylko Exotic cherry i jest z********.
luq92 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Zanabyłem drogą kupna puszkę CS Bubble Gum i jak dla mnie jest fenomenalna Nie podjeżdża chemią, zapach jak prawdziwa guma i przy okazji wyszło, że nie mam zbyt szczelnego samochodu, bo lekko zalatuje w garażu Zobaczymy ile wytrzyma.
jedrek1980 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 A ktoś może wypowiedzieć się Tuning Kingz owoce leśne
grabek246 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 jak z trwałością zapachów montowanych w kratkę nawiewów? które polecacie? u partnerów ciężko coś znaleźć
jedrek1980 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Używał ktoś neutralizatora zapachow Sonax jest skuteczny?Chciałbym pozbyć się zapachu np.fajek w aucie
wooke Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 jak z trwałością zapachów montowanych w kratkę nawiewów? które polecacie? u partnerów ciężko coś znaleźć Mam z CS patyczki w kratkę. Włożyłem jeden i już tydzień pachnie. W opakowaniu są cztery. Żeby za mocno nie pachniało to wkładam po jednym, więc na długo wystarczy. W waxparadise mają na nie promocję, są po 9 zł.
Chat Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Używał ktoś neutralizatora zapachow Sonax jest skuteczny?Chciałbym pozbyć się zapachu np.fajek w aucie Spróbuj ozonowania.
KapselK Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 To jest ciężki temat, walczyłem z tym jak ojciec palił. Najlepszym sposobem było kupienie innego auta i zakazanie palenia w aucie.
Devdill Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 grabek246, szczerze polecam Scentway Od czasu gdy go umieściłem, czyli 27 października, w kartkach nawiewu na szybę nie chce się skończyć pomimo tego, że jest non stop atakowany ciepłym powietrzem (zwłaszcza rano gdy wszystko paruje ) Oczywiście przy obecnych temperaturach raczej średnio go czuć przy wsiadaniu rano do auta, natomiast po włączeniu nadmuchu jest malyna Niechętnie to przyznaję, ale trwałością przebija mojego ulubieńca iPuro White
piepia Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Kupilem CG Stripper Scent. Pachnie tanimi perfumami, oliwka do ciala i moze lekko migdalami. Zapach bardzo ciekawy Ogolnie polecam ale trzyma dosyc krotko...
Airon Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 A jak z trwałościa zapachu od TK?
jedrek1980 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 A jak z trwałościa zapachu od TK? Wczoraj zakupiłem owoce leśne nie jest zły zapach.Muszę jednak wypróbować wiśnie podobno fajniejsza od CG
grabek246 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 wooke, Devdill, zamówiłem patyczki od CS w WaxParadise
jedrek1980 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Kupiłem dziś u Pawła z MxNowicki dwa odświeżacze marki Scentway.Pierwszy w formie zawieszki (London Club), drugi montowany na kratkę ( Escale a Bora Bora) nuty zapachowe bardzo fajne Jeżeli chodzi o intensywność po otwarciu to jest nieźle. Na pierwszy ogień poszedł Escale a Bora Bora który "rzuciłem" na kratki od nawiewu przedniej szyby, podczas powrotu od Pawła musiałem przestawić w pewnym momencie nadmuch (ustawiony na 16 stopni) z przedniej szyby na twarz ponieważ zaczynałem się czuć jakbym był faktycznie na Bora Bora Śmiechy, śmiechami ale zapach rzeczywiście jest mocno wyczuwalny w aucie, jednak nie na tyle aby był duszący tak jak np. CS Cherry, Golden State Delight itd. Dla mnie bomba Ten london do czego jest podobny?Bora Bora orzeźwiający?Zastanawiam sie nad nowym Yorkiem
Devdill Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 jedrek1980, ogólnie ciężko jest mi się odnieść do czego jest podobny. Oba te zapachy mają swój styl, jeżeli chodzi o London Club to nie szukałbym tu odpowiednika CG stripper (jeśli o to chodzi)- moim zdaniem zapach ma lekki akcent męskich perfum (przynajmniej tyle udało mi się wyczuć z zapachowej "drapki" ). Jeżeli chodzi o Bora Bora, to orzeźwienia za wielkiego bym nie oczekiwał. Zapach jest moim zdaniem bardziej pudrowy (co tu dużo mówić, kobiecy ale mi i pasażerom się podoba ) - co ciekawe nuta zapachowa wydaje się znajoma (i nie tylko ja to dostrzegam), ale nie udało mi się dojść co konkretnie może jeszcze tak pachnieć (może jakiś krem? Swoją drogą trochę to frustrujące ). Dla mnie dużą przewagą Scentway jest to, że nie są okropnie słodkie. W CS zaczęło mi to po pewnym czasie przeszkadzać dlatego jestem już na to przeczulony.
jedrek1980 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Dobra dziś zakupimy i dam znać co i jak.Tez szukam właśnie jakiejś odskoczni od standardowych zapachów. Dzieki za wypowiedź
mario704 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Devdill, cs corronado też nie jest duszący tylko trzeba go po trochu otwierać
Moderator krd Opublikowano 19 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Kupilem CG Stripper Scent. Pachnie tanimi perfumami, oliwka do ciala i moze lekko migdalami. Zapach bardzo ciekawy Ogolnie polecam ale trzyma dosyc krotko... Psikaj na dywaniki i odpalaj ciepły nawiew na nogi. U mnie zapach w ten sposób utrzymuje się znacznie ponad miesiąć A robię po 4 psiki na dywanik. Devdill, cs corronado też nie jest duszący tylko trzeba go po trochu otwierać Nawet jak jest powoli otwierana to mnie odrzuca. Jak za pierwszym razem wsiadłem do Toledo Justyny to nie mogłem w nim wysiedzieć z powodu tego zapachu. A ona z kolei go uwielbia Wszystko kwestia nosa...
Justyna Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Nawet jak jest powoli otwierana to mnie odrzuca. Jak za pierwszym razem wsiadłem do Toledo Justyny to nie mogłem w nim wysiedzieć z powodu tego zapachu. A ona z kolei go uwielbia Wszystko kwestia nosa... to prawda co prawda teraz w Tolku wolę jednak strippera, który trzyma się ponad dwa miesiące tylko musi być nawiew na nogi. Natomiast Coronado Cherry króluje teraz w felicii
KeepeR Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Mi się ostatnio bardzo spodobała zawieszka AutoGylm'u póki co trzyma trzeci tydzień.
jedrek1980 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 London Club z Scenteway wylondowal w aucie fajny powiew hmm perfum z jakąś nuta ale nie umiem jej określić(raczej jakiś perfum)ogólnie zapach fajny.Drugi w kolejce czeka Nowy York
ded Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Stripper pasi mojej żonie ale ja mam trochę przystępny węch i CC zdecydowanie bardziej mi pasuje. Po pół roku używania dalej jest wyczuwalny gdy umieszczę go pod siedzeniem i dmuchnie ciepłe powietrze. Stripperem musiałbym psikac co kilka dni.
Rekomendowane odpowiedzi